• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

ben ne ikili test ne üçlü test ne dörtlü ne de amniyosentez zımbırtısı yaptırmayacağım...Oradan çıkan sonuçlara güvenmiyorum...
Amniyon testi yüzünden sapasağlam bebeğini enfeksiyon kapıp kaybeden bir dr bayan arkadaş var sitede....mafoldumben
sadece 2li test zamanı bebeklerimin ense kalınlıklarını ölçtüreceğim belki onu bile yaptırmam..Ayrıntılı ultrason düşünüyorum..
Zaten ikili üçlü testler çoğul gebeliklerde çok daha yanıltıcıymış..

evet canım allah korusun bende güvenmiyorum artık.

Selamlar kızlar
bir kaç gündür yoktum
bugün de eşim yok annemlerdeyim bir bakayım dedim

öncelikle sürekli uyuyorum ve de sürekli mesaideyim
o nedenle nete hiç giremiyorum buraya da uğrayamıyorum
ama sizlerrii ççoookk özlüyorum

bu arada listeyi ben tutuyordum kızlar unuttunuz mu:))
ben listeyi hergün hergün güncelleyip kazene yolluyordum o da ilk sayfaya ekliyordu
ama benim bu uyuşukluk ve akşam mesaileri başladıktan sonra ucunu kaçırdım ama haftasonu tüm listeyi güncellicem inşallah merak etmeyin tüm arkadaşları eklicem
siz de benim durumumdasınız beni en iyi siz anlarsıınız

bu arada tüp bebekten sonra 2. bebeişine normal yolla hamile kalan akrabamın bebişi ölmüş karnında
o kadar üzüldüm ki baya olmuş ama bana söylememişler
benden sadece 3 hafta önde gidiyodu

bel ağrıları ile ilgili bişeyler yazmışsınız kızlar
bende de bel fıtığı var ve doktorA sordum
kasılıp kalıyorum
hele ki bugünlerde çok kötü ağrıyor
benim 1 taneydi ve başlangıç aşamasındaydı
magnezyum ve b vitamini verdi doktor
birsürü de test istedi
onları ve ikili testi ya önümüzdeki hafta ya da sonraki haafta yaptırıcaM

geçmişin bir kısmını ancak okuyabildim
ıSTANBULdan ben de varım
belki biz de birgün buluşuruz kızlar
medipol'de Seval PATA'ya gidiyorum
sevdim şimdilik inşallah böyle devam eder

katrem ben de cmts seval pata dan aldım randevumu kızımda bahar çağlar a gidiyodum .. bahar hanımın randevusu yok boş özellikle sabahları ben de malum ilk kez gidicem aç giderim test isticektir çünkü.. seval hanım nasıl memnun kaldın mı cnm ?

benide listeye eklermisiniz sat 24 eylül tahmini doğum tarihi 1 temmuz 2010 cinsiyet olarak bilemiyorum herkes erkek diyor kalp atışlarını gördük daha önce düşük yaptığım için haftada iki kere iğne oluyorum çok acıtan yakan bir iğne:))))) bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boş

katrem ben de cmts seval pata dan aldım randevumu kızımda bahar çağlar a gidiyodum .. bahar hanımın randevusu yok boş özellikle sabahları ben de malum ilk kez gidicem aç giderim test isticektir çünkü.. seval hanım nasıl memnun kaldın mı cnm ?

Evet canım ben sevdim seval hanımı
aslında hamile kalmadan 1 ay önce bahar hanıma gitmiştim
onu hiç sevmedim

benide listeye eklermisiniz sat 24 eylül tahmini doğum tarihi 1 temmuz 2010 cinsiyet olarak bilemiyorum herkes erkek diyor kalp atışlarını gördük daha önce düşük yaptığım için haftada iki kere iğne oluyorum çok acıtan yakan bir iğne:))))) bebeğim sağlıklı olsunda gerisi boş

hoşgeldin canım hayırlı olsun
içimizde SAT a göre en önce sen anne olacakssın gibi gözüküyor
listeyi haftasonu güncellicem

bi de ayıp olmazsa ilk gittiğinde ne tahlilleri istedi bi de ne kadar tuttu merak ettim ..

