• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Canım ben İlk muayenemİ 6+1 ken oldum.İkİncİ muayenem 22 aralıkta.6+1 ken bakıldıĞında bebek ve kese karından ultrasonla gÖrÜndÜ.ama kalp atımı İÇİn dr um erken olduĞunu sÖledİ.İlgİnÇlİk nerde anlamadım.bİraz bİlgİ verİrmİsİn.zaten tedİrgİnİmde.

Canım sata göre 1 ekimse 9 hafta 6 günlük hamile görünüyorsun..

Ama dr geç döllenme demiş,bu gün 7+1 günlük hamileyim diyorsun..

2 haftalık bir geç döllenmeden bahsedilmesi bana ilginç geldi...

Dr un bir bildiği vardır sanırım..İnşallah herşey yolunda gider...

Ben bu gÜn İİtİbarİyle 7+1 İm.

hoşgeldin canım topiğimize hamileliğin hayırlı olsun.bende 8+4 günlük ikizlerime hamileyim.benim ilk kontrolüm 7+3 günlükken alttan ultrasyonla oldu ve kalp atışları alındı.sende gidince kalp atımını duyarsın canım için rahat olsun.

selam kizlar masallah sohbetiniz supermis oku oku gozume kramplar girdi :)))
bende yeni geldim cok yorucu bi gundu .. gurultuden basim agriyor ... miniklerle ugrasmak cok zorrrr ..

Ben de aşerme falan yok..
Ağzımda sürekli bir pas tadı var..ne yesem ne yesem diyoum hep ama bir türlü gönlüme göre yiycek birşey bulamıyorum...
Yediklerimin de tadını alamıyorum zaten...:(
Kusmadım hiç ama sürekli bir Böğğhh durumu hakim ama yiyorum yine de birşeyler kötü değilim yani..

bendede ayni tad var deniz gunes bende diyodum tek benmiyim bu halde olan diye
hic kusmuyorum ama hic bi yemegin tadinida alamiyorum her yedigim sey cikacakmis gibi geliyo .. canim hic bisey cekmiyo hic biseyden hatta sudan bile tad alamiyorum
tek tiksindigim sey cay .. cok severdim cayi cok icerdim bu kadar nasil tiksiniyorsam hayret ediyorum ....

bebeğimi alcaklar dr sana bırakırz ama %50 anormal olur bebek dedi
çok kötüyüm arkadaşlar
ilk kez ultrasonda bebeğimi gördüm KOCAMAN OLMUŞ
kalbi pıt pıt atıyodusenağlamasenağlamasenağlama
ben nasıl kıyacam ona... 3 sene bekledim ben onu ALLAHIM GÜÇ VER

çok kötüyüm arkadaşlar

:bbo::çok üzgünüm:

Canım çok üzgünüm...Ama %50 demişler..Yani gayet sağlam da olabilir ...

Beni sorucak olursan iki bebeği de mezarda olan bir anne olarak,bebeğimin nefes alma hakkını elinden almaya gönlüm varmazdı....Allah yardımcın olsun ....mafoldumben

çok kötüyüm arkadaşlar

nurdancim ne diycegimi bilemiyorum icim bi tuhaf oldu .. bak yari yariya normal olma sansi var .. ne desek bos biliyorum seni asla anlayamayiz .. ama cevremde cok gordum boyle denipte sapasaglam dogan bebekleri o yuzden bilmiyorum cok zor bi karar ... allahim sana senin ve bebegin icin en dogru karari vermeyi nasip etsin ...

ya keşke görmeseydim kalp atışlarını duymasaydım gözümün önüne geldikçe kalbinin atışı kıpır kıpır küçücük bişey...ölcek gibi oluyorum
rabbim sen büyüksün

Canım sata göre 1 ekimse 9 hafta 6 günlük hamile görünüyorsun..

Ama dr geç döllenme demiş,bu gün 7+1 günlük hamileyim diyorsun..

2 haftalık bir geç döllenmeden bahsedilmesi bana ilginç geldi...

