merhaba kızlarrr yaa bende 21 inde test yaptım idrar testi pozitif çıktı,bide bugün yaptım o da pozitif çıktı şaşkınım sevineyim mi anlamadıımmm umutlanmak ta istemiyorum p.tesi tahlile gideceğim...
merhaba kızlarrr yaa bende 21 inde test yaptım idrar testi pozitif çıktı,bide bugün yaptım o da pozitif çıktı şaşkınım sevineyim mi anlamadıımmm umutlanmak ta istemiyorum p.tesi tahlile gideceğim...
Allah saglıcakla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin canlarım.hepinizin gözü aydın darısıı bütünn isyen bekleyen anne adaylarına olsun.
banada tabii :)
Allah saglıcakla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin canlarım.hepinizin gözü aydın darısıı bütünn isyen bekleyen anne adaylarına olsun.
banada tabii :)
ay kızlar teşekkür ederim .darısı bebek isteyen herkesin başına inşallah:Saruboceq:bu arada hoşbulduk kızlar artık bu başlıkta takılırım bende hihoyyyt p.tesi kesinleşsin yazarım buraya sırnaşık şey
heyyyyy.. Kan testini yaptırdım kıslar hamileyimmmmmmmm :teytey:
leyuze, yaz demiştin ya, hcg değerim 330. Daha gorunmez ddi doktor, salı günü gitcem keseye bakcak, bi hafta snra da kalp atışını duycakmışızz, ayy cok heyecanlandım yaa.. bnm daha ilk bebişim olcak Allah kısmet ederse..
bu arada kıvırcık, ben bir haftadır çekiyorum o ağrıları, adet ağrısı gibi aynı.. bugün doktora sordum, normalmiş, oluomuş yani öle ağrılar.
normalde adet gününe daha varken yapılan testler çok güvenilir olmuomuş genelde, adet gecikince sonuç kesin oluomuş, hele de adetin 3 gün gecikince de pozitif çıktıysa kesin doğrudur canım, tebrikler :)
merhaba ben aysegul bende 2 senedır evlıyım ve daha yenı bebek yapmayı dusunuyoz esımle daha dogrusu basladık 15 temmuzdan bu yana calısıyoruz ama daha erken dıye ben daha dogrsu cesaret edemedım test yapmaya ya pozıtıf cıkmazsa dıye yanı ne kadar gec o kadar ıyı hesabı yınede senın yazını okuyunca anladım bugun hemen bır test alcm ıns bende hamıleyımdır cok ıstıyorum ıns allah her ıstıyene ve kıymet bılene nasıp etsın ıns hadı hayırlı gunler bu arada da hayırlı ugurlu olsun ıns
Bilmiyorum daha, bugün tam muayene olmadım ben, sadece kan testi yaptırdım bide kapıdan ayaküstü sonucu gösterip ağrılarımı sordum.. Ama HCG değeri 330 çıktı, o da 4-5 hafta aralığına denk gelio tahlil kağıdına göre, öğrenince yazarımcanım seninki kaç haftalıkmış ???adetin kaç gün gecikti??
Çok sağolun arkadaşlar, darısı isteyen herkesin başına..
Bilmiyorum daha, bugün tam muayene olmadım ben, sadece kan testi yaptırdım bide kapıdan ayaküstü sonucu gösterip ağrılarımı sordum.. Ama HCG değeri 330 çıktı, o da 4-5 hafta aralığına denk gelio tahlil kağıdına göre, öğrenince yazarım
benim adetim tamamen düzensizdi, bi ay oluyodum bi ay olmuyodum, bi 5 gün erken geliodu bi 10 gün geç geliodu, kafayı yiyodum " kafamçokkarıştı bende yumurta olsam bende napçamı şaşırırım" diodum yani hamile kalamamam hakkında..
ama oldu çok şükür, salı günü gitcem muayeneye, yazarım detaylı yerimseniben
ayy evet yaaa teşekkürler canım başlık için opuyorumnanaktan...sen ne kadarlık hamilesin canımmm .yaa bişey soracağım adetim 3 gün geçti,testler pozitif çıktı ama karnımda ağrılar var neden aacaba ??
heyyyyy.. Kan testini yaptırdım kıslar hamileyimmmmmmmm :teytey:
leyuze, yaz demiştin ya, hcg değerim 330. Daha gorunmez ddi doktor, salı günü gitcem keseye bakcak, bi hafta snra da kalp atışını duycakmışızz, ayy cok heyecanlandım yaa.. bnm daha ilk bebişim olcak Allah kısmet ederse..
leyyuzecim cnm nasılsın? bugun facede sorun war sanırım yada bnm pc den ne var yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?