2010 Temmuz Anneleri : )

ya hayat ne zor ya bu sorluklarda bebeğe yansımasın dıyoruz ama içimizz öyle demıorr kujularımızda etkilenıor işteee nasıl koruyacaz onlarıı şimdşiden dert sahibi oldularrr yaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

kızlar martın 6sı hemen gelirmi ya çok sabırsızlandım bakalım çıkacakmı bebegım yukarı canım çok yanıyo annemde diyo korkma erkek kardeşinde benım kasıklarımdaydı hiç yukarı çıkmadı üzülme dedi annemın agrıdan kıvrandıgı günleri hatırlıyorum takmıyım diyorum bakalım bebişim saglıklı ama ben rahat degılım rabbım bütün annelere ve bebişlere saglık versin

amin canm ama bebek yukarı çıksın dıe sen ayaklaı yukarı dik ve uzan canımm hala ağrın olduğuna göre bebişin alt kısımda demekki

Zaten gerçek hayata geldiklerinde de,bir sürü zorlukla karşılacaklar canım.

Şimdiden alışsınlar kujucuklar güçlü insanlar olsunlar.Üzülme annesi sen biz ne yazıkki her zaman onları koruyup kollayamayacağız.

Bak şimdi bizim ailelerimiz ne kadar yanımızda.

Alışmları lazım zorluklarla başa çıkmaya.Tabi bu kadar küçükken diil.Ben de fazla mı gerçekçi oldum ne:)))

Gelir tatlım gelir inşallah senin de ağrıların gider.

Evet bak gerçekten dik ayakları yat.Ayaklanma sakın.

İnşallah yerine gelir senin ufaklık.Ama benim annemde beni hep aşağıda taşımış.Bişi olmaz yaa dikkat edersen.

umutluu rahat ol arkadaşım.
daha gerçekleşmemiş şeyler için endişelenme. rahat ol.
bebek aşağıda mı duruyor? benimkine geçen hafta bakarken göbek hizamdaydı. ben herkesin öyledir sanıyordum.

ne yaptın sen yaa :) çocuğu direk hayatla yüzleştirdin toz pembe hayyallerisini sildinn gerçekçi annee

çok geçmiş olsun canım.
ayaklarını sıcak tutmaya çalış.
limonlu ılık su iç.

gelir gelir bende o günü bekliyorum heyecanla.
ayrıntılı ultrosona gidicez.

amin canm ama bebek yukarı çıksın dıe sen ayaklaı yukarı dik ve uzan canımm hala ağrın olduğuna göre bebişin alt kısımda demekki
cnm birazdan yatıcam yatmaktanda sıkıldım valla ama bebegim için deger sıkıcam dişimi yattıkçada belım agrıyo
bakalım annemde korkma dio bunlar normal diyo çıkmasada yukarı normal dedi ben kardeşini hep aşagıda tasıdım dedi
umutluu rahat ol arkadaşım.
daha gerçekleşmemiş şeyler için endişelenme. rahat ol.
bebek aşağıda mı duruyor? benimkine geçen hafta bakarken göbek hizamdaydı. ben herkesin öyledir sanıyordum.

cnm benım şu an göbek deliginin baya bi altında tutugumda büyük bi sertlık var orda düşün yanı aşagıya baskı yapıyo karnım benı rahatsız ediyo inşallah düzelir senın bebek yukarda ozaman göbek hizandaymıs

canım sen izinlimisin daha :)

flowursan geçmiş olsun ALLAH KOLAYLIK VERSıN VALLA ÇOK ÜZÜLDÜM evin için .iyice kurusun öyle gidin o nemli oratamda kalma sen.amniyosenteze gelince benim bi tanıdık yaptırdı hiç bişey olmuyor sonuçta gayet iyi çıktı bu işlem sonucu doktorlarda diyor %80 sonuç iyi cıkıyormuş herkezde.

evet o gün inşallah bir şey yoktur

inşallah hiç bişe yoktur bebişlerimizin bakalım benımkıde bu sefer belkı gösterır cinsiyetını açıktı bacakları ama bacagının arası kordon doluydu o şekılde fotografını verdiler eşime diyorum bacaga bak tavuk butu gibi baya güldük bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

canım sen izinlimisin daha :)

kaydirigubbakcemile3yok canım yok ben ikinci dönemin başlamasıyla başladım göreve.
Ama biliyosunuz ben bilgisayar öğretmeniyim.
Yani derslerim klasik derslere benzemiyor.
Derse ilk girdiğimde projeksiyona yansıtarak örneklerle konularımı anlatıyorum.
Sonra öğrencilerim kendi bilg.ında yapmaya başlıyorlar.Ve yerimden kalkmadan kendi bilgisayarıumdan onlara müdahale edip yardımcı olabiliyorum.
Bu sayede burayı da takip edebiliyorum.
Artık izinli olmak da istemiyorum ayrıca.Çalışan birinin evde kalması çok zor.
Bu tempoya alışmışız ya evde olmuyor.3 günden sonra çok sıkılıyorsun...zemuszemus

inşallah hep dua ediyorum.

çalışanlardaki bu azmin ve iştahın bende olmasını çok isterdim.ben çalışmayı pek sevmiyorum ama çalışan istikrarlı anneleri çok takdir ediyorum.okudugum halde su an ev hanımıyım bişey yapmıyorum

hatce39 szi su fuarı biraz anlatırmısınız gitmişsiniz galiba nler vardı bir imreniyorum istanbul alışverişine nasıl.....bayanssulusmile

kızlar ben çıkıyorum sancım çogaldı eşimi arayıp tekrar gidebilirim geçmezse dua edin ne olur

geçmiş olsun umuutluu senin ben oturmamanı tavsiye ediyorum bencede hep yatçünkü baskı yapma karna bir hafta dayan.inan iyi olucak görüceksin.sen hep dua et bana bagışla bebegimi sen esirge yarab de. gerisini ALLAHA BIRAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…