ya iyiki varsınız arkadaşlar.. nette o kadar farklı şeyler varki.. insan şüphe duyuyor ama haklısın iyi düşünelim ki güzel şeyler olsun...ben şanslı hamilelerdenim o halde:) tek sorun 65 kiloyla hamile kalmam..76 olurmuşumnasıl verceksem bu kadar kiloyu CADIARZU
valahi benim felaket durumda.. yemek bile yapamaz oldum makarna falan gibi kolay şeylerle geçiştiriyorum hele soğanı diil doğramak kabuklu halini bil görünce içim fena oluyr buzdolabının kapağını açınca midem kötü oluyor çıkartıyorum... sen nasılsın
bugünlerin kıymetini bil.. ben de öleydim ama şimdi başladı bulantılar.. bazen neden bilmiyorum ama heralde çok yorulduğum zamanlar böle bayılcak gibi oluyorum.. o zamanlar daha çok midem bulanıyor.. çok şükür hiç kusmadım ama bu bile yetiyo.. ha bi de feci şekilde yemeklerden tiksindim..doğrudürüst bişey yiyemiyorum ve vicdan azabından ölcem..ya bir tuhaf şeyde de bu aslında.. benim midem bulanmıyor hiç.. yemeğimi çok kolay yapıyorum ..bi yerde bulantı olmazsa gebelik düşük riski taşıyor diye okumuştum.. kafamı kurcalıyor sürekli neden benim midem bulanmıyıyor diye.. eşimde ileriki haftalarda başlayabilir hatta hiç başlamasın ne güzel işte diye dalga geçiyormirmirmirmir
doktorun kim canım?öncelikle gözünüz aydın arakadaşlar :dance:.. ben daha duymadım bebeğimim kalp atışını heyecanla bekliyorum ..26 sına inşallah .. ben bişey soracaktım .. kimyasal gebelik yaşadım ben mart ayında o zamanki doktorum folik asit vermişti .. sonra doktor değiştirdim bu doktorumdan çok memnunum bu da elevit verdi başka hiçbir ilaç vermedi..elevit zaten folik asit ve diğer gerekli şeyleri de içeriyor zaten dedi.. sizde extra bişey kullanmama gerek varmı.. yani folik asit gibi?
canım hayırlısıyla duyarsın kalp atışını da çok güzel bişey gerçekten.. dediğin gibi sonuna kadar rahat sorunsuz geçerde kucaklarımıza alırız hayırlısıyla inşallah...
kızlar benim bulantım çok oluyo, bide işteyim şuan, nasıl başetcezz?[/QUOTE
Benimde bugün başladı bulantım .Bende işyerindeim çubuklu kraker aldım yemek için:) öğle yemeğini nasıl yicem bilmiyorum
kızlar benim bulantım çok oluyo, bide işteyim şuan, nasıl başetcezz?[/QUOTE
Benimde bugün başladı bulantım .Bende işyerindeim çubuklu kraker aldım yemek için:) öğle yemeğini nasıl yicem bilmiyorum
şuan geçti mesela, 11 e kadar acaip oluyo..çubuk mubuk fayda etmiyo..
şuan geçti mesela, 11 e kadar acaip oluyo..çubuk mubuk fayda etmiyo..
geçmiş olsun canım benim mide bulantım yok ama çok halsizim sürekli yatmak istiyorum ve bazen yemekler aklıma gelince tiksiniyorum. onun dışında normal yemeğimi yiyiyorum.
slm herkese bende yeni katıldım aranıza adım havva 5haftakık hamileyim kahverengi akıntım var progestn kullanıyorum kullnmadan önce sanki daha az geliyordu.umarım birşey olmaz ilk cocuk olacak hep dua ediyrm umarm rabbim korur bebişimi
doktorun kim canım?
slm herkese bende yeni katıldım aranıza adım havva 5haftakık hamileyim kahverengi akıntım var progestn kullanıyorum kullnmadan önce sanki daha az geliyordu.umarım birşey olmaz ilk cocuk olacak hep dua ediyrm umarm rabbim korur bebişimi
tebrikler havvacım.. inşallah rabbim kalbine göre verir..
merhaba havva, bende 7 haftalık hamileyim, dün açık kahverengi sonrasında da açık pembe akıntı oldu, bugün daha yok bişey, doktorumu aradım olur normal dedi, inşallah sorunsuz bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz...:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?