2010 Temmuz Anneleri : )

Gözünaydın canım...
Bende çok merak ediyorummm
Bu cuma gidicem inş.bendee gün sayıyorum:lepi:
nasıl büyüdümü acaba diye düşüne düşüne bi hal oldumCADIARZU

günaydın arkadaşlar. dün başımıza bişey geldi. evimizi su bastı. apartmandan aradılar koşa koşa eve gittik eşim ve ben. evde 20cm su vardı. 2 saat su süpürdük banyoya doğru. bütün mobilyaların baza kızımları şişti. bütün halılar herşey mahfoldu. ev şu anda durulacak halde değil.komşular da yardım etti sağolsunlar. eşim evde ben işteyim şu anda. moralim çok bozuldu. daha taksitleri yeni bitti mobilyaların. ayrıca da üşüttüm. her yerim ağrıyo. grip gibiyim. belim ağrıyo. üstelik cuma günü amniyosentez var. gece doğru düzgün uyuyamadım. çok fenayım yani. neyse herşeyin başı sağlık. bebeğim iyi olsun başka bişey istemiyorum.

Kötü olmuş benneyaptımki canım çok geçmiş olsun. sen çok dikkat et kendine, ev bir şekilde toparlanır. şimdi hamilesin, eşin yardım eder zaten. ama sağlığına dikkat et.

cnm çok geçmiş olsun bende c.tesi çamasır makınesini açmıstım hastaneden geldim kafam bebekteyken ve doktorun söylediklerindeyken indim bahçeye boguluyodum stresten eve bi geldim banyo yüzüyü ç.makınesinin hortomunu koymamısım delige zaten sinirliydim tuz biber oldu allah yardımcın olsun herşey yerıne gelir yeterkı saglıgın ii olsun kendini düşün

ayyyy çok geçmiş olsun canımm (

Ay çok geçmiş olsun canım...üzülmemeye çalış olacağın önüne geçilmiyor.:teselli:
Amniyosentez olayını kaçırmışım ben senin? Doktor gerekli mi görmüştü?
Hayırlısı.

Kötü olmuş benneyaptımki canım çok geçmiş olsun. sen çok dikkat et kendine, ev bir şekilde toparlanır. şimdi hamilesin, eşin yardım eder zaten. ama sağlığına dikkat et.

Ay çok geçmiş olsun canım...üzülmemeye çalış olacağın önüne geçilmiyor.:teselli:
Amniyosentez olayını kaçırmışım ben senin? Doktor gerekli mi görmüştü?
Hayırlısı.

evet yaş 38 olduğu için istiyolar. ayrıca eşimin ailesinde down sendromu olduğu için eşim çok istiyor. içi rahat etmiyormuş. ben biraz direndim.ama yaptırıcam mecburen sorumluluğu tek başıma alamam.

evet yaş 38 olduğu için istiyolar. ayrıca eşimin ailesinde down sendromu olduğu için eşim çok istiyor. içi rahat etmiyormuş. ben biraz direndim.ama yaptırıcam mecburen sorumluluğu tek başıma alamam.

Tabii yaptırmanız lazım bence de o zaman..
Hayırlısı olsun canım..

çok geçmiş olsun canım..
Allah kolaylık versin..

Canııım çok geçmiş olsun.
Seni çok iyi anlıyorum bize de yıllar önce hırsız girmişti.Ne kadar cana geleceğine mala gelsin deseler de mal da canın yongası.
Ama senin şimdi çok özel bir durumun var.O yüzden üzülmemelisin.Bebişini Allah korusun üzmeyesin.
Sağlık olsun bi tanem ne taksitler ödenir daha.Allah bize sağlık versin de çalışır yaparız yenilerini.
Dikkat et kendine.Kalın giyin sıcak bişiler iç.

Evet canım bence de yaptırmalısınız.
Sen kendine çok dikkat onu yaptırdığın gün yat sürekli.
Allah hayırlısını versin ve rahat ol iyi çıkacağına inan bu çok önemli moral ver kendi kendine.
Biz ne desek boş sen aklındaki sesi yatıştıracak olansın...

canım büyük geçmiş olsunnn kıymam ben sana üzülme desektee sen üzüleceksin ama inan her işte vardır bir hayır bunun hayrı nerde diceksin belkide ama rabbim en iyisini bilir kuzu allaha sığınn yüremiz seninleee bebeğimizi üzmeee tamm mı yerimseniben

Hay allah yaa...Çok geçmiş olsun...
Allah daha beterlerinden korusun inş..Sen kendini neden okadar yordun çok dikkat et kendine canım...Herşey düzelir inş.en kısa zamanda...

arkadaşlar hepinize desteğiniz için çok teşekkür ederim. saat 12ye kadar bir iş yetiştirmem gerekiyor. öğleden sonra tekrar giricem şimdi çıkmam lazım hepinizi öpüyorum . Allah bebeklerimize ve bize sağlık versin gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…