elfida canım benim oğlumda bayramın ikinci gününden beri dönüyor önceleri zorlanıyordu dönerken ama şimdi seriye bağladı
bizimki hala dönemiyor..iyice kıvrılıyor döndü dönecek ama sonuç yok henüz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elfida canım benim oğlumda bayramın ikinci gününden beri dönüyor önceleri zorlanıyordu dönerken ama şimdi seriye bağladı
canım diş çıkarmas bebeğin istahının jilet gibi kesilmesine yol açıyormuş
bana bu gittiğim doktor belki bebeğin alerjisi yok diş çıkarma hazırlığı yapıyor olabilir dedi
her ne kadar diş çıkmasada etkileri çok önceden başlayabiliyor bazı bebeklerde dedi
sizin sorunda öğle olabilir canım
selam kızlar nabersiniz???
dün akşam bizim kız bizi deli etti..emzirdim altını değiştirdim saat 12,30 oldu uyku akıyor gözünden derkenn sürekli ağlamaya başladı..
evde gezdirdik uyutmaya çalıştık ama nafile bir eşim bir ben kollarımız koptu susmadı..
yapmadığımız şey kalmadı bir derdi var ama ne? ağlıyor sürekli?
dedim altını açayım bir yeni değiştirdim ama olsun..
bir baktım ki doldurmuş hiç de kokmadı..
meğer yavrum altı kaka dolmuş da ondan ağlıyormuş..
değişince hemen uyudu..
çok kızdım kendime çünkü o halde yarım saat ağladı ama ne bileyim yeni değiştirmiştim koku da almadık..
neysee..
siz de kontrol edin sıık sık
günaydın.aynı şey dün bizede oldu.kızım deli gibiydi.saat kaça kadar uyumadı sürekli ağladı.bizimki gündüzden başladı.bende baktım gece altına yapmamıştı kaka.aradan yarım saat geçti doldurmuş.ama değişincede fayda etmedi bizim sıpaya.sonra biraz daha oyalandı uyudu miniğim
keşke yakın olsak.benim eve gelirdiniz.ıkıntıdan patlıyorum zaten uzak diye kimse gelmiyor.seve seve ağarlardım
canım benim benim arabam olsa atlar gelirdim valla şimdi:))
ben biberonlarını bebedor cam olandan aldım.
4 tane var, deterjanla da yıkamıyorum kaynatıyorum ya da makinaya atıyorum.
bulaşık deterjanları sanki durulanmıyomuş gibi geliyo.
kızlar biberonlardan bahsetmiş bir arkadaş.ya ben doğumdan önce çok araştıdım bunu.bpa sız aldım.anlamadım ne güvendiniz markalar bile çin malı .bebedor chicco arkalarına her baktıgımda madein prc yazıyor şimid çin malı yerine prc yazılıyor.oyuncak almıştım playscol hiç bakmadım arkasına çin malı olmaz diye eve geldim yıkadm çıngarak bide ağzına falan alıyor sonucta hep prc .nasıl kurtulcaz bu çin mallarından anlamadım.ben emzik lerini wee alıyorum en azından türk malı.şimdi ne alırsam wee nin alcam.kaşıklarını falanda öyle aldım..
bide biraz önce bir yazı okudum .ateş düşürüüc şuruplar açıldıkdan 10 gün sonra etkisini yitiriyormuş.doktor yazmış.açılmış şurubu veriyolar daha sonra ateşi düşmedi diyolar demiş.10 gün snra atılmalıymış bilgisi olan varmı aranızda bu durumla ilgili
benim oğlum 2.880 doğdu doğduğunda zayıflıktan bir sağa bir sola dönüyordu koltuğa bırakıpta arkamı dönemiyordum ama kilo aldıkça sabitleşti şimdi 4.5 aylık sadece soluna dönüyo sıkma canını benim oğlanda 7 kilo şu anda bol bol hareket yaptır kasları kuvvetlensin hem dönmeleri için daha geç değilkisaol canım..moral oluyo bak bunlar bana.kızım şuan 7 kilo.tombişle zayıf ortası.aslında pek ilgilenemıyorum galıba.mesela bebek masajı filan yaptırabılsem kasları daha çabuk gelişir.yuvarlama oyunları falanda olabılır.neyse buna da şükür.başağım konuşamıyor bile
selam herkese
bugün yemeğe misafirim var, o yüzden geçmişide okuyamadım. bi bakayım dedim.
zeynep gece yine biraz mıkırdandı, uyandı birkaç kez..
açlıktan sanıyordum ama bence beşiği iyice ufaldı daral geliyor anası gibi :) ayakları nerdeyse değdi değecek. bu gece odasına geçirmeye karar verdim gerekrise birkaç gün orda yatarım bende.. böylece ani kararla odasına geçme olayıda hallolur. öpüyorum sizi . akşam okurum artık. mucck
kızlar bebeğinizin uyku saatleri düzenli olupta sonradan bozulan varmı aranızda benim bebişim gece 10 saat aralıksız uyurdu öyle bir düzentutturmuştumki akşam 8 sabah 6 uyanıyordu ne olduysa 4. ay aşısından sonra ateşlenince oldu gece 2.5ta kalktık ateş düşürücü verdim altını değiştirdim emzirdim uyuttum o günden beri geceleri hep uyanıyor artık özledim 10 saat deliksiz uyuduğu günleri sizin bebişler ne zaman kaç saat uyuyor paylaşrsanız sevinirim
oğlumda donmuyor kızlar .. evde olduğu zmanlar .. kucak istediği için sürekli..
kucaktnda bırakınca yaygara koparıor ne ara doneck demıı ..
tembl çocukk![]()