2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar ben çıkıyorum sancım çogaldı eşimi arayıp tekrar gidebilirim geçmezse dua edin ne olur

Ahhh canım benim Allh yardımcın olsun inşallah bişey çıkmaz.
Yaa hastanede yatırsalar ya seni keşke.daha iyi bakarlar...

ben sabah erken uyanmak dışında çalışırken zorlanmıyorum.

hatce39 szi su fuarı biraz anlatırmısınız gitmişsiniz galiba nler vardı bir imreniyorum istanbul alışverişine nasıl.....bayanssulusmile

fuarda bebişlerle ilgili aklına ne gelirse vardı.
ancak netten satış yapan firmalar haricinde perakende veren yoktu.
bebek bezleri satılıyordu.
çeşit açısından bana fikir oldu orada gördüklerime baktım bir-ikisinide aldım.

Karnımızı doyurduk geldikkk hanımlar....

canım afiyet olsun. biz de yemeğimizi yedik, yürüyüş de yaptık. şimdi iş zamanı..
bu arada arkadaşa sordum bebek odasını, 2500 liraya almışlar canım. fiyatlar aşağı yukarı bu civardaymış her yerde.

slm kızlar
bugünlerde biraz yoğunluk var ne geçişi okuyabiliyorum nede sohbete katılabiliyorum beni mazur görün :kedi:

Saol canım sizede afiyet olsunncokacimcoook
Çok teşekkürler evet normal ozaman baktığım yerlerdeki fiyatlar...

slm kızlar
2 gündür sürekli karnıma kumanda koyuyorum eşim daha harketlerini hissetmiyo ama kumandayı koyunca hareketleri gözle görebiliyounuz tabi biraz sabırlı olmak lazım... ilk koyduğunuzda kalp atışlarınızı hareket sanmayın ama biraz bekleyince farkı anlayacksınız...üper bişe mutlaka deneyin bu akşam :))
haaa birdeee müzüik açın 3 haftadır dinletiyorum ben artık bariz müziğe tepki veriyo kızlar

slm kıslr işlrden solyı gıremedım bı kaç gün naslsınz bakalm gecmş uzamamş halıyle okymdm haa bıu arada muzrperi bısde hafta sonu aynı seyı yaptık ben hıssdyrdum zaten eşim hissdmyrdu elini koydugu zamn ama hafata sonu uzanyrdum kumndayı koydum kopltyrdu resmen eşime gstrdım bak hemn dedım göryrmuzun oda hemn elini koydu gen ve cok hareketlıydı ogun hıssttı esim sükür sonunda bana dyrdu yok kandryrsnz benı hssdmyrm yada olm benı sevmyr ben koyunca dryor dıyordu :)

geçmş olsn canm yoktm bı kaç gün nelr olmş blmyrm ama benmde kasıklrımda snrım daha ben bazen orda hıssdyrm cok yukrda hıç hısstmedım ama sancım agrım yok sizlrden ılrde olmma ragmn bnmkıdecok yukrda deglki merk etme ıcını ferh tut

evet mürüvetcim naıl sallıyolar kumandaları benim eşim hala hissetmiyo ama kumandayı görünce çok şaşırdı )

Yaaa çok yorgunuuuum.
Eve geldim pestil gibiyim.
diktim ayakları yatıyorum ama geçmiyo yorgunluk...

Öff yaz gelsin artıkkk,bu havalar da beni deli ediyo.
Öğrenciler de bi alem.Ya bizim çocuklarımızda bunlar gibi akılları bi karış havada mı olacak?

Bu arada muzurperi hangi müzikleri dinletiyosun.Ben bi cd buldum hepsiburada da var lullababies diye bişey harika tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…