ewett artık bizde hikayemizi yazalım
18 temmuz qecesi banyoda ayaqım kaydı we yere yüz üstü düştüm karnımı tuttum ama burnum sanırım tekrar kırılmıştı heryer kan annem we eşim fenalaşıp korktular ama benim korkum oqluma bişey olmasıydı we şükür oqlum hareket ediyodu hastaneye qitmedim ertesi qün (19 temmuz) qünü annem ben we eşim hastaneye kontrole qittik we nts ye baqlandım oqluşum qine nts wermedi dr bebekte düşmeden bi problem yok dedi doqum qününü kararlaştırdık ben aslan burcu o0lsun istedim we 24 temmuz cumartesi qününü kararlaştırdık .dr çıktık we ablamlara qittik ablam çok dua ediyodu inşallah bu qece doqar belemez diye qece saat 12 de ewimize qeldik we duş aldım kk yazışıyodum eşim uyuyordu we benim kanamam olmuştu hemen kk da kızlara yazdım yani canlı yayından doquma qittimm :))
dr ara dediler bende aradım dr qel hemen bakalım dedi ama bende bi sakinlik qörmeyinnn
kalktım tekrar duş aldım çantaları kontrol ettim eşimi kaldırıdım hadi kalk doquma qidiyoruz dedim adam şok oldu tabiki klktık qiyindik çantaları aldık we yola koyulduk ama hala ben çok sakinim eşimde hafif telaşlı kimselere haber wermedik hastaneye qittim ntsye baqldılar sancım çıktı ama açılmam yoktu dr sabaha doquma alıyorum seni dedi qece lawman falan yapıldı sabah saat 08.00 de ameliyat haneye qötürülüyporum ama ben nasıl aqlıyorum eşim öptü we ameliyat haneye indik tabiki benim heyecandan
tansiyonum 20 olmuş epuduralim yapıldı dr qeldi ben daha kesecekler diye beklerken oqlum
ANNE diye baqırdı herkez şaşırmıştı oqlum anne demişti ben qöz yaşlarıma hakim olamadım kolaymı 7 senenin bebek özlemi wardı
oqlumu qetirdiler kokladım öptüm o kokuyu hiç unutamam ömrüm boyunca
doqumdan çıktım oqlumu küweze almışlar nefes problemi yaşamış we saat 11,de aileme falan ben doqum yaptım diye haber werdim tabi herkez şokta biz oqlumu 24 temmuzda beklerken oqlum 4 qün önce qelmişti
şimdi kuzum kollarımda allahım dileyen isteyen herkeze bu duyquyu tattırsın inşallaahhhh
enesim minik mucizemm:))))