Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
grip olunca yaptığınız özel bişey varmı ilaç vermek dışındababamız izindeydi uzunca bi süre giremedik.abimz gripti ecrine de geçti böylece düzeldiler ben hasta oldum.tam toparlandık derken bakalım yarım aşımz umarım hasta olmaz tekrardan...
antibotik kullandık biz.bi de ıhlamur falan verdim.ilaçlarla toparlandı kuzucum allahtan çok çekmeden...
Almina mama ne mamasıydı neyı kustu ? Merak ettım dokunuyorsa o mama bız de vermeyelım bari
diş buğdayı olayını da ilk defa kk de duydum,bizde öyle bir adet yok..nasıl yapılıyor,nedir anlatırmısınız ???
Saol canım teşekkür ederim,kızına maşallah.merhaba güzel anneler:)
drdan geldik biz.
ilke kuşu 6600 ve 64cm olmuş:)
mamayla yapılan pirinç unlu bir muhallebi verdi eğer doymadığını hissedersen verirsin diye.
meyvelerden de tattır ama abartma dedi.
ilke de dra bir cilveler bir gülücükler attı şapşal çok komikti...
15 güne döner dedi yüzüstü koyunca poposunu yanlara doğru devirmeye çalışıyo çünkü...
gelirken de lcwden ilkeye pembe pantolon ve pembe bot aldık çok şeker:))
şimdi de uyudu kuzu.
esma kulaklarını çekiştiriyosa diş olabilirmiş diye duymuştum.
misskapris sütünün artmasına sevindim.
yediklerimiz değil ısrarla emzirmekmiş sütü artıran kadir tuğcu öyle yazmış...
Geçmiş olsun güzelim,Allah şifalar versin.meraba kızlar bugün sıkıntılıyım babamı hastaneye yatırdılar annem de başında biz oğluşla yanlızız biraz morale ihtiyacım var
Üzüldüm valla,Rabbim yardımcınız oolsun.bacak damarları tıkalıydı artık yürüyememeye başladı. anjiyo için yatırmışlar ama sonrasında ameliyat olcak ama iyileşme şansı yokmuş yürüyemicekmiş yani. tek damarı açıkmış o da giderse kesçeklermiş.
Helal olsun hem bebek hem araba süper kadın seni,selam kızlaarr..nabersiniz..?
dışardaydık yeni geldik..kızımla ikimiz çıktık..
bankaya, ordan abisinin öğretmenine hediye aldık geldik..
kızım arabada hep uyudu, motor sesi ninni gibi geliyor..ben de bir gözüm arabadan içerde, işlerimi hallettim.
arabadan inince de uyanmadı, sessizce eve girip yatağına yatırdım hala uyuyorrrr:)
Yıkamadan önce zeytinyağ sür beklet,yıkıyoruz cok artık canım ..oglusumu sıkıyormusum ben yıkarken buunu farketıgım ve rahat tuttugumdan berı cok rahat yıkanıyor .. saf zeytın yagı surup tarıyoruz sonra yıkıyoruz .
grip olunca yaptığınız özel bişey varmı ilaç vermek dışında
sıcak mı tutuyonuz daha kalın mı giydiriyonuz vs..
barışta grip oluyorda(