tebrikler havvacım...benimde ilk çocuğum olacak ve heyecandan uyuyamıyorum geceleri..kalp atışlarını duymadım bile..26 sında randevum vardı 27 sine aldık ..günler geçmek bilmiyor sanki..
kızlar bende ilk akıntı olunca dr gittim bana folicacid verdi sonra icim rahat etmedi tekrar başka dr gittim oda progestan verdi ama sanki biraz daha cogaldı ama agrı felan yok kesem büyüyor aşerme yada kusam hiç yok. haaftaya cuma yeniden gidiceem iki ilacı birden kullanıyorum bişi olmaz dimi böyle kullanan varmı acaba.?:1no2:
doktorun kim canım?
yok cnm bişey olmaz..sağlıklı günler dilerim..zemuszemuskızlar bende ilk akıntı olunca dr gittim bana folicacid verdi sonra icim rahat etmedi tekrar başka dr gittim oda progestan verdi ama sanki biraz daha cogaldı ama agrı felan yok kesem büyüyor aşerme yada kusam hiç yok. haaftaya cuma yeniden gidiceem iki ilacı birden kullanıyorum bişi olmaz dimi böyle kullanan varmı acaba.?:1no2:
cahit beyi biliyorum.. ben de kayserideyim cnm..kaydirigubbakcemile5canım ben kayserideyim.. doktorum Cahit Bey...Hüma Hastanesinde ...bu arada bugün itibariyle 6+3 olduk zemuszemus mide bulantım yok ama halsizlik var..çok çabuk yoruluyorum..yataktan kalkmak istemiyorum ..ama olsun değer meleğim için..bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah...
ercan bey
kızlar bende ilk akıntı olunca dr gittim bana folicacid verdi sonra icim rahat etmedi tekrar başka dr gittim oda progestan verdi ama sanki biraz daha cogaldı ama agrı felan yok kesem büyüyor aşerme yada kusam hiç yok. haaftaya cuma yeniden gidiceem iki ilacı birden kullanıyorum bişi olmaz dimi böyle kullanan varmı acaba.?:1no2:
çok aman aman olmamakla birlikte memnunum..sitede özel mesaj atabilmem için 50 msjı aşmam gerekiyormuş şuan 14 müş:bbo: Ercan AYGEN dimi ? memnun musun ?
ben de de pek yok..sadece iştahsızlık ve tiksinme var.. bazen korkuyorum anormal mi die.. ama sanırım kuruntu yapıyorum.. çevremde sürekli kınıyo beni ''hamileliğin rahat geçio ama sen hala kuruntulusun'' die mafoldumbenmerhaba hanımlar bende kulübe yeni üye oldum. daha öncede yazmıştım benim ikinci hamileliğim 5 yasında oğlum var. şimdi tam 7 haftalık hamileyim. ilkindede hiç belirtim yoktu bundada öleyim. valla bazen midesi bulananları kıskanıyorum. çünki benim bulantı yok iştah az ama yinede yiyorum. ilkinde 20 kilo aldım bu yüzden. bundada öyle olmak istemiyorum. bakalım dikkat etmeye çalışıyorum ama bulantı olmaayınca herşeyi yiyebiliyosun. aksine midem kıyılıyo..
ben de de pek yok..sadece iştahsızlık ve tiksinme var.. bazen korkuyorum anormal mi die.. ama sanırım kuruntu yapıyorum.. çevremde sürekli kınıyo beni ''hamileliğin rahat geçio ama sen hala kuruntulusun'' die mafoldumben
inşallah cnm inşallah..tek dileğim bu..bi de şu bebeği bi görüp rahat etsem ii olcak..canım bencede kuruntu yapmayalım. ama herşey normal olunca hamileliğimizi hissedemiyoruz sanırım. bizde artık ilerleyen haftalarda göbüşlerimiz kabarıp meleklerimiz canlanınca hissederiz. boşver bugünlerin keyfini çıkaralım ve hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde onlara kavuşalım (inşallah..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?