• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bu arada kuzey artık biberona alıştı bugün öğeleden sonra hep biberonla besledim :nazar:

başında aktivite oyuncağını çalıştırıyorum ile ona bakarken emiyor:nazar:

süt sağmak zor oluyor ama buna da şükür kaşık derdinden kurtuldum

inşallah hep böyle gider

bu moralle şimdi kalkıp mutfak dolaplarını sileceğim

oh maşallah Kuzeye:nazar:..sana da maşallah hamarat hatun..:nazar:
bebeğe eşin bakacak sanırım bu arada..:nazar:
eşine de maşallah diyelim bari.:1:

napıyorsunuz bakayım? elma suyunu içtik size bakalım dedik..
Bugün çorba falan vermedim..yoğurt da vermedim..
sadece biraz önce elma suyunu verdim o kadar..bu sefer bayıldı elma suyunu..içine biraz da pütür attım doktor at demişti.

at canım pütür her yiyeceğinin içine

nasıl alışırsa öğle gidiyor bir arkadaşım var çocuğu rondada çekilmeye öğle alışmıştı ki yiyeceklerin bir yaşındayken bile pütürlü yiyemiyordu

oh maşallah Kuzeye:nazar:..sana da maşallah hamarat hatun..:nazar:
bebeğe eşin bakacak sanırım bu arada..:nazar:
eşine de maşallah diyelim bari.:1:

bana verdiğin aferimlere tamam ama eşiminkiler olmadı

ne zaman çocuğa bak işim var desem adam ben grip olacağım galiba diyor

uyuttum kuzeyi gece uykusuna geçti artık :nazar:

maaşallah oğlum biraz uykuyu seviyor:nazar:

bana verdiğin aferimlere tamam ama eşiminkiler olmadı

ne zaman çocuğa bak işim var desem adam ben grip olacağım galiba diyor

uyuttum kuzeyi gece uykusuna geçti artık :nazar:

maaşallah oğlum biraz uykuyu seviyor:nazar:
:1::1::1:
hepsi aynı model..
bizimkinin de dediği...acıktı bu galiba...:26:

yooo bize vermedi? neden gerek gördü sizinki?
biz sadece ACD vitamin ve ferrum damla kullanıyoruz..devit 3 ü kesti doktor 4.aydan sonra.

ben hala devit 3 veriyorum. bugün sordum 4. ayda kan şurubu veriliyomuş die. ve ekstra vitamin. senin acd dediğin vitamin ferrum da kan şurubu ekstra vitamine ihtiyacı yok bebeğinizin ferrum damlayı da 6. ayda tahlil yapıyoruz kansızlık varsa veriyoruz sağlık ocakları 4. ayda rutin veriyolar biz gerek görmüyoruz dedi. hep gittiğim doktorlar neden rutinin dışında işler yapıyo ki yaa.

at canım pütür her yiyeceğinin içine

nasıl alışırsa öğle gidiyor bir arkadaşım var çocuğu rondada çekilmeye öğle alışmıştı ki yiyeceklerin bir yaşındayken bile pütürlü yiyemiyordu

doktorumuz dedi zaten, alışsın diye 2-3 parça pütür at dedi meyve suyuna..şükür ..güzel yutuyor.

doktorumuz dedi zaten, alışsın diye 2-3 parça pütür at dedi meyve suyuna..şükür ..güzel yutuyor.

yaa herkes meyve pütürü bile veriyor ben sadece emziriyorum yaa. biraz önce doymadığını düşünüp mama verdim. yedi uyudu. kızlar ben kendi kendime başlasam mı yaa. söylesenize ilk ne verdiniz ne kadar verdiniz? ben daha hiçbişey tatırmadım.

ben hala devit 3 veriyorum. bugün sordum 4. ayda kan şurubu veriliyomuş die. ve ekstra vitamin. senin acd dediğin vitamin ferrum da kan şurubu ekstra vitamine ihtiyacı yok bebeğinizin ferrum damlayı da 6. ayda tahlil yapıyoruz kansızlık varsa veriyoruz sağlık ocakları 4. ayda rutin veriyolar biz gerek görmüyoruz dedi. hep gittiğim doktorlar neden rutinin dışında işler yapıyo ki yaa.

bilemicem canım..
aynı konu yine..her doktor farklı.:)
.bizim tam 4.ay bittiği gün, devit3 ü kesti..
acd vitamin ve ferrum_demir damlasına başlattı...senin vücudundaki demir azalmıştır bebeğe yetmez demir takviyesi yapmamız lazım dedi ferrum verdi.

