kızlar martın 6sı hemen gelirmi ya çok sabırsızlandım bakalım çıkacakmı bebegım yukarı canım çok yanıyo annemde diyo korkma erkek kardeşinde benım kasıklarımdaydı hiç yukarı çıkmadı üzülme dedi annemın agrıdan kıvrandıgı günleri hatırlıyorum takmıyım diyorum bakalım bebişim saglıklı ama ben rahat degılım rabbım bütün annelere ve bebişlere saglık versin
ya hayat ne zor ya bu sorluklarda bebeğe yansımasın dıyoruz ama içimizz öyle demıorr kujularımızda etkilenıor işteee nasıl koruyacaz onlarıı şimdşiden dert sahibi oldularrr yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
kızlar martın 6sı hemen gelirmi ya çok sabırsızlandım bakalım çıkacakmı bebegım yukarı canım çok yanıyo annemde diyo korkma erkek kardeşinde benım kasıklarımdaydı hiç yukarı çıkmadı üzülme dedi annemın agrıdan kıvrandıgı günleri hatırlıyorum takmıyım diyorum bakalım bebişim saglıklı ama ben rahat degılım rabbım bütün annelere ve bebişlere saglık versin
Zaten gerçek hayata geldiklerinde de,bir sürü zorlukla karşılacaklar canım.
Şimdiden alışsınlar kujucuklar güçlü insanlar olsunlar.Üzülme annesi sen biz ne yazıkki her zaman onları koruyup kollayamayacağız.
Bak şimdi bizim ailelerimiz ne kadar yanımızda.
Alışmları lazım zorluklarla başa çıkmaya.Tabi bu kadar küçükken diil.Ben de fazla mı gerçekçi oldum ne:)))
günaydın arkadaşlar. dün başımıza bişey geldi. evimizi su bastı. apartmandan aradılar koşa koşa eve gittik eşim ve ben. evde 20cm su vardı. 2 saat su süpürdük banyoya doğru. bütün mobilyaların baza kızımları şişti. bütün halılar herşey mahfoldu. ev şu anda durulacak halde değil.komşular da yardım etti sağolsunlar. eşim evde ben işteyim şu anda. moralim çok bozuldu. daha taksitleri yeni bitti mobilyaların. ayrıca da üşüttüm. her yerim ağrıyo. grip gibiyim. belim ağrıyo. üstelik cuma günü amniyosentez var. gece doğru düzgün uyuyamadım. çok fenayım yani. neyse herşeyin başı sağlık. bebeğim iyi olsun başka bişey istemiyorum.
cnm birazdan yatıcam yatmaktanda sıkıldım valla ama bebegim için deger sıkıcam dişimi yattıkçada belım agrıyoamin canm ama bebek yukarı çıksın dıe sen ayaklaı yukarı dik ve uzan canımm hala ağrın olduğuna göre bebişin alt kısımda demekki
bakalım annemde korkma dio bunlar normal diyo çıkmasada yukarı normal dedi ben kardeşini hep aşagıda tasıdım dediGelir tatlım gelir inşallah senin de ağrıların gider.
Evet bak gerçekten dik ayakları yat.Ayaklanma sakın.
İnşallah yerine gelir senin ufaklık.Ama benim annemde beni hep aşağıda taşımış.Bişi olmaz yaa dikkat edersen.
umutluu rahat ol arkadaşım.
daha gerçekleşmemiş şeyler için endişelenme. rahat ol.
bebek aşağıda mı duruyor? benimkine geçen hafta bakarken göbek hizamdaydı. ben herkesin öyledir sanıyordum.
çok geçmiş olsun canım.
ayaklarını sıcak tutmaya çalış.
limonlu ılık su iç.
gelir gelir bende o günü bekliyorum heyecanla.
ayrıntılı ultrosona gidicez.
Gelir tatlım gelir inşallah senin de ağrıların gider.
Evet bak gerçekten dik ayakları yat.Ayaklanma sakın.
İnşallah yerine gelir senin ufaklık.Ama benim annemde beni hep aşağıda taşımış.Bişi olmaz yaa dikkat edersen.
senındemı martın 6sında
evet o gün inşallah bir şey yoktur
canım sen izinlimisin daha :)
inşallah hiç bişe yoktur bebişlerimizin bakalım benımkıde bu sefer belkı gösterır cinsiyetını açıktı bacakları ama bacagının arası kordon doluydu o şekılde fotografını verdiler eşime diyorum bacaga bak tavuk butu gibi baya güldük bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?