artık bana da tarif edersiniz orayı gelirsem. bei,m gelebilmem sadece eşime bağlı eğer çok yoğun değilse mutlaka bu konuda bana yardımcı olur.
Gönül isterdi ki araba yollatıp seni aldıralım..

Ama ne yaparsın, hayat şartları

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık bana da tarif edersiniz orayı gelirsem. bei,m gelebilmem sadece eşime bağlı eğer çok yoğun değilse mutlaka bu konuda bana yardımcı olur.
artık dıger ıstanbullu arkadaslarda fıkrını yazarlarsa ıyı olur burayı okuyunca
dünden kuru fasulyem varAkşama ne yemekler yaptınız kızlar yaa ben bugun usengeclık yaptım bısey yapamadım henuz
Akşama ne yemekler yaptınız kızlar yaa ben bugun usengeclık yaptım bısey yapamadım henuz
bende akşam ıslatayım barii bugunu de makarnayla gecırırız artık
ayrıca çok acıktım . :84:ben ne zaman çok acıksam eşim geç gelecek olur. saat 10 da çıkacakmış eve gelmesi 11 olur. yani bu akşam birazda iş başa düştüde yemek yaptım.![]()
bende bir yandan sizleri takip ediyorum bir yandanda şehriye çorbası pilav yaptım birde tavuk haşladım ama tavuklu salatamı yapsam yoksa pilavın üstünemi koysam karar veremedim. bir haftada bu 2. yemek yapışım geçen günde tavuklu garnitür yapmıştım. benim yemek yapmam tarihte çok azdır yazıyorum bunları kenara. bundan sonra yemek yapcam. nasılsa yesemde aynı hızda gidiyor kilolar yemesemde. bari yiyeyim
Ben de baslayım barı ucundan bıseyler yapmaya .. Tarhana corbası yapayım bariiiii ..
yemek yapabilen bi eşim olsa ne kaa mutlu olurdum