• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Anneleri : )

alıntı yapmışım yazmayı unutmuşum.selva canım ne bilim ben annesi kahve gözlü olunca her bebegin gözü kahve rengi olcak gibi bir tabu var kafamda:)) bizim sülaledede var ama benzemedi .. kimse bize benzemtiyor kızımızı.eşimide bende esmerim ya.bengi hanım biraz beyazca oldu.herkez diyo hiç alakası yok.ilerde esmer olcak belki.illa esmermi olması lazım hem.annem bide ne dese begenirsiniz.çok korkuyordum diyo bebekde sizin gibi kara olcak diye ALlahdan olmadı diyo.bu çok tatlı diyo.annemden inciler işde.çok alem bir kadındır.bizi begenmiyor kanımca:52:

ben sana benzetiyorum halbuki bengiyi.
senin fiziğin yüzün de çok güzel balım:16::16:

benim de saçlarım felaket ben de demir eksikliğine bağlayıp yeniden demir ilacı içmeye başlamıştım eleviti içiyo musunuz hala ben yeniden elevit ve ferro sanol duadenal ilaçlarına başladım kendi kendime. eleviti doktor 1 yıl iç demişti ama ben ihmal etmiştim demire de işte saçlarım yüzünden başladım.

eleviti ben daha yeni bıraktım.dökülme artınca demire yeniden başlamıştım ama faydası olmadı pek.

ben sana benzetiyorum halbuki bengiyi.
senin fiziğin yüzün de çok güzel balım:16::16:

ay sağol canım.kadın ufakken psikoljimi bozmuştu.inanırmısın bir kere bana güzel olmuşsun demişdi havalara ucmuştum.kapandıktan sonra begenmeye başladı.oysa açıkken de aynıydım.eskiden fenaydı annecim.şimdi çok çok iyi oldu.özleidm bak şimdi annemi .dilinin ayarı yoktur ama süperdirçok gülerim sayesinde :))

eleviti ben daha yeni bıraktım.dökülme artınca demire yeniden başlamıştım ama faydası olmadı pek.

elevit ben hiç kullanmadım.hamileliğimde midem bulandı haplardan kan hariç hiç birini kullanmadım.bide elevit çok iştah açıyor diye duydum.acaip şişiriyor demişdi. bir kaç arkadaşım.şuan sadece kan kullanıyorum

elevit ben hiç kullanmadım.hamileliğimde midem bulandı haplardan kan hariç hiç birini kullanmadım.bide elevit çok iştah açıyor diye duydum.acaip şişiriyor demişdi. bir kaç arkadaşım.şuan sadece kan kullanıyorum

ben zaten hap yutamam,hep kırıp kırıp içtim. şu an hiçbirini kullanmıyorum.hamileyken omega,elevit,demir,magnezyum derken artık bıkmıştım.Allah ilaçlara muhtaç etmesin de aman..

ay sağol canım.kadın ufakken psikoljimi bozmuştu.inanırmısın bir kere bana güzel olmuşsun demişdi havalara ucmuştum.kapandıktan sonra begenmeye başladı.oysa açıkken de aynıydım.eskiden fenaydı annecim.şimdi çok çok iyi oldu.özleidm bak şimdi annemi .dilinin ayarı yoktur ama süperdirçok gülerim sayesinde :))

benimki de biraz öyledir.
çok eleştirir benim hiçbirşeyimi beğenmez ben bir iş yaparım arkamdan toplar biraz saplantılıdır.
kafasında yarattığı bir düzen vardır ve bu düzenin sınırları her gün kendi istediği şekilde değişir.
üstelik bu değişiklikleri bizlerin birer müneccim dehasıyla tahmin edebilmemizi bekler.
beklentileri gerçekleşmeyince gerilir ve gerer.
anlatmakla bitmez benim annem ama emeğini parasını asla esirgemez.
birşey iste yeter ki mutlaka yapar ne olursa olsun...
ben onu böyle kabul etmeyi öğrendim yeni yeni...
ay nerden açtın bu konuyu:)

iyi geceler
bende hiç ilaç kullanmadım
hamileliğin son ayında kan ilacı kunllandım sonrasında hiçbişey kullanmadım
barışa sağlık ocağı test falan yapmadı ama 4.ayda kan ilacını verdi hergün kullanıyoz dvit3 ile birlikte

çok eleştirir benim hiçbirşeyimi beğenmez ben bir iş yaparım arkamdan toplar biraz saplantılıdır.
kafasında yarattığı bir düzen vardır ve bu düzenin sınırları her gün kendi istediği şekilde değişir.
üstelik bu değişiklikleri bizlerin birer müneccim dehasıyla tahmin edebilmemizi bekler.

:1::1: konu deiştirim.kızıma bot şeklind epaitk yapmaya çalıştım.anom öldüm yapana kadar tekini ayrıca sonuc alamadım.yanlışlıkla var.kafadan attık ama evdeki hesap uymadı çarşıya.fotosunu çektim koyarım.sökcem başka bişey denicem

aynen annemi anlatmışın canım :D

henüz yeni yeni açıldı gözlerim
daha dünyayı görücem ben
darılıp alınma anneciğim
daha bin kere emmeli sevmeli o memişleri
yaramaz olucam ben
uslu ol desen olmam
hadi uyu desen uyumam
sana beni doğur demedimki
bağlasan durmam AĞLARIM :P

saçmaladım galibaa yaaaaaa canım sıkılıyo

kk da bi problem mı var
yoksa bağlantıda bi sorun var acaba?
sayfa bi tuhaf çıkıyo :((

bıcı bıcımı yapıp geldmm.
kızımla babası oynaşırken uyudular.azcık kafa dağıtaym yaaa.iyi ki sizler varsnz yoksa salonda tek başıma otururdum..
nasılsın?

Back
X