2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

cnm bunu kafana takma bak bende cok korktum ağrılar için doktora gittim doktor her ay adet döneminde yasayacaksın bunları dedi hormanların hızlı artısıda etkenmiş panik yapmaa

Ya canlar size bisey sorucam..ben 5 haftalik hamileyim ama arada kasiklarima bicak saplanir gibi bi agri giriveriyor..sonra geciyor..bi kac saat sonra tekrar geri geliyor..ne oluyor bana..düsük yapicam diye cok korkuyorum..bunu yasayanlar varmi..yada bi bilgisi olan..ha bide cok asiri gaz var bende..bütün bagirsaklarim mahfolmus gibi..yardim edin nolur..???

cnm cok normal o bnde de var o sancılar hatta bazen oturduğum yerden kalkarken fln oluo o yerlesme sancısıymıs yani bebek geliştikce yasayacağız onu korkmaa gaza gelnce o herkeste senn bagırsaktaymıs ii bnm midem felc durumda

Merhaba kizlar

Ben de 6 haftalik hamileyim. Bu karin sisligi neden oluyor? Bir anda sistim. Goguslerim de bir beden buyudu. Daha cok erken degil mi?
Cok saolun.

Bende de var aynısı canım, özellikle son 2 haftadır acayip bi gaz var bagırsaklarımda.
Onun sıkışması bide kasığımdaki aşırı ağrıyla eklenince afedersin altıma yapmış gibi yürüyorum acıdan :kedi:
Normal dedi doktor, sadece ben ağrım çok aşırı dedim diye ve henüz keseyi ve bebeği göremediğimiz için tedbir amaçlı, bebeği görebilene kadar düşük önleyici bi hap verdi bana.
Ama ağrılar normalmiş.

Merhaba kizlar

Ben de 6 haftalik hamileyim. Bu karin sisligi neden oluyor? Bir anda sistim. Goguslerim de bir beden buyudu. Daha cok erken degil mi?
Cok saolun.

yok cnm deil ya zaten hamileliğin ilk zamanlarında oluo cok gögüs buyumesi yokta karınımdaki sislik 3 aylık gibi ama ben gere gere geziorm:)

merhaba kızlar aranızda 4-5 haftalık olupta ultrasonda kesesini göremeyen varmı? ben 16 haziranda adet oldum ama adetim 30-32 gün de bir oluyor.ben 19 temmuzda idrar testi yaptım çift çizgi çıktı 22 temmuzda doktora gittim ultrasonla karından baktı fakat göremedi kan testi istedi test sonucu 2152 çıktı bakalım haftaya gidecem görünecek mi bebişim

cnm ben en son 21 haziranda oldm 17temmuzdaa öğrendm 21inde doktora gittiğinde 4hafta 3gunluktu ve kese göründü cok sükürrr

Canim benim bildigim kadariyla kan degeri 2000i gectikten sonra vajinal, 5000i gectikten sonra karindan gorunuyor. Eger cok kafana takiliyosa tekrar kan testi yaptir eger katlanarak artiyorsa problem yoktur. Eger dusuyorsa deger ozaman dıs gebelik ve ya az artiysa dusuk tehlikesi varmis. 5000-6000i gecmesini bekle ultrasona gir sonra da.

Bunlar benim 4 haftalikken internet aramalarinda ogrendiklerim. Yine de doktoruna sor.
Kendine de cok iyi bak:)

kızlar gebelikten vajinal muayane önerilmio bir çok düşüğün sebebi ltf yaptırmayn

bende temmuz 21 de öğrendim hamile olduumu idararda test yaptım pozitifti doktora gittim kanda yapılan testte pozitif çıktı 2011 mart 23 de doğucak inşallah...:)

hamile kalmak isteyenlerede dualarımızı eksik etmiyoruz...

senin adına çok sevindim.. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. ben de 7 haftalıkken bebeğimi kaybettim suan adetimi bekliyorum umarım mutlu haberi veririm herkese

bende 2000 lerdeyken kese gorunmedı gec dollenme olmuştur

slm arkadaşlar benim son adet tarihim 14 haziran 17 temmuzda idrardan baktık 2. çizgi silikti :1shok: biraz daha bekledim kan testi yaptım 21 temmuzda sonuç 1000 çıktı :dance: kasıklarımda çok ayakta kaldığımda ağrı oluyo ve hep yatmak istiyorum doktora gitmek için beklemek istiyorum yani haftaya çarşamba gibi planlıyorum sizce daha öncemi gitmeliyim ilk kez yaşıyorum ve çok korkuyorum ya bişey olursa diye :uhm:

kızlar adetime 3 gün vardı dün idrar testi yapmıştım 2.çizgi silik çıktı bugün doktora gittim alttan ultrasıonla baktı ve kese göründü 4 haftalıkmış progestan folbiolbirde aspirin verdi 13 ağustosta kalp atışlarını duyabilirmişiz allah nasip ederse

Merhaba kizlar

Cok saolun.

canım benimde karnım çok fena şiş ve gögüslerimde acayip büyüdü normal belirtiler demekki bunlar

canım bende doktora gittiğimde 4 haftalıktı ve keseyi görmedik doktorum henüz erken dedi telaşlanma en kısa zamanda görceksin keseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…