yok canım niye ayıp olsun muayene 85 zaten SSK ile 35 e geliyor
ben dediğim gibi hamile kalmadan önce ilk bahar hanıma gittim
o bana hamile kalırsan bu testleri yaptır diye bir liste verdi
ben de seval hanıma randevu aldım ama gitmeden önce bütün testleri
bankada yaptırdım (ben bankada çalışıyorum biizm bankada doktor kanı alıp acıbademe yolluyor) o yüzden para vermedim
sonuçlarla seval hanıma gittim testleri eksik buldu
tam idrar tahlii falan da istedi bir kaç kan tahlili daha
şimdi yine bankada yaptırcam
canım medpolde sanırım o tarz tahliller çok pahalıya geliyor
devlette bile yaptırıp getiren varmış
benim bankada yaptırmak gibi bir imkanım var diye bankada yaptırdım

hoşgeldin canım hayırlı olsun
içimizde SAT a göre en önce sen anne olacakssın gibi gözüküyor
listeyi haftasonu güncellicem

doktor bir hafta geriden gittiğimi söledi ama sonradan tamamlarmış temmuz annesi olacağımı söledi doktor bana ama 12 haziran doğumluyum ben ikizler burcuyum eşimde oğlak burcu bebek yengeç olursa çocuk aramızda mahvolcak gibi geliyor:))))) o yüzden haziranda doğup ikizler olsa belkide daha hayırlı olcak.ALLAHIM hayırlısını versin inşallah bana ve herkese

yok canım niye ayıp olsun muayene 85 zaten SSK ile 35 e geliyor
ben dediğim gibi hamile kalmadan önce ilk bahar hanıma gittim
o bana hamile kalırsan bu testleri yaptır diye bir liste verdi
ben de seval hanıma randevu aldım ama gitmeden önce bütün testleri
bankada yaptırdım (ben bankada çalışıyorum biizm bankada doktor kanı alıp acıbademe yolluyor) o yüzden para vermedim
sonuçlarla seval hanıma gittim testleri eksik buldu
tam idrar tahlii falan da istedi bir kaç kan tahlili daha
şimdi yine bankada yaptırcam
canım medpolde sanırım o tarz tahliller çok pahalıya geliyor
devlette bile yaptırıp getiren varmış
benim bankada yaptırmak gibi bir imkanım var diye bankada yaptırdım

ben hep orda yaptırdım kızımda biliyorum muayene ucuz ama testler pahalı ben de onun için sordum cnm .. neyse artık cmts gidince görücez..saol cnmm opuyorumnanaktan

ben ne ikili test ne üçlü test ne dörtlü ne de amniyosentez zımbırtısı yaptırmayacağım...Oradan çıkan sonuçlara güvenmiyorum...
Amniyon testi yüzünden sapasağlam bebeğini enfeksiyon kapıp kaybeden bir dr bayan arkadaş var sitede....mafoldumben
sadece 2li test zamanı bebeklerimin ense kalınlıklarını ölçtüreceğim belki onu bile yaptırmam..Ayrıntılı ultrason düşünüyorum..
Zaten ikili üçlü testler çoğul gebeliklerde çok daha yanıltıcıymış..

eltimde gecen sene hamileydi ikili test denen olasilik hesaplamasinda % 90 down sendoromu cikti ense kalinligini olcutuler yine aynisini dediler .. eltimde ne olursa olsun aldirmiycam dedi ve ne uclu testi nede amniyon sivisina baktirmadi ... ama dogum yapip bebgini goresiye ne cektigini bi allah bilir bide ben bilirim esi bile aldir demisti bi tek ben bide o istemiyordu aldirmayi o herkese dayandi herseye gogus gerdi ... suan bir yasinda super zeki sapasaglam yemyesil gozlu simsiyah sacli dunya tatlisi bi kizi var ... evimizin minigi nesesi o, onu her gorusumde iyiki destek olmusum eltime diyorum iyiki aldirmamis diyorum ...

cok uzattim ama bende kesinlikle hic bir testi yaptirmiycam ...

doktor bir hafta geriden gittiğimi söledi ama sonradan tamamlarmış temmuz annesi olacağımı söledi doktor bana ama 12 haziran doğumluyum ben ikizler burcuyum eşimde oğlak burcu bebek yengeç olursa çocuk aramızda mahvolcak gibi geliyor:))))) o yüzden haziranda doğup ikizler olsa belkide daha hayırlı olcak.ALLAHIM hayırlısını versin inşallah bana ve herkese

