• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada alminacımm karşılamadık geldin geleli.hoşgeldin gülüm aramıza.seni aramızda görmek çok güzel. meleklerinle seni çok öpüyorum cnm:16:

hoşbuldum canım,çok sağolasın..2 sıpayı da yıkadık,besledik..yazma mecalim azalıyor,okuyorum anca..ben de öpüyorum kkgmcim..:16:

hoşbuldum canım,çok sağolasın..2 sıpayı da yıkadık,besledik..yazma mecalim azalıyor,okuyorum anca..ben de öpüyorum kkgmcim..:16:

aynen valla bende ard arda yıkıyorum ikisini de ama en sonunda zor atıyorum koltuğa kendimi en sonunda.çok zor iki olunca...hele de ecrin hiç sevmiyor yıkanmayı.basıyo bi yaygara.kaçası gelio insanın o an ewden:9:

yoğurt mayalıyayım diyorum da siz neye mayalıyorsunz yoğurdu.kimisi çay bardağına yapıyormuş da.nasıl tutuyor mu bardakta?

kız laylaylom face de ki resimler hamilelik öncesimi ?
ne kadar zayıfsın maşallah
kıskandım şimdi:47:

kız laylaylom face de ki resimler hamilelik öncesimi ?
ne kadar zayıfsın maşallah
kıskandım şimdi:47:

canım hangi fotolar bazısı hamilelik öncesi bazısı sonrası :))

canım yok ya ben vermiştim geri aldım :D kiloyu çok göstermiyorum yoksa iyiyim yani .canım az kaldı yza hepimiz inş fit gircez

Son düzenleme:
canım hangi fotolar bazısı hamilelik öncesi bazısı sonrası :))

canım yok ya ben vermiştim geri aldım :D kiloyu çok göstermiyorum yoksa iyiyim yani .canım az kaldı yza hepimiz inş fit gircez

valla ben artık ümidimi kaybettim
yeni kıyafetler almaya başladım kendime
tamam eskidende aşırı zayıftım ama şöyle birkaç kilo daha versem iyi olacak

canım eşimle beraber ayakda var gri uzun bir swit var üzerimde altımda pantolon olan fotom geçen hafta çekildi. 58 falanım şuanda

barışın fotolarına bakıyorum yenidoğan hallerien bayılıyorum.özledim şimdi kızımın yenidoğmuş halini

canım eşimle beraber ayakda var gri uzun bir swit var üzerimde altımda pantolon olan fotom geçen hafta çekildi. 58 falanım şuanda

barışın fotolarına bakıyorum yenidoğan hallerien bayılıyorum.özledim şimdi kızımın yenidoğmuş halini
vıaport muydu orası otobanın yanındaki açık hava alışveriş merkezi
o resimde normalsin ne zayıf ne kilolusun
dere kenarındaki resimler nezamana ait ?

evet canım viaport.onlarda hamile kalmadan 2 ay öne canım zaten evlendim 3 ay sonra hamile kaldım.

heheh ama canım ne bilim bende geç evlnedim sanki ocakda 27 e gircem.hem blinçli olmadı zatençhemen hamilemi kalmam dedim :D ama sevindim hamile oldumu öğrenince zaten çok istiyordum,iyikide olmuş :66:

canım benim bebişim uyudu.barışcığa Allah şifalar versin canım inş kısa bir sürede atlatır.öpüyorum iyi geceler

medaa canm çok gemiş olsun.umarım en kısa zaamanda atlatır barış paşa hastalığını.kıyamam ben ona yaaa...

günaydın kızlar
bna ir haller oldu sütüm çok azaldı
dün iyi uyudum bol su içtim
ama sutum az bugun sağarken çok az çıkıorrr
gerçi sıpamda buyudu çekir artık göğüslerdeki sütü
ama canım çok sıkıldı bu duruma

Günaydın hatunlar,
Gece ne güzel mohabbet etmişsiniz özendim,
bu gece vakit bulursam ben de gelcmem valla,
ama siz osman izlersiniz bugün,
Neyse bi uğrarım kimler varmış bakarım inşallah.

Dün aşılarını yaptırdık paşacanın,
Maşallah ağlamadı hiç ilk iğne girince mıkırdadı azıcık sonra unuttu yavrum,
Akşam huzursuzluk yaptı ama,
Her saat başı uyandık,
Bugün sersem gibiyim bişey anlamadım uykudan,

Back
X