• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

mineci aslında muconex banada mantıklı geldii.pedıtusu 3 gun verdim.bırakınca tekrar başlıo..1 gün verdim kesıldı.dün vermedim yıne öksuruyo.heralde bir balgam sökücü gerekıo.

selam şekerler
2 gündür nezleyim :(( kızıma bulaşmaması için dua ediyorum ama onun da burnu tıkalı. inşallah atlatırız bir an önce.
eşim bu akşam yemekte arkadaşlarıyla. ben de az önce yemeğimi yedim.
şimdi müzik açtım,kızımla dinliyoruz.
hiç enerjim yok ama oyunlar oynamaya,şarkı söylemeye çalışıyorum. annelik zor :61:

selam şekerler
2 gündür nezleyim :(( kızıma bulaşmaması için dua ediyorum ama onun da burnu tıkalı. inşallah atlatırız bir an önce.
eşim bu akşam yemekte arkadaşlarıyla. ben de az önce yemeğimi yedim.
şimdi müzik açtım,kızımla dinliyoruz.
hiç enerjim yok ama oyunlar oynamaya,şarkı söylemeye çalışıyorum. annelik zor :61:

geçmiş olsun cnm.burnu tıkalıysa çok dikkat et bence.serum fizyolojıkle veya okyanus suyuyla burnunu açık tutmanı tavsiye ederim.süreklı ağızdan nefes alınca boğazda enfeksiyon başlıyor.bizim öle oldu çünkü.odayıda nemli tutarsan sende rahatlarsın canım.çok geçmiş olsun

,ben eşimi bekleyecegimde yemek yapacakta yiyecegizde vay yavrum vayyy.benim öyle tahammülüm yok arkadas yogun argın gelsin adam bide yemek yaptır yeee:56::20:kesinlikle karsıyım ve bekleyemem onu amannn o yapana kadar ben kırk çeşit yemek yaparımmm

slm kızlar basıma neler geldı ınanamazsınız dun grıp gıbıydım yorgan döşek yattım eşim acile götürdü bir iğne yaptıralım dedı ine vurdular tahlil falan istediler beklerken durduk yerde ellerım kilitlenmez mi felç geldi ellerime oynatamıyordum nasıl agrıyordu hastaneyi brbirine kattım 2 serum yedim 3iğne açılmadı ağrıdan duramadım daha sonra kalsiyum serum verdiler ellerım acıldı ne geceydı felç oldum sandım

geçmiş olsun cnm

Ben de 1010 Temmuz annesiyim. Bir kız büyütüyorum. 5 yaşında da bir oğluşum var. Siteye yeni üye buldm ve bebek büyütmeyle ilgili tecrübelerimi paylaşmak ve bilmediklerimi öğrenmek istiyorum. Sevgiler...

hoşgeldin BALveBADEM

geçmiş olsun cnm.burnu tıkalıysa çok dikkat et bence.serum fizyolojıkle veya okyanus suyuyla burnunu açık tutmanı tavsiye ederim.süreklı ağızdan nefes alınca boğazda enfeksiyon başlıyor.bizim öle oldu çünkü.odayıda nemli tutarsan sende rahatlarsın canım.çok geçmiş olsun

çok sağol güzelim. damla kullanıyorum burnu için,doktor vermişti. soğuk hava buharını önerdi bir de ama odanın nemi yüzde 50 nin üzerinde. nem cihazı alıp almama konusunda kararsızım.
enfeksiyon olmadan atlatırız inşallah.

gürsoy çok geçmiş olsun allah şifa versin aman dikkat et.. bebegi ve kendi hasta olna tüm annelere geçmiş olsun. benimde bugün kızım çok huysuz yaa su ferro sanol damlasını verdim bugün çocuk bir acayip oldu zaten damlayı verirken agzını o kadar büzdükü tadı igrenç der gibi yavrum bidaha vermesem mi acaba

gürsoy, elfida, froya kızlar çok geçmiş olsun.bugün oğlum beni mahfetti :95: hiç durmadı yerinde sürekli kucakta gezmek istedi tabi benim belimin işi bitti :27:
bacak ağrılarından bahsedilmiş benim de belim ağrıyor oturmadan eğilip oğlanın altını değiştirdiğim zaman doğrulurken belim çok ağrıyor. bir de hala tokluk şekerim yükseliyor acil 30 km bakımına girmem lazım :52: :52: :52:

