zemuszemus ayy evet aynen adet ağrısı gibi ,ayy canım çok teşekkür ederim bende aklıma kötü kötü şeyler getiriyorum tatilden yeni geldik yollar bozuktu arabada sarsıldım acaba düştümü diyorum o ağrıları bu yüzden mi acaba diyorum bilmiyorumkismile
iyiyim canım sen nasılsın karnım çok şişiyo benim ya fena oluyorum
normal cnm ya göbeğine bakan 3aylık hamile sanar demi?
aynen öyle canım valla inş geçer ben çıkıyorum kızımı parka götürcem öptüm canım
Ya canlar size bisey sorucam..ben 5 haftalik hamileyim ama arada kasiklarima bicak saplanir gibi bi agri giriveriyor..sonra geciyor..bi kac saat sonra tekrar geri geliyor..ne oluyor bana..düsük yapicam diye cok korkuyorum..bunu yasayanlar varmi..yada bi bilgisi olan..ha bide cok asiri gaz var bende..bütün bagirsaklarim mahfolmus gibi..yardim edin nolur..???
Ya canlar size bisey sorucam..ben 5 haftalik hamileyim ama arada kasiklarima bicak saplanir gibi bi agri giriveriyor..sonra geciyor..bi kac saat sonra tekrar geri geliyor..ne oluyor bana..düsük yapicam diye cok korkuyorum..bunu yasayanlar varmi..yada bi bilgisi olan..ha bide cok asiri gaz var bende..bütün bagirsaklarim mahfolmus gibi..yardim edin nolur..???
Merhaba kizlar
Ben de 6 haftalik hamileyim. Bu karin sisligi neden oluyor? Bir anda sistim. Goguslerim de bir beden buyudu. Daha cok erken degil mi?
Cok saolun.
merhaba kızlar aranızda 4-5 haftalık olupta ultrasonda kesesini göremeyen varmı? ben 16 haziranda adet oldum ama adetim 30-32 gün de bir oluyor.ben 19 temmuzda idrar testi yaptım çift çizgi çıktı 22 temmuzda doktora gittim ultrasonla karından baktı fakat göremedi kan testi istedi test sonucu 2152 çıktı bakalım haftaya gidecem görünecek mi bebişim
merhaba kızlar aranızda 4-5 haftalık olupta ultrasonda kesesini göremeyen varmı? ben 16 haziranda adet oldum ama adetim 30-32 gün de bir oluyor.ben 19 temmuzda idrar testi yaptım çift çizgi çıktı 22 temmuzda doktora gittim ultrasonla karından baktı fakat göremedi kan testi istedi test sonucu 2152 çıktı bakalım haftaya gidecem görünecek mi bebişim
Canim benim bildigim kadariyla kan degeri 2000i gectikten sonra vajinal, 5000i gectikten sonra karindan gorunuyor. Eger cok kafana takiliyosa tekrar kan testi yaptir eger katlanarak artiyorsa problem yoktur. Eger dusuyorsa deger ozaman dıs gebelik ve ya az artiysa dusuk tehlikesi varmis. 5000-6000i gecmesini bekle ultrasona gir sonra da.
Bunlar benim 4 haftalikken internet aramalarinda ogrendiklerim. Yine de doktoruna sor.
Kendine de cok iyi bak:)
Merhaba kizlar
Ben de 6 haftalik hamileyim. Bu karin sisligi neden oluyor? Bir anda sistim. Goguslerim de bir beden buyudu. Daha cok erken degil mi?
Cok saolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?