2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

tebrikler havvacım...benimde ilk çocuğum olacak ve heyecandan uyuyamıyorum geceleri..kalp atışlarını duymadım bile..26 sında randevum vardı 27 sine aldık ..günler geçmek bilmiyor sanki..

kızlar bende ilk akıntı olunca dr gittim bana folicacid verdi sonra icim rahat etmedi tekrar başka dr gittim oda progestan verdi ama sanki biraz daha cogaldı ama agrı felan yok kesem büyüyor aşerme yada kusam hiç yok. haaftaya cuma yeniden gidiceem iki ilacı birden kullanıyorum bişi olmaz dimi böyle kullanan varmı acaba.?:1no2:

kullanan gebeler var, ikisi de farklı amaçlarda kullanılıyo..

kızlar merhaba önceden de yazmıştım ama uzun zamandır yazamadım, benim bebişim de bugün 8+3 haftalık oldu, folic asit, aspirin, ve progestan içeren jel verdi doktorumuz, bizim tüp bebek..bu ilaçlara devam ediyorum, kalp atışlarını gördük Allaha şükür 15 gün önce.. ama ben de hiçbir belirti yok, bazen çok korkuyorum acaba duruyor mu orada mı diye.. bugün akşam tekrar doktora gideceğiz kontrole.. benim gibi hiç belirtisiz olan var mı? bir de ben kilolu hamile kaldım bu nedenle de biraz korkuyorum, şu an 86yım
benim gibi kilolu hamileler var mı aranızda?

doktorun kim canım?

canım ben kayserideyim.. doktorum Cahit Bey...Hüma Hastanesinde ...bu arada bugün itibariyle 6+3 olduk zemuszemus mide bulantım yok ama halsizlik var..çok çabuk yoruluyorum..yataktan kalkmak istemiyorum ..ama olsun değer meleğim için..bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah...[/QUOTE]
cahit beyi biliyorum.. ben de kayserideyim cnm..kaydirigubbakcemile5

yok cnm bişey olmaz..sağlıklı günler dilerim..zemuszemus

slm arkadaşlar bende bugün drdaydım
bebeğim büyümüş artık 9+5 oldu çok mutluyum
inşallah herkesin sağlığı yerindedir ve hayırlısıyla hamileliklerimizi tamamlar bebişlerimizide kucaklarımıza alırız:Saruboceq:

cahit beyi biliyorum.. ben de kayserideyim cnm..kaydirigubbakcemile5

hadi ya kaydirigubbakcemile3 çok sevindim.. peki senin doktorun kim ?

canım ben 4 haftalıkken lekelenme yaşamıştım doktorum pinpirikli olduğu için progestan verdi 15 gün kullandım tabi diğer yandan folic plusta kullandım.folicplusa devam ama sanırım oda 10.haftadan sonramı ne bırakılıyormuş. hiç birşey olmadı yani. içini ferah tut ikisi ayrı şeyler.bakalım 27sinde kontrolüm var.kalp atışlarını duycam bebişimin inşallah :Saruboceq:

merhaba hanımlar bende kulübe yeni üye oldum. daha öncede yazmıştım benim ikinci hamileliğim 5 yasında oğlum var. şimdi tam 7 haftalık hamileyim. ilkindede hiç belirtim yoktu bundada öleyim. valla bazen midesi bulananları kıskanıyorum. çünki benim bulantı yok iştah az ama yinede yiyorum. ilkinde 20 kilo aldım bu yüzden. bundada öyle olmak istemiyorum. bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ama bulantı olmaayınca herşeyi yiyebiliyosun. aksine midem kıyılıyo..

selam kızlar dün hamile olduğumu öğrendim hafif bulantım vardı eca test aldım hemen gösterdi ikinci cizgi kendini belirgindi de çok şaşkınım internette hesaplayıcılarla hesapladım da 14 nisanda doğum kısmetsee inş . bakalım bizi neler bekliyor aslında korkuyorum vee çokkk mutluyummmmm :) herkesi çok öpüyorum ....

ya bu 7+1 de bir uğursuzluk var sanırım bugün sabah sütümü içip birşeyler atıştırdıktan sonra (zeytin sorumlusu sanırım) midem bulandım ve ilk defa kustum ama ben hayatımda böyle bir kusma görmedim ( korkudan saatlerce ağzıma su bile koyamadım...off off ne güzel bulantım yok diye seviniyordum... şimdi al başına belayı :S

ben de de pek yok..sadece iştahsızlık ve tiksinme var.. bazen korkuyorum anormal mi die.. ama sanırım kuruntu yapıyorum.. çevremde sürekli kınıyo beni ''hamileliğin rahat geçio ama sen hala kuruntulusun'' die mafoldumben

canım bencede kuruntu yapmayalım. ama herşey normal olunca hamileliğimizi hissedemiyoruz sanırım. bizde artık ilerleyen haftalarda göbüşlerimiz kabarıp meleklerimiz canlanınca hissederiz. boşver bugünlerin keyfini çıkaralım ve hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde onlara kavuşalım (inşallah..)

inşallah cnm inşallah..tek dileğim bu..bi de şu bebeği bi görüp rahat etsem ii olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…