:)) benim eşim de oğlak burcu
oğlak burçlarını bilirim :sinifsinif:
ben de başak
bakalım bebişimiz ne olacak?

eltimde gecen sene hamileydi ikili test denen olasilik hesaplamasinda % 90 down sendoromu cikti ense kalinligini olcutuler yine aynisini dediler .. eltimde ne olursa olsun aldirmiycam dedi ve ne uclu testi nede amniyon sivisina baktirmadi ... ama dogum yapip bebgini goresiye ne cektigini bi allah bilir bide ben bilirim esi bile aldir demisti bi tek ben bide o istemiyordu aldirmayi o herkese dayandi herseye gogus gerdi ... suan bir yasinda super zeki sapasaglam yemyesil gozlu simsiyah sacli dunya tatlisi bi kizi var ... evimizin minigi nesesi o, onu her gorusumde iyiki destek olmusum eltime diyorum iyiki aldirmamis diyorum ...

yaa kızlar haftaya ya da bir sonraki hafta ikili test yaptırıcam burada bu yazıları okudukça öyle korkuyorum ki
doktor yaptıralım dedi
off çok kararsızım:1no2:

yaa kızlar haftaya ya da bir sonraki hafta ikili test yaptırıcam burada bu yazıları okudukça öyle korkuyorum ki
doktor yaptıralım dedi

sen bilirsin hayatim kafani hic bulandirma icinden nasil geliyorsa oyle yap ne hissediyorsan ona gore davran .. ben bu olayi birebir yasadiktan sonra kesinlikle yaptirmiycam .. iki test denilen sey kan alinip ona gore yapiliyo ve sadece olasilik cikiyo yani eltimde cok buyuk olasilikla anormal cikmiyti saglamda olabilirdi ama cok az bi olasiliklaydi .. bide ense kalinligini olcme isi cok hassasmis tavsiyem mutlaka isin uzmani bi doktora yaptirman eltime normal gittigi jinekolog yapmisti .. ben profesorede gidelim tekrar olcturelim demistim ama o istemedi daha cok yikilmak istemiyorum dedi ve doguma kadar bekledi ..
eger yaptirip sonuc kotu cikinca aldirma niyetin yoksa hic yapip kendini strese sokma derim

Allah güzel günlerini görmeyi nasib etsin yeşil gözlü prensesinizin opuyorumnanaktan
:)) benim eşim de oğlak burcu
oğlak burçlarını bilirim :sinifsinif:
ben de başak
bakalım bebişimiz ne olacak?

doktor yaptıralım dedi

Benim de geçen sene ikiz olduğu halde tutturmuşlardı ikili test için..Halbuki çoğul gebeliklerde yapılmazmış..Ben de inat edip yaptırmadım..ıkili test vs bazı dr lar için hastaları söğüşleme gibi geliyor bana...Yanıltıcı olduğunu düşünüyorum şahsen...En iyisi ayrıntılı ultrason....:lepi:

arkadaşlar dün gece korkunç bir kaşıntı sonrası vücudumda mantar gibi kabarlar çıktı sabaha kadar uyutmadı beni bi yandan eşim bi yandan ben kaşıyıp durduk sabah ilk iş cildiye doktorundaydım kendi doktorum kan değerlerim düşük olduğu için kan hapı ve yanında demir B12 vermişti vucut bütün bu ilaçlara reaksiyon göstermiş bir merhem verdi biraz hafifletti ama kaşıntının böylesini yaşamamıştım paylaşmak istedim sizlerle

arkadaşlar dün gece korkunç bir kaşıntı sonrası vücudumda mantar gibi kabarlar çıktı sabaha kadar uyutmadı beni bi yandan eşim bi yandan ben kaşıyıp durduk sabah ilk iş cildiye doktorundaydım kendi doktorum kan değerlerim düşük olduğu için kan hapı ve yanında demir B12 vermişti vucut bütün bu ilaçlara reaksiyon göstermiş bir merhem verdi biraz hafifletti ama kaşıntının böylesini yaşamamıştım paylaşmak istedim sizlerle

Çok geçmiş olsun canım..:teselli:

Bugün itibari ile 10. haftaya adım atmış bulunuyoruz. :nazar:

Allah tüm bebişlere sağlık versin... :Saruboceq::Saruboceq:

Back
X