• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

çok canım sıkıldı kızlar ya .şu senet olayına.o yayınevinide aradık.borcunuzu ödemişsiniz diyor.borcun nerdne oldu bile belli değil.ne acaip insanlar avukatı arıyoruz bu borç nerden diyoruz.bilmiyoruz dyolar

çok canım sıkıldı kızlar ya .şu senet olayına.o yayınevinide aradık.borcunuzu ödemişsiniz diyor.borcun nerdne oldu bile belli değil.ne acaip insanlar avukatı arıyoruz bu borç nerden diyoruz.bilmiyoruz dyolar

canım peşini bırakmayın bence ünv de bende almışyım set korktum şimdi bişeler imzalatıolar okumaya üşeniyoruz aslında okumak lazım da işteeinş halledersiniz

canım peşini bırakmayın bence ünv de bende almışyım set korktum şimdi bişeler imzalatıolar okumaya üşeniyoruz aslında okumak lazım da işteeinş halledersiniz

ya canım bir anlasak borcun nerden oldunu.eşimim aldıgı kitap evini aradık.adamlar diyo bize borcunuz ödemişsiniz.eşime diyporum boş senete hangi akıllı imza atar diyorum.atarmısın diyorum atmam diyo:) bakalım ben gıcık ldum ya.bide iki katına çıkmış para.ama ben böyle konularda bırakmam kolay kolay.böyle beşyüz kişi varmış arayan biz imzalamadık idyen itiraz etmişler güya.red edilmiş anında.ihtarname çeken avukat öyle demiş

bence bebginin sesi ağladıgı için kısılmıştır korkma hasta degildir.benim bebgimde bazen huysuz oldugu gün çok aglar bir gün ben banyodayken uyuyordu uyanmış ben çıkana kadr bir agladı feryat etti bekleyemedi o zamana kadar sesi nasıl kısıldı yavrumun bazen mız mızlık yapıyolar çok ağlıyorlar.

ya canım bir anlasak borcun nerden oldunu.eşimim aldıgı kitap evini aradık.adamlar diyo bize borcunuz ödemişsiniz.eşime diyporum boş senete hangi akıllı imza atar diyorum.atarmısın diyorum atmam diyo:) bakalım ben gıcık ldum ya.bide iki katına çıkmış para.ama ben böyle konularda bırakmam kolay kolay.böyle beşyüz kişi varmış arayan biz imzalamadık idyen itiraz etmişler güya.red edilmiş anında.ihtarname çeken avukat öyle demiş

aman cnm dıkkat et dolandırıcılık olayına benzıyır hani kapıdan satıs yapıp ıkı katı para ıstıyorlar ya o tarz calısan bırılerı olabilir .

Kızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız var...
papatya16 çokkkk geçmiş olsun ALLAH KUZUCUĞU KURTARSIN ONLARI BİZE BAĞIŞLASIN.SENİ İYİ ANLIYORUM BEN BURAYA O ZAMAN YAZMADIM BAZEN BAZI SEYLERİ ÇOKKK İÇİME ATARIM BEN...benim aabimin eşindede kan pıhtılaşması vardı 3 düşük yasadı şimdi çok sükür 7. aya giriyor hamile ve çok sağlıklı çokkk sükür.onuda geçtik hadi o kurtardı diyelim ablam bir ay sonra dogurması gerekti malesef 4 aylık hamile iken bebeği içinde öldü:59::43:senin anlayacagın malesef çok acı bunlar ama yaşanıyor.allah yardım etsin yüce mevlam

Yimeğimi yaptım kocisimi beklıyorum aksam oturmaya gıdıcez arkidaslara.
bebegı de yıkasaydım rahat ederdım ama kocis gelmedi bile daha off . .

papatya16 kullanıcısından alıntı
Kızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız

Canım cok gecmıs olsun ne olur bır kac doktora daha sorun ...Cok acı bır durum ama bu devırde maalesef tek bır doktora guvenemıyor ınsan bılıyorsun herysey olabılır . Allah sabırlar versın cnm ınsallah 2 ay daha dayanır da sagsalım dogar bebegınız .

ay evet yaa..çok kötüydü..
eşim birara battaniyede falan sallayalım dedi hatta..
dedim delimisin alışacak abisi gibi yandık o zaman..
al sustur o zaman falan diye kızdı hatta verdi yine bana..
iyiki bakmışım altına tekrar..
ne ara doldurdu anlamadım..
bizimkinin derdi oymuş ama hemen sustu 5 dk sonra uyudu..
Canım aksamları bız de battanıye de sallıyoruz mecburen cunku bızımkı kucakta 30 dakıka da fılan uyuyor sallayınca 5 dak . sonra kucaga alıyorsun 5 dk sonra uyuyor baska turlu uyumuyor .
Ama gunduzlerı bende bıraz sallıyorum battanıyeyle ıkı ucundan tutarak sonra kucakta sallıyırum . Napayım alıstı ama yapıcak bısey yok ..
Salıncak alıcaktım gec oldu dıye almıyorum netten baktım sallanan mama sandelyesı varmıs barı onda oyalanır oyle bısey alayım dıyorum .

iyi akşamlar hanımlar

papatyacım geçmiş olsun allah şifa versin hem bebeğe hem anneye çok zor

bu akşam koci beşiktaş maçı izliyor halbuki hem deli saraylı ver hem fatmagül var buraya bakıyım dedim burasıda boşş

papatya bu arada Allah yar ve yardımcınız olsun hastane zor doğum yaptım bebeğim 20 gün küvezde kaldı basit bi sarılık sözde ama ömrümden ömür gitti çok yıpratıyo hastane en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar inş dualarımız sizinle

ketre kocan beşiktaşlı mı benim koci beşiktaşlı bende şuanda büyük oğlanla kartal gol gol diyolar şuan vakit istesem duymaz bile beni :1: mert söyleyemiyoda kartii goll diyo yaa sıpammmm :69:

ketre kocan beşiktaşlı mı benim koci beşiktaşlı bende şuanda büyük oğlanla kartal gol gol diyolar şuan vakit istesem duymaz bile beni mert söyleyemiyoda kartii goll diyo yaa sıpammmm

ooyy yerim ben onuu .. kociş beşiktaşlı ben fenerliyim oğluşuma fenerli pijama alayım dedim kıyameti kopardı doğuştan beşiktaşlıymışız sıpa bugün erken uyudu oğlumla maç izleyecektim diyo beni yemeğe ev işine fln kullanıyolar sadece ikiside paşa oldu başıma :49:

papatya16 çokkkk geçmiş olsun ALLAH KUZUCUĞU KURTARSIN ONLARI BİZE BAĞIŞLASIN.SENİ İYİ ANLIYORUM BEN BURAYA O ZAMAN YAZMADIM BAZEN BAZI SEYLERİ ÇOKKK İÇİME ATARIM BEN...benim aabimin eşindede kan pıhtılaşması vardı 3 düşük yasadı şimdi çok sükür 7. aya giriyor hamile ve çok sağlıklı çokkk sükür.onuda geçtik hadi o kurtardı diyelim ablam bir ay sonra dogurması gerekti malesef 4 aylık hamile iken bebeği içinde öldü:59::43:senin anlayacagın malesef çok acı bunlar ama yaşanıyor.allah yardım etsin yüce mevlam
Kız öyle morali bozuk insana moral bozucu şeyler yazılır mı ?? :22:

Son düzenleme:
Back
X