2010 Temmuz Anneleri : )

Çok saol canım ya çok sevinirim...
Ozaman Çilek teki fiyatlar çok normal yaa..Gerçi ay sonuna kadar kampanya varmış ondan..Çünkü Ayşen Bebe nin Çilek kadar kaliteli olmadığını söylediler...
Bende bakıcam Mothercare badilerini falan oradan aldım da bir daha gidemedimm....

Eminönünde çok çeşit var diye duymuştum. fiyatlar da uygunmuş. burada kapı süsleri 25-30 civarı ve çok da fazla çeşit yok.

Günaydın kızlar.........nasılsınız.
Oh maşallah alışverişe başlanmış bile,aman çok almayın abartmayın.çünkü insan bebek alışverişine gidince kendini kaybediyor tam bir alışveriş canavarına dönüşüyor.
Ben şimdilik hiç birşey almadım.7.aydan sonra almayı düşünüyorum inşallah.

evet bence de fiyatları iyiymiş.
ben de badileri için gittim ama indirim bitmiş, hep yeni sezon vardı :çok üzgünüm: cinsiyet belli olsun da öyle alayım dedim.

Eminönünde çok çeşit var diye duymuştum. fiyatlar da uygunmuş. burada kapı süsleri 25-30 civarı ve çok da fazla çeşit yok.

Evet canım eminönünde gerçekten çok fazla çeşit var,birde çok uygun herşey.
Ama oradada kapı süsleri çeşitine göre 25.30 civarı.
Bursanında kapalı çarşısını bilirim ve her geldiğimde mutlaka uğrarım,oradada çok güzel şeyler var.ben özellikle uzun çarşıyı alışvereriş için çok elverişli buluyorum

selam canım hoşgeldin.
kıyafeti çok abartmamak lazım, haklısın da dayanabilecek miyiz bakalım :))

kızlar herkese iyi bir hafta diliyorum..
biraz hastayım, sabah işe gitmiştim, baktım olacak gibi değil..
izin alıp hastaneye geldim.. doktor farenjit ve sinuzit dedi..
antibiyotik yazarım ama ben senin yerinde olsam içmezdim dedi..
neyse 2 gün rapor yazdı saolsun..

sonra sağlık ocağına gittim..
idrar testi yaptı, yarın sabah gel kan testi yapalım dedi..
ayrıca 20. haftanda doktoruna sor tetanoz aşısı yapıcaz dedi..
bebeğimin kalp atışalrını dinledik... yani ilgi alaka süperdi..

herkese kolay gelsin arkadaşlar..

Ayyy canım kıyamam sana gerçekten de öyle ama artık dolaşırken bile dikkat eetim de hep bebek eşyaları, kıyfetleri satan yrlere gözüm takılıyor ve arıyor.

Amin canım amiiiiiin hepimizin...
:Saruboceq:

slm arkadaşlar herkeze bugün hastaneye gittim bebegimin üçlü testinin sonucunu aldım.ÇOK ŞÜKÜR NORMAL CIKTI rahatladım.diger randevumuda verdi doktor15 mart. gidip seker testi yaptıracagım aranızzda yaptıran varmı

hım çok sevindim cnım maşşalh sanada bebeğede

Gözün aydınnnn

Benim şeker testinden falan bilgim yok şu an.1 Martta gidicem söyler belki.

bugün alışverişten bahsedilmiş güzel bilgiler vermişsin deniz güneş.valla bende hep kullnışlı olandan yanayım.ama bi tek park yataklar bana çok sıkıcı geliyor hiç hoş durmuyor.digerleri daha şirin hep gözüm onlarda.ısınamadım park yataga

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…