2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

canım tebrik ederim seni gözün aydın allah isteyen herkese nasip etsin tabiki benim doğumda 29 mart hemen hemen aynı doğurcaz seninle

canım senide tebrik ederim çok sevindim senin adına ben doktora folik asid almak için erken gittim onun dışında zaten kese görünmeden başka bişey yapmıyolar sen bilirsin bekle biraz kesesinide kalp atışlarınıda görürsün canım

oh ne bereketli ayda hamile kalmışız hepinizi tabrik ederim kızlar.. keseyi ne güzel hemen görmüşşsün canım

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim hayırlısıyla allah kucağımızada almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:
bende seni tebrik ederim sorunsuz bi hamilelik olur inşallahopuyorumnanaktan
folikasid yani folbiol benim evde var kullanmaya başladım zaten :ecrin_bebek: evim şehre uzak ve tekrar tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum ya gittiğimde kese yok derse yada 1 hafta sonra tekrar gel derse diye bekledim ama bu hafta niyetim kesin :lepi: umarım herşey yolundadır ve hep öyle devam eder

anladım canım iyi yapmışsın bana doktor haftaya gel dedi zaten keseyi göremedim sen gittiğinde görürsün beklediğin iyi olmuş ben biraz aceleciyim zaten her konuda samsunda yaşıyosun dimi bende orduluyum canım hemşeri sayılırız

senin son adetin ne zaman leyuze daha bekleyimmi yani :uhm:
acele etmek istemiyorum zaten uzun süre hangi doktor diye düşündüm en iyi olan olsun istiyorum hayırlısı bakalım deneyip göreceğiz evet hemşeri sayılırız samsunlıuyum samsunda oturuyorum

pardon canım geçmişi okudumda benim doğum tarihim 21 mart olarak söylendi
bu hesaplama şeklini anlamış değilim zaten son adetten hesaplıyolar ama benim eşim
26 hazinda geldi 2 temmuzda gitti o zaman çok daha yeni olmalı hamileliğim nerdeyse 6 haftalık olacak onların hesabıyla bana görede en fazla 4 haftalık nasıl olacak :uhm:

benim son adet tarihim 22 haziran ben 24 günde bir adet olduğum için erken öğrendim hamileliğimi bide zaten hesap son adet tarihinden yapılıyo ona kalırsa ben tam hamile kaldığım günü biliyorum 2 temmuz aslında 23 günlük benim bebeğim

oh ne bereketli ayda hamile kalmışız hepinizi tabrik ederim kızlar.. keseyi ne güzel hemen görmüşşsün canım
evet canımm temmuz ayıı baya kalabalıkk hamilee listesii maşallah allah nazarlardan saklasınn ewet ben keseyi gördüm ama alttan ultrasonla göründü yoksa kanda bakıcaktı ben ısrar ettim ama dün bi arkadaş alttan bakmak düşük sebebi dedi aklıma takıldı rabbime emanet artık

canım bişey olmaz benimde kızımda alttan bakmıştı doktor kahverengi akıntı olmuştu bebek bozuldu alcaz bile dedi ilaç verdi sonra hiç bişey olmadı içiceği su varsa bişeycik olmaz allahın izniyle

bende 10 temmuzda öğrendim bugün 6 haftalık oldu.tüm arkadaşların hayırlı olsun ve sağlıklı gebelik ve doğum dilerim sevgi ile kalın.

hımm o zaman bende doktora gittiğimde görebileceğim canım asıl merak ettiğim bu benim hani ileri tarih çıkıyoya ondan demiştim

bende 10 temmuzda öğrendim bugün 6 haftalık oldu.tüm arkadaşların hayırlı olsun ve sağlıklı gebelik ve doğum dilerim sevgi ile kalın.

çok teşekkürler tebrik ederim inşallah sağlıklı kucaklarımıza almayıda nasip eder rabbim :Saruboceq:

kızlar ben bugün keseyi gördüm şükür 4hafta 6 günlük bebeğim 15 ağustosta kalp atışları için gidicez doktor şimdilik herşey yolunda dedi kızlar bişey dicem doktor alışveriş merkezlerindeki x rey cihazlarından ilk üç ay geçme sakıncalı olabilir dedi bilginize

çok sevindim canımm bizden 6 gün büyüksünüzzz
sağlıcakla alırsın inşallah kucağınaaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…