2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

merhaba kızlarrr yaa bende 21 inde test yaptım idrar testi pozitif çıktı,bide bugün yaptım o da pozitif çıktı şaşkınım sevineyim mi anlamadıımmm umutlanmak ta istemiyorum p.tesi tahlile gideceğim...

UMUTLAN HAYATIM UMUTLAAN HAMİLESİN CÜNKLÜ İDRAR TESTİ KOLAY KOLAY YANILMAZ HELE İKİ KERE HİÇ YANILMAZZzemuszemuszemuszemus

Allah saglıcakla yavrularınıza kavuşmayı nasip etsin canlarım.hepinizin gözü aydın darısıı bütünn isyen bekleyen anne adaylarına olsun.
banada tabii :)

ay kızlar teşekkür ederim .darısı bebek isteyen herkesin başına inşallah:Saruboceq:bu arada hoşbulduk kızlar artık bu başlıkta takılırım bende hihoyyyt p.tesi kesinleşsin yazarım buraya sırnaşık şey

evet canım bende öyle düşündüğüm için açtım topiği burdan herşeyi paylaşırız

ayy evet yaaa teşekkürler canım başlık için opuyorumnanaktan...sen ne kadarlık hamilesin canımmm .yaa bişey soracağım adetim 3 gün geçti,testler pozitif çıktı ama karnımda ağrılar var neden aacaba ??

heyyyyy.. Kan testini yaptırdım kıslar hamileyimmmmmmmm :teytey:
leyuze, yaz demiştin ya, hcg değerim 330. Daha gorunmez ddi doktor, salı günü gitcem keseye bakcak, bi hafta snra da kalp atışını duycakmışızz, ayy cok heyecanlandım yaa.. bnm daha ilk bebişim olcak Allah kısmet ederse..

bu arada kıvırcık, ben bir haftadır çekiyorum o ağrıları, adet ağrısı gibi aynı.. bugün doktora sordum, normalmiş, oluomuş yani öle ağrılar.
normalde adet gününe daha varken yapılan testler çok güvenilir olmuomuş genelde, adet gecikince sonuç kesin oluomuş, hele de adetin 3 gün gecikince de pozitif çıktıysa kesin doğrudur canım, tebrikler :)

chikacığım gözün aydın yaaaa..Allahım tamamına erdirsin inşallahhh :Saruboceq:

zemuszemus ayy evet aynen adet ağrısı gibi ,ayy canım çok teşekkür ederim bende aklıma kötü kötü şeyler getiriyorum tatilden yeni geldik yollar bozuktu arabada sarsıldım acaba düştümü diyorum o ağrıları bu yüzden mi acaba diyorum bilmiyorumkismile

Aysegülcügüm her seyin hayirlisi, benim durumum biraz hayret verici olabilir ama 5 aylik evliligin ardinda 6 yillik nisanlilik var.Esimle birlikte büyüdük sayilir onun iyi bi baba olacagini düsünmesem kesinlikle cesaret edemezdim..zaman øyle yavas gecerki SIKINTI aninda.Ama su altinci his dedikleri sey varya sanki hamile olunca o guclesiyor gibi..kendin biraz olsun hissediyorsun hamilemisin yoksa degilmisin diye.Ne güzel dua etmissin øyle kalbinin sesini dinle ve bisey daha canim Temmuzda hamile olmak icin haziranda baslanmasi gerekmiyormu?? neyse hayir haberlerini bekliyorum..:CüvCüv:

Çok sağolun arkadaşlar, darısı isteyen herkesin başına..

canım seninki kaç haftalıkmış ???adetin kaç gün gecikti??
Bilmiyorum daha, bugün tam muayene olmadım ben, sadece kan testi yaptırdım bide kapıdan ayaküstü sonucu gösterip ağrılarımı sordum.. Ama HCG değeri 330 çıktı, o da 4-5 hafta aralığına denk gelio tahlil kağıdına göre, öğrenince yazarım
benim adetim tamamen düzensizdi, bi ay oluyodum bi ay olmuyodum, bi 5 gün erken geliodu bi 10 gün geç geliodu, kafayı yiyodum " kafamçokkarıştı bende yumurta olsam bende napçamı şaşırırım" diodum yani hamile kalamamam hakkında..
ama oldu çok şükür, salı günü gitcem muayeneye, yazarım detaylı yerimseniben

Son düzenleme:

cnm hayırlı uğurlu olsun rabbm hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsn

benim son adet olmam gereken gün 16 temmuzde canım yani 5 haftalık filan tıpa göre ama ben 2 temmuzda hamile kaldım biliyorum o ağrılar normal canım ama çok fazla olursa doktora git bu aralar herşeyi önemsemek lazım bişey olursa ilaç verip engelliyolar allah korusun tabi

canım değerin güzel çok sevindim tebrikler tekrar ne kadar heyecanlısındır şimdi canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…