2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

evet canım şanslıyız çok şükür gerçekten.. benim bulantılarım beni bazen çok çok yoruyor ama yine de çok şükür şikayet etmiyorum mutlu oluyorum aksine. ilk başlarda bende çok okuyup takılıyordum ama en sonunda eşim kızdı aaa ama okuma okudukça moraini bozuorsun stres oluyorsun bosu bosuna dedi:))

yeni hamile arkadaşlar hepinizi tabrik ederim allah hayırlısıyla meleklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
bu topiği açtığımda hiç bukadar katılım olcağını düşünmemiştim hepinize çok taşekkürler. Acayip midem bulanıyo benimde midem bulanmıyo diyen arkadaşlara özendim valla
her bünye farklı tabi
bebişim 8 hafta 3 günlük oldu umarım üçüncü aydan sonra hepimizin mide bulantıları geçer
hepimiz hayırlısıyla sağlıcakla doğururuz bebeğimizi inşallah

herkese tebriklerinden dolayoyı esekkür ederimmmopuyorumnanaktan
nasılsınız bugün
bu arada yeni hamileler var maşallah allah saglıcakla kucagımıza almayı nasılp etsin

bugünlerin kıymetini bil.. ben de öleydim ama şimdi başladı bulantılar.. bazen neden bilmiyorum ama heralde çok yorulduğum zamanlar böle bayılcak gibi oluyorum.. o zamanlar daha çok midem bulanıyor.. çok şükür hiç kusmadım ama bu bile yetiyo.. ha bi de feci şekilde yemeklerden tiksindim..doğrudürüst bişey yiyemiyorum ve vicdan azabından ölcem..

doktorun kim canım?

canım hayırlısıyla duyarsın kalp atışını da çok güzel bişey gerçekten.. dediğin gibi sonuna kadar rahat sorunsuz geçerde kucaklarımıza alırız hayırlısıyla inşallah...

:ecrin_bebek:inşallah hnk. burada paylaşımlarda bulunmak aynı şeyleri hissettiğimizi bilmek iyi geliyor insana :CüvCüv:

slm herkese bende yeni katıldım aranıza adım havva 5haftakık hamileyim kahverengi akıntım var progestn kullanıyorum kullnmadan önce sanki daha az geliyordu.umarım birşey olmaz ilk cocuk olacak hep dua ediyrm umarm rabbim korur bebişimi

merhaba havva, bende 7 haftalık hamileyim, dün açık kahverengi sonrasında da açık pembe akıntı oldu, bugün daha yok bişey, doktorumu aradım olur normal dedi, inşallah sorunsuz bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz...:Saruboceq:

doktorun kim canım?[/QUOTE]

canım ben kayserideyim.. doktorum Cahit Bey...Hüma Hastanesinde ...bu arada bugün itibariyle 6+3 olduk zemuszemus mide bulantım yok ama halsizlik var..çok çabuk yoruluyorum..yataktan kalkmak istemiyorum ..ama olsun değer meleğim için..bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah...

doktorun kim canım?

canım ben kayserideyim.. doktorum Cahit Bey...Hüma Hastanesinde ...bu arada bugün itibariyle 6+3 olduk zemuszemus mide bulantım yok ama halsizlik var..çok çabuk yoruluyorum..yataktan kalkmak istemiyorum ..ama olsun değer meleğim için..bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin Allahım inşallah...[/QUOTE]

CANKAT Kadın Sağlığı Merkezi - Cihan Erdoğdu

maşallah bulantın yoksa süper, halsizlikte gıdasızlıktan olabiliyormuş,
çünkü bebişlerimiz tüm gıdaları bizden alıyo bizi güçsüz bırakıyo,
o yüzden biraz daha iyi beslenmek lazım, o zaman daha iyi hissederiz kendimizi..

tebrikler havvacım...benimde ilk çocuğum olacak ve heyecandan uyuyamıyorum geceleri..kalp atışlarını duymadım bile..26 sında randevum vardı 27 sine aldık ..günler geçmek bilmiyor sanki..

nefret ettiğim süt şimdi en sevdiğim içecek oldu kaydirigubbakcemile3 eşim hergün zorla ceviz yediriyor daha neler neler:) ben değil 76 - 86 olurum bu gidişle yerimseniben

canım cok sevindim inşallah birşey olmaz daha önce hep yazılanları okuyup dua ediyordum herkese ve cok duygulanıyordum gercekten cok başka birşey inşallah kucagımızada almak nasip olur amin:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…