bilemicem canım..
aynı konu yine..her doktor farklı.:)
.bizim tam 4.ay bittiği gün, devit3 ü kesti..
acd vitamin ve ferrum_demir damlasına başlattı...senin vücudundaki demir azalmıştır bebeğe yetmez demir takviyesi yapmamız lazım dedi ferrum verdi.

sinir oluyorum bu doktorlara tereddütte bırakıyolar insanı illaki demir az çıkacak ve başlanacaksa rutin olarak başlanır 4. ayda. ama bizim doktor tahlil yapmadan veremem dedi. benim normalde zaten demirim eksiktir ayrıca sezeryande kan kaybettim ve hiç kan ilacı içmedim. kesin çok eksiktir demirim.ama şimdi özel doktora gidince de sözünden çıkamıyo insan. hem biton para veriyorum hem de dediğini dinlemiyorum diyosun.

flowersun sen ne yaptın babn ve annen ne yapıyor nasıllar işe başlayacakmısın

sağol canım babam bugün anjiyo oldu hem kalp hem damar anjiosu şu anda hastanede ama gidemiyoruz. yarın çıkacaklar ama souç önemli bakalım neye karar verecek doktor.babam burda kalmak isteyecek mi filan onu buraya geldikten sonra konuşucaz. eve döndüklerinde derlerse biz gidelim hemen acil bakıcı için 4 bi yana haber salıcam. 1 ay sonra başlamak zorundayım yoksa ne kirayı ödeyebiliriz ne faturaları.eşimin maaşı çok az.

kızlar bebeklerinizi uyuturken ayakta sallıyo musunuz? ben hiç sallamamıştım. sonra uyumayınca salladım ama hiç hoşlanmadı hatta dlga geçti gülüyodu dizime yatırınca ama sanki alışıyo yaa eşim şimdi salladı uyudu valla. ayakta sallayarak uyutmak rahatnmış yaa kollarımda sallarken kollarım kopuyodu valla. ama zararlı galiba dimi ayakta sallamak.

,deniz güneş bizimkide seninkiyle aynı acıktı bu heralde sıkısınca hep bu bahanemiz:1:
AYNEN:1:
bizimde doktor devit3 devam dedi ve ferro sanol kan damlası verdi bebk için onuda vericez.herkez ayrı:26:
evet baksana hepimiz farklı şeyler yapıyoruz napalım.

kızlar bebeklerinizi uyuturken ayakta sallıyo musunuz? ben hiç sallamamıştım. sonra uyumayınca salladım ama hiç hoşlanmadı hatta dlga geçti gülüyodu dizime yatırınca ama sanki alışıyo yaa eşim şimdi salladı uyudu valla. ayakta sallayarak uyutmak rahatnmış yaa kollarımda sallarken kollarım kopuyodu valla. ama zararlı galiba dimi ayakta sallamak.

ayakta sallamıyorum aynen ben de senin gibi 1-2 kere denedim gece..çok mızmızlanmıştı ama onu da beğenmedi..ağlamaya başladı kasıyor bacakları..ben de denemedim bir daha..
çok mızmızlandığında kucağımda evin içinde gezdirerek pışpışlıyorum öyle uyuyor ama genelde memede uyuyor

valla canım geçen bir arkadaş yabancı bir video izlemiş de nerde izlemiş sormadım..
dedi ki şoka girdim, oğlanı ayakta sallayarak büyüttüm (bende) meğer ne kadar zararlıymış, beyninde ilerde çıkacak kalıcı hasar yapıyormuş ama ilerde çıkıyormuş..(Allah korusun)
hani bu beyinde baloncuk falan oluşuyor ya mesela duyuyoruz onların bazıları bebekken ayakta sallamaktan olşuyormuş falan.. bilimsel resimlerle açıklamış o video nasılısa artık.
bir anlattı şok oldukk...herkes şoka girdi ordakii..

Son düzenleme:
aynı arkadaşımın üvey annesi alman..diyorki ufaktım birgün üvey annemle komşuya geçmiştik komşu bebeğini ayakta sallıyordu üvey annem bir kızdı komşuya siz manyakmısınız nasıl böyle birşey yaparsınız nasıl zararı olacağını bilmezmisiniz falan ...dedi hatırlıyorum demişti..
yabancılar bu konuda çok hassasmış

Back
X