Dr un bir bildiği vardır sanırım..İnşallah herşey yolunda gider...

canım benim adetlerim düzensiz zaten pek günü gününe olmam.
uff içim karardı.:çok üzgünüm:son gittiğimde keseyi ölçtü bebeği ölçtü 6+1 günlük hamilesin dedi.son gittiğimde 2 aralıktı.20 gün sonra tekrar gel kalp atışlarını da duyabiliriz dedi.inşallah dediğin gibi herşey yolunda gider.senağlama ama dr um her şeyin iyi olduğunu söledi.

hoşgeldin canım topiğimize hamileliğin hayırlı olsun.bende 8+4 günlük ikizlerime hamileyim.benim ilk kontrolüm 7+3 günlükken alttan ultrasyonla oldu ve kalp atışları alındı.sende gidince kalp atımını duyarsın canım için rahat olsun.

canım içime su serptin teşekkürler.allahın izniyle alalım meleklerimizi kucağımıza.

Merhaba,
Umarım çok güzel, rahat bir hamilelik dönemi geçirir, mutlu sona sorunsuz sağlıklı bebeklerinizle ulaşırsınız.
Herşey gönlünüzce olsun....

| | | | | | | | |
:nazar:|***KK NıCK***|YAŞ|SAT|T.DOĞUM T.|ılk Kilo|Bebiş Cinsiyet|C.Tahmin|Bebiş Adı|********************Güncel notları********************|
1| OLGAY| 27|24.09.2009|01.07.2010|50|??|??|??|Keseyi gördü.Maşallah bebişimizin ilk PITPIT'ları duyuldu.:nazar:|
2| KATREM| 24|29.09.2009|06.07.2010|70|??|??|??|Keseyi gördü:nazar: ınşallah Cumartesiye PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
3| ELıFBETÜL| 23| 02.10.2009 | 09.07.2010|?? |??|?? |??|Keseyi gördü :nazar:|
4| SEVDALıKA|31 |02.10.2009 |09.07.2010 | 64|?? |?? |??|ınşallah hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını birlikte duyacak:Saruboceq:|
5| DERYA2702|30|29.09.2009|06.07.2010|67|??|??|??|Keseyi gördü:nazar:ınşallah cumaya PIT PIT lar duyulacak:Saruboceq:|
6|ZCEREN|28|02.10.2009|09.07.2010|53|??|??|??|??|
7|JUSTREADER|28|01.10.2009|08.07.2010|70|??|??|??|Keseyi gördü:nazar:|
8|OYA.| 21|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü:nazar:|
9|ıZMıRLıı|27|30.09.2009|07.07.2010|50|??|??|??|Keseyi gördü:nazar::nazar::nazar:|
10|ÇUBUK_KRAKER| 24|14.10.2009|21.07.2010|72|??|??|??|??|
11|CAPRı| 26|08.10.2009|15.07.2010|57|??|??|??|ınşallah cumartesi keseyi görecek :Saruboceq:|
12|GELıŞıMCı| 29|25.09.2009|??.07.2010|100|??|??|??|??|
13|VıSNESUYU| 25|05.10.2009|??.07.2010|61|??|??|??|??|
14|EBEBıS| ??|03.10.2009|??.07.2010|??|??|??|??|Keseyi gördü:nazar:|
15|PAPATYA16| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
16|BANBıNO| 28|03.10.2009|10.07.2010|79|??|??|??|??|
17|LıYADORA| ??|17.10.2009|24.07.2010|??|??|??|??|??|
18|SEDAAHMET| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
19|NEFERTıTı50| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
20|ARTVıNLı9876| ??|10.10.2009|??.07.2010|??|??|??|??|ınşallah bayramdan sonra hem keseyi görecek hem de kalp atışlarını duyacak:Saruboceq:|
21|SUHENZA| ??|??.??.2009|??.07.2010|??|??|??|??|??|
22| elif_sena| 25|22.10.2009|28.07.2010|??|??|??|??|:nazar:|

