kızlarrr sıra bana geldi sanırım ...........
burda doğum hikayelerini okurkennn ağlıordum sürekliii şimdide bana nasipmiş
normal doğumdan çok koruyordumm ama doktorum herşeyin yolunda olduğunu kordon dolanması mevcut ama bu durumdada normal doğurabileceğimi söyledi ve normal doğurabildiğim sürece sezeryana almam dedi:):) bende korkular başladı son kontrolde bebeğin kordonu iki kere doladığını ve plesantanın yani eşinin çok yaşlandığını kakasını heran yapabileceğini söyledi ve acilen sezeryana alması gerktiğini söyledi korkulu anlar başladı bende sezeryandanda çok korkuyordum .... ama bebeğime bişe olmasından daha çok 1 temmuza ilk saatlere acil randevu verdi ilk ameliyat benm olucaktı ve spinal sezeryanı öneriorum sana dedi bende tamm dedim ama korkuyordum anestezi uzmanı çok güzel açıklamalar yaptı bana genel anestezinin daha rsikli olduğunu anlattı inanın beni rahtlatmak için teknik terimleri bile anlattı 30 hazıran gecesi hiç bitmedi bnm için dualar okudummm yatakta dön dur hiç uyumadımmm ve gün aydınlandıı üzerimi giyindimm resim çekildik eşimle son kere hastaneye gittik gitmemle bana ameliyat kıyafetlerini giydirdiler neye uğradığımı şaşrıdım annem genel anestezi olmam konusunda ısrarlı ama ben annemi yatıştırıorumm ağlayarak odaya gittimm ama hastane ve personeli süperdii eşim girmek istedi ama almadılartek başıma girdim damar yolum açıldı anesteezi uzmanı doktorum hemşireler sohbet muhabbet belimden iğne yapılmş bilee iç hissetmedimm doğum ne kadr kolaymışş sondam takıldı uzandımmm ben başlamayın daha uyuşmadım diorum meğerse başlamışlarr :) evet kızlarr bebeğim ağlayarak çıktı o annn herşeyi unuttumm pamuklara sarıp öptürdülerrr ve götürdülerr üşümesin oğluşun dedilerr ağlaması harıkaydıı eşime götürmüşler bebeği benm dikilip çıkmam uzun sürdü bebği bırakıp beni merak etmişler bu seferr ameliyattan çıktımmm ve mukemmel bir konforla bebeğime ilk sütünü verdimmm az geliorduu ama olsunnn o ona yeter dediler 2. gunden sonra sütüm gelmeye başladı ama hasas tenli olduğum için göğüs ucum yara olduu ... olsunn meleğim yanımda ya her acı vız gelıor bana .... ama spinal sezeryanı herkeze tavsiye ediorummm çok konforlu bir doğumduuu oğlum yanımdaaa çok şükürrr darısı bütünnn bekleyenlere ve isteyen herkeze rabbim bu duyguyu nasip etsinn
çok sağol canm darısı sana inşallah hayırlısıylaa :Saruboceq:esmacım Allah analı babalı büyütsün canım benim Allah sağlık sıhhat versin.
rkygon ve esm ckr ...Allah analı babalı büyütsün canlarım..senağlama:Saruboceq:
thrus seninde gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?