maşallah canım ..senin ki kocaman adam oldu..her kesin gözü aydın.bizim Ozan 2bucuk aylık oldu teyzeleri.malum giremiyorum fazla internete hepinizi kocaman öptum
maşallah canım ..senin ki kocaman adam oldu..
topiğin abisi o..
slm kızlar bende dogum yaptım ee bende bıseyler yazayım artık..:) 14 temmuz gunu sabah kontrolum wardı tsadufen kayınwalıdemde geleyım ddı yoksa hep tek gıdıodum ben 39+3 teyım ogun bu arada dr ultrason we muayene sonrası suyunda 6 cm lık azalma war we 1 cm lık acıklık war dedı nstye gıttım asırı sancı we agrı cıkıo ama bende tık yok mecburen yatırmam lazım senı bebegı rıske atamam dedı we ben daha ne oldugunu anlamadan yatısım gerceklestı apar topar saat 10da hastaneye gırısı o gırıs bagladılar benı nstye sancı odasında ertesı gun saat 16ya kadar orda yattım we ısın kotusu herkesın sesını duyuyorum ama benı kaldırmıolar we kımseyı goremıorum gece zaten gecmek bılmedı bı ılac yerlestırdıler acılma olsun dıe am bende yıne bıse yok baktılar olcak gıbı deıl bu sefer sunı sancı allahım boyle bı ezıyet yok kendı sancın mukemmel bıseyy onun yanında.nese hoca geldı sena sezeryan demısler ama korkma normal dogum yapabılırsın dedı bende esıme felan haber werdım gıdın normal olcakmıs dıe 5 dk gecmedı sedye geldı aldılar benı amelıyathaneye tabı bu arada benım kendı sancılarımda baslamıstı amelıyat masasında bıle sancım wardı sona rutın ısler we uyanıp begımın yanına gelısım:) ondan sonrası tamamen bı mucıze allah herkese nasıp etsın ınsallah...
selvacım allah analı babalı büyütsün cnm
annelik dünyanın en büyük we muhteşem duyqusu allahım dileyen herkeze nasip etsin
bebişini qüle qüle büyüt
selva suhenza allah yavrularımızı analı babalı büyütmeyi nasip etsin :))
ben de yazayım hikayemi gerçi çok ilginç değil ama olsun. 15.07.2010 tarihinde videoyla hamileyken ki son video çekimimizi yaptık. oğlumuzla konuştuk. sabah ta son fotoğraflarımızı çekildikten sonra 16.07.2010 da sabah 7 buçuk gibi annem babam eşim ve ben hastanenin yolunu tuttuk. ben oldukça sakindim ama aslında korkuyordum. her zamanki bel ağrım yine vardı. hastaneye gittik ağrılı bir şekilde. hemen yatış yapıldı. işte malum lavmandır nstdir sonra doktorum geldi ve ameliyathaneye alındım. epidural kısmı düşündüğümden daha sıkıntılı geçti. uyuşma geç oldu ve çok korktum. ve uyanık ameliyat olmak gerçekten çok sıkıntılıydı bitmek bilmedi.ama bebeğimi bembeyaz sıcacık yanağıma değdirdiler. öptüm kokladım onu. çok muhteşem bir duyyguydu. onu öyle görmek için her türlü sıkıntıya katlanılır yani. sonra bebeğimi bebek bakım odasına almışlar orda bizimkiler merak içinde bekliyor. hangi bebek diye bakıyolarmış. bizimki hemen elini kaldırmış benim der gibi :)) zaten eşimin kopyası olduğu için hemen tanımışlar. sonrası malum herkesin yaşadıkları. benim hikayem böyle oldu. güzel standart bir sezeryan doğum:)) ama sağlıklıyız en güzeli:))
Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
darısı bizim başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?