2010 Temmuz Anneleri : )

haklısınn evett üzülmek bebeğimi daha çok etkilicek allah sağlık versın bebeğimee ve butun bebeklere

denizcim benimde 8 yıl önceydi ama yaptırmıştım o zamanda şeker yüklemesinide 2-3lü testleride unutmuş olmayasın yada dr. kaynaklanıyo olabilir canımCADIARZU

Yoo iyi hatılrıyorum ..sadece 3 lü test yaptılar o da iyi çıkmıştı..
Doktor kaynaklı birşey değil canım..
Doktorum gayet iyiydi..
Gerek görmedi sanırım..bilmiyorum..Hiç bir sorun da olmadı 3800 kg ağırlığından bir tosuncupum oldu çok şükür.

Neyse bundan sonra yapıcaz bakalım .yerimseniben

kızlar c.tesi günü bebegım bagdaş kurmusttu kıza benzettim dedi sonra rahım duvarını ölçerken kıza benziyo dedi yıne dün gece yine gittim sancım yüzünden bu sefer bacakları açıktı kordon dolmustu arasına başka doktor vardı dedim sizce kızmı erkekmı dediki ne kız die bilirim ne erkek dedim dün kıza benzetti doktor ben ne kıza nede erkege benzettim hiç belli olmaz dedi bende ayrıntılıda ögrenırım 2 hafta sonra

ama saglıklı baya doktor dedi tosuncuk bu maşallah kıpır kıpır dedi
boyu kılosu herşeyi çok mutlu oldum dün elini devamlı kafasına getirdi dedim bakın anneannesi babaannesi babası sizi gördü saçını düzeltiyo dedim doktorda ha şöyle gül kızım dedibide ateşle gittim ya hiç halım yktu gözler balon gibiydi gülmeme sevındi

bu arada 4 kılo almısım bebişte 8 gün önden gidiyo maşallah 19+1 dedi doktorumuz

işte en önmlisi sağlığı maşallah maşallh benm kız kardeşim hamile eşiyle beraber cinsiyeti belli olmasına rağmen öğrenmiyorlar onlarda sğlığı yerınde olsundaa diyorlar bize doğumda süpriz olsun dıyorlarr şimdi bebeğin sağlıklı die haylazlık yapma uzan çabukkk bebeğe ii bakk klava:

cnm kızma yatıcam azcık daha takılıyım yarın bütün gün yatıcam sizinle hasret gider
y
m

günaydınnn şekerlerrrr oğluşumdanda sizin bebeklere günaydın varrrr opuyorumnanaktan

günaydınlar!!
güzel bir gün diliyorum herkese..
nasılsınız bugün? bebişler nasıl? bizim kuzu büyüyor maşallah göbeğim baya çıktı.

günaydınlar!!
nasılsınız bugün? bebişler nasıl? bizim kuzu büyüyor maşallah göbeğim baya çıktı.

sanda mutlu bir gün olsun canım oo maşallah ben 21 haftadayım ama gobık sanki ymek yersin çıkarya öylee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Günaydınnn güzel annişler

günaydınnn şekerlerrrr oğluşumdanda sizin bebeklere günaydın varrrr opuyorumnanaktan

günaydınlar!!

gunaydiiinn herkeseeeee

Günaydın kızlar...a.s.

Hoşgeldiniz.

Nasılsınız bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…