bende temmuz 21 de öğrendim hamile olduumu idararda test yaptım pozitifti doktora gittim kanda yapılan testte pozitif çıktı 2011 mart 23 de doğucak inşallah...:)
hamile kalmak isteyenlerede dualarımızı eksik etmiyoruz...
slm arkadaşlar benim son adet tarihim 14 haziran17 temmuzda idrardan baktık 2. çizgi silikti :1shok: biraz daha bekledim kan testi yaptım 21 temmuzda sonuç 1000 çıktı :dance: kasıklarımda çok ayakta kaldığımda ağrı oluyo ve hep yatmak istiyorum doktora gitmek için beklemek istiyorum yani haftaya çarşamba gibi planlıyorum sizce daha öncemi gitmeliyim ilk kez yaşıyorum ve çok korkuyorum ya bişey olursa diye :uhm:
kızlar adetime 3 gün vardı dün idrar testi yapmıştım 2.çizgi silik çıktı bugün doktora gittim alttan ultrasıonla baktı ve kese göründü 4 haftalıkmış progestan folbiolbirde aspirin verdi 13 ağustosta kalp atışlarını duyabilirmişiz allah nasip ederse
canım senide tebrik ederim çok sevindim senin adına ben doktora folik asid almak için erken gittim onun dışında zaten kese görünmeden başka bişey yapmıyolar sen bilirsin bekle biraz kesesinide kalp atışlarınıda görürsün canım
çok teşekkür ederim hayırlısıyla allah kucağımızada almayı nasip eder inşallah :Saruboceq:
bende seni tebrik ederim sorunsuz bi hamilelik olur inşallahopuyorumnanaktan
folikasid yani folbiol benim evde var kullanmaya başladım zaten :ecrin_bebek: evim şehre uzak ve tekrar tekrar aynı stresi yaşamak istemiyorum ya gittiğimde kese yok derse yada 1 hafta sonra tekrar gel derse diye bekledim ama bu hafta niyetim kesin :lepi: umarım herşey yolundadır ve hep öyle devam eder
anladım canım iyi yapmışsın bana doktor haftaya gel dedi zaten keseyi göremedim sen gittiğinde görürsün beklediğin iyi olmuş ben biraz aceleciyim zaten her konuda samsunda yaşıyosun dimi bende orduluyum canım hemşeri sayılırız
senin son adetin ne zaman leyuze daha bekleyimmi yani :uhm:
acele etmek istemiyorum zaten uzun süre hangi doktor diye düşündüm en iyi olan olsun istiyorum hayırlısı bakalım deneyip göreceğiz evet hemşeri sayılırız samsunlıuyum samsunda oturuyorum
evet canımm temmuz ayıı baya kalabalıkk hamilee listesii maşallah allah nazarlardan saklasınn ewet ben keseyi gördüm ama alttan ultrasonla göründü yoksa kanda bakıcaktı ben ısrar ettim ama dün bi arkadaş alttan bakmak düşük sebebi dedi aklıma takıldı rabbime emanet artıkoh ne bereketli ayda hamile kalmışız hepinizi tabrik ederim kızlar.. keseyi ne güzel hemen görmüşşsün canım
evet canımm temmuz ayıı baya kalabalıkk hamilee listesii maşallah allah nazarlardan saklasınn ewet ben keseyi gördüm ama alttan ultrasonla göründü yoksa kanda bakıcaktı ben ısrar ettim ama dün bi arkadaş alttan bakmak düşük sebebi dedi aklıma takıldı rabbime emanet artık
benim son adet tarihim 22 haziran ben 24 günde bir adet olduğum için erken öğrendim hamileliğimi bide zaten hesap son adet tarihinden yapılıyo ona kalırsa ben tam hamile kaldığım günü biliyorum 2 temmuz aslında 23 günlük benim bebeğim
bende 10 temmuzda öğrendim bugün 6 haftalık oldu.tüm arkadaşların hayırlı olsun ve sağlıklı gebelik ve doğum dilerim sevgi ile kalın.
bende 10 temmuzda öğrendim bugün 6 haftalık oldu.tüm arkadaşların hayırlı olsun ve sağlıklı gebelik ve doğum dilerim sevgi ile kalın.
naber hanımlaarrrr..mirmirmirmir
hatice hoşgeldin canım iyiyiz sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyo
kızlar ben bugün keseyi gördüm şükür 4hafta 6 günlük bebeğim 15 ağustosta kalp atışları için gidicez doktor şimdilik herşey yolunda dedi kızlar bişey dicem doktor alışveriş merkezlerindeki x rey cihazlarından ilk üç ay geçme sakıncalı olabilir dedi bilginize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?