23 TUĞÇE 29/10/2009-07 07 2010 bebişimin kalp atışlarını duydum muhtesem bıseydı:)):ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Son düzenleme:
arkadaslar 10 haftalık hamileyım,karnım cok şiş ve gaz sancısı cekıyorum ara ara sızce ne yapmam lazım bılgısı olan varmıı :)

canım benim adetlerim düzensiz zaten pek günü gününe olmam.
uff içim karardı.:çok üzgünüm:son gittiğimde keseyi ölçtü bebeği ölçtü 6+1 günlük hamilesin dedi.son gittiğimde 2 aralıktı.20 gün sonra tekrar gel kalp atışlarını da duyabiliriz dedi.inşallah dediğin gibi herşey yolunda gider.senağlama ama dr um her şeyin iyi olduğunu söledi.

Canım belki adetlerin düzensiz olduğu için tam sat tarihini bilemiyor olabilirsin.İnşallah bebişinin kalp atışı müjdesini duyarız en kısa zaman içinde .:Saruboceq::1hug:

çok kötüyüm arkadaşlar

canım ya sanabir örnek vermek istiyorum.kız kardeşim hamile şuan 7 aylık.dr bi kaç ay önce bebeğin sakat olduğunu ve alınması gerektiğini söledi.hemde 100%80 dedi.üçlü testte belli oldu bu sonuç.ama başka büyük bir hastsneye gittiler ve dr bebekte hiç bir sorun olmadığını ve yapılan testlerde hata payının yüksek olduğunu sölemiş.ilk dr omurilik kemikleri eksik ve ayrık demişti.ama sonraki 4 boyutlu ultrasonla kemikleri tek tek göstermiş bir sorun yok demiş..yani demek istediğim arkadaşım sakın bir dr a bağımlı kalma.sonuçlar da yanlış çıkabiliyor dr larda yanilabiliyor.rrabbim hakkımızda hayırlısını nasipt etsim.allah yardımcımız olsun.

arkadaslar 10 haftalık hamileyım,karnım cok şiş ve gaz sancısı cekıyorum ara ara sızce ne yapmam lazım bılgısı olan varmıı :)

Gaz çıkartmakta bir sorun yoksa sorun yok canım..Bol bol çıkartıyorum da ben :kedi: :kedi: :kedi:

Canım belki adetlerin düzensiz olduğu için tam sat tarihini bilemiyor olabilirsin.İnşallah bebişinin kalp atışı müjdesini duyarız en kısa zaman içinde .:Saruboceq::1hug:

canım inşallah ço korktum şimdi.aklımda bir sürü soru işaretleri vardı.inşallah bir sorun yoktur.:Saruboceq:

canım ya sanabir örnek vermek istiyorum.kız kardeşim hamile şuan 7 aylık.dr bi kaç ay önce bebeğin sakat olduğunu ve alınması gerektiğini söledi.hemde 100%80 dedi.üçlü testte belli oldu bu sonuç.ama başka büyük bir hastsneye gittiler ve dr bebekte hiç bir sorun olmadığını ve yapılan testlerde hata payının yüksek olduğunu sölemiş.ilk dr omurilik kemikleri eksik ve ayrık demişti.ama sonraki 4 boyutlu ultrasonla kemikleri tek tek göstermiş bir sorun yok demiş..yani demek istediğim arkadaşım sakın bir dr a bağımlı kalma.sonuçlar da yanlış çıkabiliyor dr larda yanilabiliyor.rrabbim hakkımızda hayırlısını nasipt etsim.allah yardımcımız olsun.

ben ne ikili test ne üçlü test ne dörtlü ne de amniyosentez zımbırtısı yaptırmayacağım...Oradan çıkan sonuçlara güvenmiyorum...
Amniyon testi yüzünden sapasağlam bebeğini enfeksiyon kapıp kaybeden bir dr bayan arkadaş var sitede....mafoldumben
sadece 2li test zamanı bebeklerimin ense kalınlıklarını ölçtüreceğim belki onu bile yaptırmam..Ayrıntılı ultrason düşünüyorum..
Zaten ikili üçlü testler çoğul gebeliklerde çok daha yanıltıcıymış..

Back
X