2010 Temmuz Anneleri : )

oyoyoyoyyo isim mevzularına girilmiş :))) benim oğlumda kısmetse BULUT KAĞAN aslında toprak ismini bizde düşünmüştük ama eltim oğlum olsa toprak koyardık deyince vazgeçtik. ama çok güzel bir isim :)

Gül Bulut çok güzel bir isim..

bakalım gülcüm içime dogan olacakmı eger oglum olursa ismi bu degişmeyecek cumartesi gidiyorum görmeye dua edin bana olurmu canlarım opuyorumnanaktan

Umutcan
Ctesi inşallah cinsiyetinide ögrenirsin.

canım bende 3,5 kılo aldım ama sen zaten çok zayıfmışsın ben 60 başladım 63,5 oldum ve sürekli bulantılı olamama rağmen 4 ay bıtene kadr kustum bn

cnm sen kılo vemıssın benım öel bi sıkıntım olmaddı ne kustum ne midem bulandı keşke başlarda mide bulantısı olsaydıda yemeseydım belkıde 3,500 üde almazdım ama bunada şükür kaydirigubbakcemile3

gerçekten haberi verdiğimizde gülen yüzü asıldı eşim bu duruma benden daha çok üzülmüştü hatta babsı ile bu konuyu konuşmuş daha sonra bende kayınvalidemle konuştum üzüldün sanki hayırdır ne oldu diye oda beni yanlış anladın falan dedi ama benim anladığım doğruydu beni gördüğünde bile bebeğimin sağlık durumunu bile sormamıştı. neyse ben onunla konuştuktan sonra beni artık iki günde bir arıyor ama nafile bebeğimin durumunu sormalıydın dedikten sonra arayıp soruyor olması göze gelmiyo ne yazıkki. isim konusunu onada söyledik başka isim düşünüyoruz diye hiç sesini çıkarmadı.

ama bende senin gibi düşünüyorum keşke yemin etmeseydimde koysaydım o ismi diye bir anlık sinirle yemin etmiş bulundum. kısmet değilmiş demekki.

canım bende 3,5 kılo aldım ama sen zaten çok zayıfmışsın ben 60 başladım 63,5 oldum ve sürekli bulantılı olamama rağmen 4 ay bıtene kadr kustum bn

ewet zayıf hamile kaldım çok şükürki 50 kılo olana kadar 4 sene ugraştım hep 46 kıloydum zor kılo alıyorum ben ama nedense hamilelikte 4 sene boyunca alamadıgım kıloyu aldım nedense demekkı hamilelikte alınıyomus ben kusmadım ve bulantı yaşamadım sadece ilk ay bulantı oda kahvaltı yapana kadar kaydirigubbakcemile3

benımınde hıc mıde bulantım falan olmadı allaha sukur sadece ıstahım kesıldııı daha bır kılo almısım yanı 63kıloya dusmustum sımdı 64 kıloyum dr um cok ıyıgıdıyosun dedı sonra ıstemesende alacaksın dıkkat et cok onemlı dıyooo

bakalım gülcüm içime dogan olacakmı eger oglum olursa ismi bu degişmeyecek cumartesi gidiyorum görmeye dua edin bana olurmu canlarım opuyorumnanaktan

canım allah öncelikle hayırlısını sonrasında gönlündekini versin :)

Gül Bulut çok güzel bir isim...

sağolasın canımmm seninde cinsiyet belli olsaydı benim içimden kız geçiyor hayırlısı baklaım :))

valla vişnenın bebek süpriz yapacak herkes kız dio bı bakıyoruz erkek kaydirigubbakcemile3

kızlarrrr hastayım ben cok hastayım dıye yazıyorum bırınızde gecmıs olsun demedınız cok teessuf ettım valla....

baharcım bakalım cumartesi gidiyorum inşallah gösterır cinsiyetınıde artık oglum veya kızım diye sevmek istiyorum 11+5ten beri görmedim kuzumu çok özledim :1hug:

bende bebeğimi 9 şubatta öğrendim cinsiyetini ve doktor bana bir ay sonra gel dedi daha üç haftam var nasıl sabredeceğim bilmiyorum. beklemek çok zor.

bende bebeğimi 9 şubatta öğrendim cinsiyetini ve doktor bana bir ay sonra gel dedi daha üç haftam var nasıl sabredeceğim bilmiyorum. beklemek çok zor.

valla sabredip bi dahakı ayı beklıyım dedi ama yok dayanamıcam görmek istiyorum artık bebegimi bilmiyorumkismile

valla sabredip bi dahakı ayı beklıyım dedi ama yok dayanamıcam görmek istiyorum artık bebegimi bilmiyorumkismile

sen yine iyi sabretmişsin bu kadar bebeğini görmeden. cinsiyetini öğrenmesende en azından bebeğini görmüş olursun.

benim cinsiyetini öğrendiğim gün eşim yanımda değildi akşam onu öğle çok kıskandırdımki hareketlerini anlatarak bu hafta istanbula gitmiş olsaydık orada başka bir doktora gidecektik. eşimde görmek istediği için. burada tek bir hastane var ve tek doktor sürekli giderek bıktırmak istemiyoruz onun için istanbula gidersek tekrar bebeğimi göreceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…