2010 temmuz annelerinin doğum hikayeleri...

Karçiçeğim cnm dogum hikayelerimiz birbirine cok benziyormus benimde beklenenden erken geldi bebisim allah analı babalı buyutsun alkisalkisalkis

kızlar 23 temmuzda sezeryanla doğum yaptım doğum hikayemi yazıcam yakında doğum yapan tüm arkadaşlarımıda tebrik ederim

hepinize hayırlı olsun kızlar..doğum hikayelerinizin hepsi ayrı bir gözyaşı,ayrı bir heyecan.....yavrularımız büyüyecekler onlarda anne baba olacaklar onlarda bu heyecanı yaşayacaklar..rabbim herkese gönlüne göre versin inşallah...

bugün 27 gün ve ben daha hikayemi yazmaya yeni fırsat buldum.

20 temmuz sabahı saat 6 gibi kalktık. bir duş aldım. evdeki herkes çok gergindi benden başka herkesin suratı asıktı. annem kayınvalidem ablam eşim hiç kouşmuyorlardı. onların gerginliği benide etkiliyordu.
balkona çıktım bende denizi seyrettim biraz. oğlumla konuştum.içten içe vedalaştım sanki onun içimde olmasını kıpırtılarını özleyeceğimi düşündüm hep.

sonra kendimi bakıma aldım saçlarımı yaptım. hafif de makyaj yaptım. son kez resim çekildik. evde dışarıda. sonra hastanenin yolunu tuttuk. işlemleri yaptık odaya çıktık. üzerime mavi önlük giydirdiler. damar yolunu falan açtılar derken beni bir heyecan aldı bir kaç saat sonra yeni ve belki hayatta ki en önemli annelik sıfatını kazanacaktım. duygularım karmakarışıktı. o ara babamlar falan geldiler istanbuldan odada 10 kişiden fazlaydık. herkes bişeyler konuşuyor ama ben artık hiçbirşey hissedemez olmuştum duygu yoğunluğundan. ve gitme vakti gelmişti.

sandalyeye oturdum gidiyordum artık oğluma kavuşacaktım. o anın bile resimleri çekildi. herkesle vedalaştım. boğazımda bişey düğümlüydü ağlamak istedim ama ağlayamadım.

ve masaya aldılar beni iğneyi yaptılar belimden. o anda bacaklarım uyuşmaya başladı. doktor geldi başlıyoruz dedi. benim o an midem bulanmaya başladı. heyecandan olsa gerek. anestezi uzmanı benimle konuşurken bir sallantı oldu ve bir ses geldi hayatımda duyduğum en güzel sesdi. geldi mi dedim daha değil dediler. sonra bir sallantı daha baktım bebebğim dışarıda artık. hemen temizlemeye aldılar. temizlediler ve bana gösterdiler. saat 9.30 da kuzucuğum doğmuştu. sıra benim dikişlere gelmişti. onuda hallettiler odaya çıkarıyorlar baktım kapıda beni bekleyen sadece ablam ve eşim diğer herkes bebeği görme sevdasında. odamıza çıktık kuzumu hemen kucağıma aldım emzirmeye çalıştım o emdi ama maalesef sütüm yoktu ama o yinede bütün gece emdi. onun kucağımda olması yüzünü görmek ve ona dokunabilmek dünyada yaşayabileceğim en büyük hazdı. allahıma şükürler olsun ki hayatımızda herşey çok yolunda. ve kuzeyim şimdi mışıl mışıl uyuyor.

baharcı allah analı bablı büyütsün cnnm benim oqlumun manewi kardeşini doqum hikayende çok qüzell

benim ogluşum 25 temmuzda dünyaya merhaba diyecekti ama dayanamadı tabiki 8 temuzda hareketleri azalmaya başladıgını hisetim sabahı zoretim sabah solugu dr aldım ve bu bebişim 8 senedir beklenen ve tüp bebek kızlar hareketleri azalmış ama su güzeldedi drum 3 gün sonra geldedi her hangi birşey olursa haberim olsun dedi bende vime döndüm 2 gün sonra hiç hisetmedim hareketlerini ödüm patladı tekrar drdayım ben nst ye girdi bu arda bebişim 37. hafta daha bitmedi nst sonucunu görünce dr hemen yatışım verildi yanımda sadece kardeşim var elim ayagım titriyor hemen eşimi ardım dedim alacaklar oda çok korktu birde avrupa yakasında çalışıyor eşim bütün herkes ayaklandı herkse hastahaneye geldi bende kahvaltı yaptım öyle gitmiştim oraya anestezi uzmanı bekletmek istiyor drum olmaz hemen alacagım diyor ben titremekden öldüm çok kormuştum ama sonunda o muhteşem duygu herşeye bedelmiş ogluşumu görünce bütün zorluklar 8 senenin özlemi herşey bitti bir anda en kömik olanı ablamla hastahanede kalırken kapıyı kitletim sanki birşey olacak ve onu benden alacakarmış gibi 2 yada 3 gün hiç uyumadım sadece oglumu izledi özlemle allah isteyen herkese yaşatsın bu duygu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…