balve badem hoşgeldin aramıza

ya kızlar bende doğumdan bir hafta sonra ortaya çıktı. dizim yan tarafından başlıyor bir karış yukarısı ve bacağımın üstüne doğruda biraz yayılan bir uyuşukluk hissi ve elimle bastırınca sanki içi çürümüş gibi acı hissi var. önce ortapediste göründüm. bel filmi istedi. sonra disklerde daralma var onun neticesinde bacağınızda bu şikayet oluşmuş. hızlı kilo alımı ya da ameliyat sonrası yanlış bir hareketten olmuştur zamanla geçer dedi.
2 ay geçti geçmeyince bende fizik tedavi uzmanına gittim. bel filmine baktı bir sorun yok belde dedi. muayene etti. sizin sorununuz sinirlerle alakalı. ordaki bir sinir zarar görmüş ve bu geçecek bişey değil dedi. hiç dayanamazsam ordaki sinir küçük bir operasyonla yakılabilirmiş.
yani daha hangi doktora gidilir bunun için?
benim canım yanıyor ya... sizdede böyle bişey oldu mu merak ettim.
aynı sorun bendede var.bende kadın doğpuam gttim :)) ne alakaysa anlattım böyle yanık gibi dokunca acıyor.1 seneye geçer dedi:))
slm kızlar basıma neler geldı ınanamazsınız dun grıp gıbıydım yorgan döşek yattım eşim acile götürdü bir iğne yaptıralım dedı ine vurdular tahlil falan istediler beklerken durduk yerde ellerım kilitlenmez mi felç geldi ellerime oynatamıyordum nasıl agrıyordu hastaneyi brbirine kattım 2 serum yedim 3iğne açılmadı ağrıdan duramadım daha sonra kalsiyum serum verdiler ellerım acıldı ne geceydı felç oldum sandım

ay cnaım ya büyük geçmiş olsunn.çok üzüldüm Allah yaşatmasın bir daha.daha kötülerinden sakınsın

gürsoy çok geçmiş olsun allah şifa versin aman dikkat et.. bebegi ve kendi hasta olna tüm annelere geçmiş olsun. benimde bugün kızım çok huysuz yaa su ferro sanol damlasını verdim bugün çocuk bir acayip oldu zaten damlayı verirken agzını o kadar büzdükü tadı igrenç der gibi yavrum bidaha vermesem mi acaba

walla bence mutlaka vermeliyiz.kansızlık çok yaygınmış yenidoğanda.benprospektüse baktımda yiyeceklerine karıştırın diyor.ek gıdaya başlamadıysansütüne sağım fikan bidene istersen.yazık basit bir damla yüzünden anemisi olmasın bebişimizin

:2: kızıma banyo yaptırmam lazıım..nefret ediyor banyodançço ağlayınca bende nasıl yıkadıgımı bılmıyorum panik oluyorum..varmı tavsiyesi olan

ilk alıntılaırmı yapım sonra selam verim dedim.herkeze selam kızlar.

doktora gittik kızımın midesi bulanıyor.emmiyor mamada ben vermemeye çalışıyorum.bugün ondanda midesi bulandı.doktor devam ederse idrar tahlili yaparız dedi.örnek bir menü verdi bana onu yazcam size.çorbaya geçebilirsin dedi.bir patates bir havuç çok azda prinç at dedi.hiç bir şeye aniden baaşlama dedi ben dün yaırm elma suyu verdim . akşamları muahllebi yapabilirsin dedi.herşeye ilk bir kaşıkla başla dedi.neyse çok konuştum

sabah uyandıgında anne sütü
sabah meyve püresi ve anne sütü
öğle anne sütü ikindi sebze püresi ve anne sütü
akşam anne sütü muhallebi
gece anne sütü

yoğurta beşinci ayda başlarız dedi haftayatekar gittimde kan yazarım dedi.haftaya tekrar kontrol edecek

kızımın gelişiminide yazım .boyu geçen ay 61.50 cm miş yanlış hatırlamaışım
şimdi 64 cm kilosu 5800 :nazar::nazar:

ne kadar mama alması gerektiginide sordum kilosu ile 130 yada 150 yi çarpcakmşım bizim ki günlük 700 alsa yeterliymiş.baharcım bunu snein için sordum özellikle sende ek gıdaya geçtin.sanırım mama yada anne sütü 700 900 civarıda snein oğlun için normaldir zaten doycak şekilde sebze çorbası vs vermicez.

Back
X