çok sağol canım. bebek odası için fiyat öğrenip sana bilgi veririm ama ayşen bebede sallanan ve uzayan yatak takımları 2300 civarıydı, fiyatlarda yardımcı oluruz dediler.
mothercare de küvet takımları vardı çoook güzel. içinde banyo havlusu, file, sünger de var.
genelde herkes aynısını söylüyor.
özellikle hediye olarak kıyafet çok geldiği için fazla alma diyorlar. Ben hastane çıkışı ve 6 adet badi aldım. 4 battaniye, havlu, mendil, çorap ve alt açma aldım.
ek gıdalara geçene kadar önlük fazla kullanılmıyor sanırım ondanda alıcaktım sonra vazgeçtim.
Birde İstanbul olan annişler. Eminönü havuzlu hanın alt katı bebek gereçleriydi zaten şimdi birleşmiş dükkan dükkan ihtiyaca göre ayırmışlar.
Aklınıza ne gelirse orada var. Bebe çeyiz sarayıda diye web siteleride var.
Kapı süsü ve sepet sordum orada 17 lira dediler.
Netten baktım az önce aynı tarz şeyler 40-50 lira fiyat yazmışlar.
Çok saol canım ya çok sevinirim...
Ozaman Çilek teki fiyatlar çok normal yaa..Gerçi ay sonuna kadar kampanya varmış ondan..Çünkü Ayşen Bebe nin Çilek kadar kaliteli olmadığını söylediler...
Bende bakıcam Mothercare badilerini falan oradan aldım da bir daha gidemedimm....
Eminönünde çok çeşit var diye duymuştum. fiyatlar da uygunmuş. burada kapı süsleri 25-30 civarı ve çok da fazla çeşit yok.
Günaydın kızlar.........nasılsınız.
Oh maşallah alışverişe başlanmış bile,aman çok almayın abartmayın.çünkü insan bebek alışverişine gidince kendini kaybediyor tam bir alışveriş canavarına dönüşüyor.
Ben şimdilik hiç birşey almadım.7.aydan sonra almayı düşünüyorum inşallah.
Evet Capricim çok çok zevkli gerçekten onlar için bişeylere bakmak...Beğenmek cicili bicili eşyalar...
Bu sabah bir arkadaşımla konuşuyoruz bana diyoki farkındamısın hamile olduğundan beri hep bebeğe şunu alıcaz bunu alalım diyosun diyo hiç kendin için şunu alayım demedin diyo..Benim gözler hemen doldu yaşlar akmaya başladı ne kadar önemliler bizim için ilk önce onlar geliyor karnımıza düştükleri andan itiberan..allahım bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inş..
nere kactınz kızlar?
slm arkadaşlar herkeze bugün hastaneye gittim bebegimin üçlü testinin sonucunu aldım.ÇOK ŞÜKÜR NORMAL CIKTI rahatladım.diger randevumuda verdi doktor15 mart. gidip seker testi yaptıracagım aranızzda yaptıran varmı
slm arkadaşlar herkeze bugün hastaneye gittim bebegimin üçlü testinin sonucunu aldım.ÇOK ŞÜKÜR NORMAL CIKTI rahatladım.diger randevumuda verdi doktor15 mart. gidip seker testi yaptıracagım aranızzda yaptıran varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?