üzülme esm_ckr geçer bugünlerde bebeklerin gelişimi çok farklı.benim karsı komsumun bebgine yeni dogdu su an çok tatlı.kaçıncı ay bilmiyorum kafa gelişimi 10 gün geriden takip ediyor demiş doktor profa gitti başka doktora gözüktü gelişmiş aletlerle doktor bebklerde 50 10 gün lük gerilik olabilir normal demiş incelemiş.simdi dogdu bebiş çok tatlı bir prenses oda
denizcim benimde 8 yıl önceydi ama yaptırmıştım o zamanda şeker yüklemesinide 2-3lü testleride unutmuş olmayasın yada dr. kaynaklanıyo olabilir canımCADIARZU
ama saglıklı baya doktor dedi tosuncuk bu maşallah kıpır kıpır dedi
boyu kılosu herşeyi çok mutlu oldum dün elini devamlı kafasına getirdi dedim bakın anneannesi babaannesi babası sizi gördü saçını düzeltiyo dedim doktorda ha şöyle gül kızım dedibide ateşle gittim ya hiç halım yktu gözler balon gibiydi gülmeme sevındi
işte en önmlisi sağlığı maşallah maşallh benm kız kardeşim hamile eşiyle beraber cinsiyeti belli olmasına rağmen öğrenmiyorlar onlarda sğlığı yerınde olsundaa diyorlar bize doğumda süpriz olsun dıyorlarr şimdi bebeğin sağlıklı die haylazlık yapma uzan çabukkk bebeğe ii bakkklava:
cnm kızma yatıcam azcık daha takılıyım yarın bütün gün yatıcam sizinle hasret gider
y
m
günaydınlar!!
güzel bir gün diliyorum herkese..
nasılsınız bugün? bebişler nasıl? bizim kuzu büyüyor maşallah göbeğim baya çıktı.
Günaydınnn güzel annişler
günaydınnn şekerlerrrr oğluşumdanda sizin bebeklere günaydın varrrr opuyorumnanaktan
günaydınlar!!
güzel bir gün diliyorum herkese..
nasılsınız bugün? bebişler nasıl? bizim kuzu büyüyor maşallah göbeğim baya çıktı.
gunaydiiinn herkeseeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?