slm arkadaşlar herkeze bugün hastaneye gittim bebegimin üçlü testinin sonucunu aldım.ÇOK ŞÜKÜR NORMAL CIKTI rahatladım.diger randevumuda verdi doktor15 mart. gidip seker testi yaptıracagım aranızzda yaptıran varmı
şeker testinden benm doktorum bahsettı sabah aç karınan 50 mg glikozu içiorsun ve şeker thlili yaptırıorsun ama benm annem şeker hastası olduğu için bana 100 mg yapılacak genetik olduğu için bu hastalıklar aç karna 100 mg glıkoz içicem yani
8 sene önce (oğlumda) ne şeker testi vardı ne bu kadar 2li 3lü bilmem neli testler.
Tıp ilerledikçe inceleme de artıyor.
İyi bişey tabii.
işte aslında ii değil çok pinpirik oluyoruz bu yuzdenn keşke benn bukadr sık gitmeseydım diorum
Bana o zamanlar birtek 3 lü test yapmışlardı o kadar.
Kullandığım ilaçlar da sadece calsiyum ve ferro(demir) ilacıydı.(folik elevit yoktu :)
Bir de tetanoz aşısı o kadar..
Şimdi tıp ilerledi valla.
ben geldim kızlar
slm arkadaşlar herkeze bugün hastaneye gittim bebegimin üçlü testinin sonucunu aldım.ÇOK ŞÜKÜR NORMAL CIKTI rahatladım.diger randevumuda verdi doktor15 mart. gidip seker testi yaptıracagım aranızzda yaptıran varmı
bugün alışverişten bahsedilmiş güzel bilgiler vermişsin deniz güneş.valla bende hep kullnışlı olandan yanayım.ama bi tek park yataklar bana çok sıkıcı geliyor hiç hoş durmuyor.digerleri daha şirin hep gözüm onlarda.ısınamadım park yataga
Nabeerrrrrr?ben geldim kızlar
Bilmem.?.Bakış açıcı..evet ama bu bizim açımızdan iyimi kotumu anlam veremedım
evet ama bu bizim açımızdan iyimi kotumu anlam veremedım
h.geldınde sen ayaklarını yukarı uzatıp uzanmıonmu yoksaa
Nabeerrrrrr?
Bilmem.?.Bakış açıcı..
iyi diyelim
Gerçi çok fazla kurcalama taraftarı değilim şahsen ama gereken neyse de yapılmalı ...
khhiwa yeğenindede aynı bobrek sorunu var demiştin kaç mm di biliormusun
Birşey olmaz Allahın izni ile..Rahat ol sen.:lepi:
8 sene önce (oğlumda) ne şeker testi vardı ne bu kadar 2li 3lü bilmem neli testler.
Tıp ilerledikçe inceleme de artıyor.
İyi bişey tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?