Aynen bende anlamıyorum bazı insanları. Çok gocunmuyorum bebeğimi mikroplara alışsın emzirirken korunur diye düşünüyorum ama fazla samimi olundumu hoşlanmıyorum. Özellkle izinsiz dokunudumu vb. En son sıcaklarda deniz kenarına gitmiştik. oğlum bebek arabasındaydı bende kıyafetlerini çıkarttım kısa kollu badisiyle güneşlensin istedim.hemen yanımdaydı arkamı döndüm eşyalarını yerleştirmek için. bir baktım bir kadın almış kucağına kaç aylık bu diye soruyor.

aldım elinden siz kimsiniz dedim. çocuk doktoruyum ben maşallah tosun diyor yan masadada arkadaşları.iyi tamamda bu benim çocuğumu izinsiz yerinden almanı ve hakkında yorum yapma hakkını vermez sana. yani tamam insanlar sevmek istiyor düşünemiyorlar belki nasıl davranılmalı fakat bilen birisi böyle yapmamalı. üstelik ben gördüğümde badisinin çıtçıtlarını açıyordu çıkart sıcak hava diye. annesi benim ben karar veririm sıcakmı soğukmu. inanın gocunmuyorum hatta o gün beline kadarda denize soktum ama tamamen yabancı biri nasıl alır arabasından. birde herkes çocuk bakım uzmanı ona sinir oluyorum..şurup krem öneriyorlar..ya alerjisi varsa değil mi? en masum meyveleri tattırırken düşünüuyoruz uzun uzun erkenmi die..nasıl ilaç vb önerebiliyorlar hayret... :44: