• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

Benim de bakıcı aradı,
sütü hiç içmiyormuş,
Gece de ne güzel bi sürü süt çıkmıştı,
O kadar uğraş didin almasın insan üzülüyor,
Kuzum yaa bizim memeleri arıyor bunlar,
Ben de çok üzüldüm,
Diş çıkarıyoruz ya biz ondan galiba iştahsız bu aralar,

canım diş çıkarmas bebeğin istahının jilet gibi kesilmesine yol açıyormuş

bana bu gittiğim doktor belki bebeğin alerjisi yok diş çıkarma hazırlığı yapıyor olabilir dedi

her ne kadar diş çıkmasada etkileri çok önceden başlayabiliyor bazı bebeklerde dedi

sizin sorunda öğle olabilir canım

maaşallah onlara.zatenfacede görmüştümya videoyu ayaklar kıpır kıpır çok hareketli maaşallah.
benım ilk kızım engelli olduğu için herşeyden korkar oldum valla.abartıyorum bazen herşeyi.yinede kontrolde bir sorarım için rahat etsin

elfidoş senin bebişte tombikmi? fotolarından gördüm maşallahı var. baharım çok zayıf olduğu için 2,5 aylıkken tam dönmeye başlamıştı. şuanda asla koyduğum yerde bulamıyorum ayaklarıyla gövdesini iterek ilerlemeye çalışıyor. bir nevi sürünme. ama gel görki 5700 gram hala. hergün tartıyorum . kolay hareket etmesi zayıflığından. zaten çok hareketli kucağımda bile bazen zor tutuyorum saldırıyor bana resmen. sen kafana takma bence bir yerde okumuştum 6 aya kadar yolu varmış. ben hep diyorum ya komşumun kızı bahardan 1 ay büyük şimdi 8 kg ama kafasını kaldırıp tutamıyor. bebekten bebeğe değişiyor. için ferah olsun.

canım onları yaptıktan sonra arkası geliyor bizimki de her denemede başarılı olamıyordu senin söyledijklerini yapıyordu gerisi gelmiyordu ama artık yapıyor

zaten daha dönemeyen bebeklerimizde var burada canım

hiç telaş etme söylediklerini yapıyor olması herşeyin normal gittiğinin göstergesi bence

ohhh su serptin biraz yüreğime.tembel desene benım kız.bende şimdi 2 numaralıkızımın:)) günlüğüne bakıyordum ne zaman ne yaptığını hep yazmıştım karşılaştırim bakalım bir.
bu arada günlük tutmanızı tavsiye ederim kızlar. kızımın yapğtığı okadar çok şeyi unutmuşumkiii. şimdi okuyunca gülümsüyorum.ne komikmiş..mesela nohuta top derdi.topuda söyleyemez bok derdi.anne ben boklu çorba içicem diye tutturmuş bi gün:52: onu okudum çok güldüm

Bizim alttan ikinci diş de gelmiş,
Demek jilet gibi iştah kesiliyormuş,
Kıyamam ben oğluma yaa,
Geceleri de uykusunda nasıl ıhlayıp vahlıyor,
canı çok yanıyor galiba:(((

elfidoş senin bebişte tombikmi? fotolarından gördüm maşallahı var. baharım çok zayıf olduğu için 2,5 aylıkken tam dönmeye başlamıştı. şuanda asla koyduğum yerde bulamıyorum ayaklarıyla gövdesini iterek ilerlemeye çalışıyor. bir nevi sürünme. ama gel görki 5700 gram hala. hergün tartıyorum . kolay hareket etmesi zayıflığından. zaten çok hareketli kucağımda bile bazen zor tutuyorum saldırıyor bana resmen. sen kafana takma bence bir yerde okumuştum 6 aya kadar yolu varmış. ben hep diyorum ya komşumun kızı bahardan 1 ay büyük şimdi 8 kg ama kafasını kaldırıp tutamıyor. bebekten bebeğe değişiyor. için ferah olsun.

saol canım..moral oluyo bak bunlar bana.kızım şuan 7 kilo.tombişle zayıf ortası.aslında pek ilgilenemıyorum galıba.mesela bebek masajı filan yaptırabılsem kasları daha çabuk gelişir.yuvarlama oyunları falanda olabılır.neyse buna da şükür.başağım konuşamıyor bile

baharcım bizim tüy ve toz alerjısıydı.halı battaniye herşey alerjı yapıodu.evde dıkkat etsek dışarıda sorun yaşıyorduk vücudu kabarıyor gözleri kızarıyordu.bi arkadaşımın bebeğindede inek sütü alerjısı var.o başlı başına bı sorun çocuk hala biskuı çıkolata kek hiç bişe yiyemiyor.ama insan öyle yaşamaya alışıyor.senın endışelenmen için çok erken canım sıkam canını şımdıden dur bakalım bir cuma olsun her şeyin hayırlısı.üzülme

elifgökdeniz ve ceydaayı tanıyomusunuz?? kurada banaçıkmış..ikisinide tanımıyorum ben.hedıye seçerken çok zorlanıca:31:

elifgökdeniz ve ceydaayı tanıyomusunuz?? kurada banaçıkmış..ikisinide tanımıyorum ben.hedıye seçerken çok zorlanıca:31:

wallahi bende tanımıyorum. ayrıca facedede tanımadığım kişiler var sürekli birileri ekliyor kabul ettim ama tanımıyorum ki...
boş bir zamanımda sorcam.

benim 2 numara okuldan geldi.yemek filan faslı başlar şimdi.ben kaçar.size iyi sohbetler.

Son düzenleme:
canım ceyda yeni katıldı bende tanımıyorum pek.elifgökdeniz mart annesi oğlu baya büyük sor istersen özelden
günaydınlar herkese

salı günü doktora gittik kızlar doktor kan testi istedi bizden bir dunya kan aldılara oğlumun kollarından çok ağladı

sonuçlar cuma günü çıkacak inşallah hayırlı bir sonuç çıkar beklemekteyiz

inş birşey çıkmaz.tekrar geçmiş olsun canım

günaydın canlar:)
kulaklarımı çınlatmışsınız ama ilke cadısı yüzünden duyamadım sizi.
gece hiç uyumadık biz.
fingir fingir yatakta kıpırdayıp durdu, bir türlü dalamadı, emzirdim, mama yaptım hayretmedi....
ve bu bütün gece sürdü:37:
sabah da kaka yaptı altını değiştircem ıslak mendilimiz bitmiş:52:
bir de sırtına kadar çıkmış...
neyse pamukları ılık suda ıslatıp temizledim.
sonra da markete gittik.
gelince mamasını hazırladım ama yemek istemedi:25:
iki yudum alıp alıp ağladı.
ben de sarıp balkona çıkardım orda yedirdim ama yine de hepsini bitirmeden uyuklamaya başladı..
anlayamıyorum maması bitince ağlayan bebek ne emmek istiyo ne mama:26::26:
şimdi uyudu da ben de birşeyler yiyebildim nihayet...
inşallah bu seferlik böyle olmuştur.
rüzgarla ***** eren de aynıymış galiba.
inşallah hiçbiri bunu huy edinmez

benim başımın altından çıktı evet buluşma fikri ama şimdi haberlerde izledim.
havalar önümüzdeki hafta soğuyacakmış.
10derece düşecek diyordu.

kızlar biberonlardan bahsetmiş bir arkadaş.ya ben doğumdan önce çok araştıdım bunu.bpa sız aldım.anlamadım ne güvendiniz markalar bile çin malı .bebedor chicco arkalarına her baktıgımda madein prc yazıyor şimid çin malı yerine prc yazılıyor.oyuncak almıştım playscol hiç bakmadım arkasına çin malı olmaz diye eve geldim yıkadm çıngarak bide ağzına falan alıyor sonucta hep prc .nasıl kurtulcaz bu çin mallarından anlamadım.ben emzik lerini wee alıyorum en azından türk malı.şimdi ne alırsam wee nin alcam.kaşıklarını falanda öyle aldım..

bide biraz önce bir yazı okudum .ateş düşürüüc şuruplar açıldıkdan 10 gün sonra etkisini yitiriyormuş.doktor yazmış.açılmış şurubu veriyolar daha sonra ateşi düşmedi diyolar demiş.10 gün snra atılmalıymış bilgisi olan varmı aranızda bu durumla ilgili

benim başımın altından çıktı evet buluşma fikri ama şimdi haberlerde izledim.
havalar önümüzdeki hafta soğuyacakmış.
10derece düşecek diyordu.

keşke yakın olsak.benim eve gelirdiniz.ıkıntıdan patlıyorum zaten uzak diye kimse gelmiyor.seve seve ağarlardım

selam kızlar nabersiniz???
dün akşam bizim kız bizi deli etti..emzirdim altını değiştirdim saat 12,30 oldu uyku akıyor gözünden derkenn sürekli ağlamaya başladı..:43::43:
evde gezdirdik uyutmaya çalıştık ama nafile bir eşim bir ben kollarımız koptu susmadı..
yapmadığımız şey kalmadı bir derdi var ama ne? ağlıyor sürekli?:43:

dedim altını açayım bir yeni değiştirdim ama olsun..
bir baktım ki doldurmuş hiç de kokmadı..
meğer yavrum altı kaka dolmuş da ondan ağlıyormuş..
değişince hemen uyudu..
çok kızdım kendime çünkü o halde yarım saat ağladı ama ne bileyim yeni değiştirmiştim koku da almadık..
neysee..
siz de kontrol edin sıık sık

Back
X