oyoyoyoyyo isim mevzularına girilmiş :))) benim oğlumda kısmetse BULUT KAĞAN aslında toprak ismini bizde düşünmüştük ama eltim oğlum olsa toprak koyardık deyince vazgeçtik. ama çok güzel bir isim :)
bakalım gülcüm içime dogan olacakmı eger oglum olursa ismi bu degişmeyecek cumartesi gidiyorum görmeye dua edin bana olurmu canlarım opuyorumnanaktan
Gül Bulut çok güzel bir isim..
Umutcan
Ctesi inşallah cinsiyetinide ögrenirsin.
herkese kılom normal geliyo kaynanam hala filinta gibi duruyon dio kaydirigubbakcemile3 popom yok bazıları popon var dio ama ben en çok göbişimi görüyorum sivri ortada duruyo oda dedıgım gibi dar bişe giyince hayırlısı bakalım
gerçektenmı esm_ckr sen kaç kılo aldın güzelim :kedi:
konumuz kılo mu kızlarrrr net cok yavas okuyomadım yazdıklarınızı cok ben 66 kılo hamıle kaldım sımdı hala 64 kıloyum verdım yenıyken bıraz dahada almadımmmm dr cok ıyı gıdıyosun dedııı
Neden birden hönk geçirdi hamile olduğunu duyunca anlamadım bende:S
aramamasının sebebi başka bişey olabilir mi arayamamıştır işi gücü vardır vs vs
yani yemin etmek çok büyük bişeyi
Toprak güzel bir isim , k.valden bencillik yapıp babasının yada eşinin sempatiksalakcinni adını koymak istememiş...
Eşininde seni desteklemesine bravo Allah bozmasın inşallah...
Sen bilirsin canım ama siz bir ailesiniz , 2 isimde koyabilirsiniz
Büyükleri üzmemek kırmamak taraftarıyım ben
( kötü niyetli ve dedigim dedik - ben ne dersem o olucak ben büyüğüm demekdikleri sürece )
canım bende 3,5 kılo aldım ama sen zaten çok zayıfmışsın ben 60 başladım 63,5 oldum ve sürekli bulantılı olamama rağmen 4 ay bıtene kadr kustum bn
cnm sen kılo vemıssın benım öel bi sıkıntım olmaddı ne kustum ne midem bulandı keşke başlarda mide bulantısı olsaydıda yemeseydım belkıde 3,500 üde almazdım ama bunada şükür kaydirigubbakcemile3
bakalım gülcüm içime dogan olacakmı eger oglum olursa ismi bu degişmeyecek cumartesi gidiyorum görmeye dua edin bana olurmu canlarım opuyorumnanaktan
Gül Bulut çok güzel bir isim...
canım allah öncelikle hayırlısını sonrasında gönlündekini versin :)
amin bebegım benım :asigim:
sağolasın canımmm seninde cinsiyet belli olsaydı benim içimden kız geçiyor hayırlısı baklaım :))
valla vişnenın bebek süpriz yapacak herkes kız dio bı bakıyoruz erkek kaydirigubbakcemile3
allah gönlüne göre versin inşallah.
baharcım bakalım cumartesi gidiyorum inşallah gösterır cinsiyetınıde artık oglum veya kızım diye sevmek istiyorum 11+5ten beri görmedim kuzumu çok özledim :1hug:
kızlarrrr hastayım ben cok hastayım dıye yazıyorum bırınızde gecmıs olsun demedınız cok teessuf ettım valla....
kızlarrrr hastayım ben cok hastayım dıye yazıyorum bırınızde gecmıs olsun demedınız cok teessuf ettım valla....
bende bebeğimi 9 şubatta öğrendim cinsiyetini ve doktor bana bir ay sonra gel dedi daha üç haftam var nasıl sabredeceğim bilmiyorum. beklemek çok zor.
canım çok geçmiş olsun neyin var. mesajını görmemişim.
cnm çok geçmiş olsun kusura bakma kendine çok dikkat et a.s.
valla sabredip bi dahakı ayı beklıyım dedi ama yok dayanamıcam görmek istiyorum artık bebegimi bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?