2010 temmuz ayında hamile kalanlar buraya

a.s. maşallah bebişine, bende salı gitcem kalp atışı için,
inş aynı duygularla dönerim...

canım hadi gözün aydın çok sevindim. aspirini ben de kullanıyorum. daha önce 2 düşük yaptım ondan dolayı verdi dr. kanı sulandırdığı için veriyorlar. pıhtı oluşupta bebeğin beslenmesini engellemesin diye verilen bir şey canım. düşüğü önleme amaçlı yani.

ya bir tuhaf şeyde de bu aslında.. benim midem bulanmıyor hiç.. yemeğimi çok kolay yapıyorum ..bi yerde bulantı olmazsa gebelik düşük riski taşıyor diye okumuştum.. kafamı kurcalıyor sürekli neden benim midem bulanmıyıyor diye.. eşimde ileriki haftalarda başlayabilir hatta hiç başlamasın ne güzel işte diye dalga geçiyormirmirmirmir

öncelikle gözünüz aydın arakadaşlar :dance:.. ben daha duymadım bebeğimim kalp atışını heyecanla bekliyorum ..26 sına inşallah .. ben bişey soracaktım .. kimyasal gebelik yaşadım ben mart ayında o zamanki doktorum folik asit vermişti .. sonra doktor değiştirdim bu doktorumdan çok memnunum bu da elevit verdi başka hiçbir ilaç vermedi..elevit zaten folik asit ve diğer gerekli şeyleri de içeriyor zaten dedi.. sizde extra bişey kullanmama gerek varmı.. yani folik asit gibi?

slm arkadaşlar aranıza yeni katldım bende 3 ay önce 9 haftalık bebegimin kalbi atmadığı ve gelişmedigi için kürtaj oldum simdi tekrar hamileyim sanırırm 5 veya 6 hftalık olması lazım cumrtesi dr gdcm hayırlısı bakalım şuan progestan coraspin ve folbiol kullanıyorm düşük riski olabilir diye allahım inş bebegime bişey olmaz :CüvCüv:

Arkadaşlar merhaba hepimizin gözü aydın inşalalh yüce Allah evlatlarımızı bizlere bağışlar.Bende geçtiğimiz pazar hamile olduğumu öğrendim.Çok tuhaf bi duygu insan kalp atışını duymadan onu görmeden inanamıyor.sat 12 temmuzdu.Pazar gebelik testi yaptık eşimle.sonra kan testi yaptırdık hastanede.ama gebelik kesesi gözükmedi heralde çok küçük olduğu için.2 hafta sonra gel hem kalp atışını duy hem görebiliriz dedi.Elevit verdi bunu kullan dedi.hamilelik öncesi folik asit kulandım .2 haftanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Birde ben hiç bi şikayet yok çok şükür elevittede ilk üç aylık dönemde bulantı ve kusmayı engelliyor yazıyor.Sanırım o yüzden bulanmıyor.Yada haftaya başlar.Alalh korusun dış gebeliği aklıma getirmek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsunopuyorumnanaktan

yok cnm yok hiç aklından geçirme öyle birşeyi... o kişide kişiye değişen birşeymiş. kimisi çok ağır geçirir kimisininde hiç bulantısı olmazmış o yüzden öyle düşünme sen sakın canım.

canım çok sevindim güzelim... Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip eder inşallah....

merhabalar bende temmuz ayında hamile kaldım. doğum mart sonu görünüyor. herkessin hamileliği rahat ve sağlıklı geçer inşallah..

merak etme normal bunlar. benim ikinci hamileliğim ikisindede gayet normalım. hiç bir belirti yok. yapıyla ilgil. bir kere bile çıkarıp öö demedim..

Çok teşekkür ederim hnk.İnşalalh bende senin gibi kalp atışlarını duyarım İçim rahat ediyor.İnsan forumda çeşitli konu başlıkları okuyunca acaba benimde öylemi olur die ümitsizliğe kapılıyor.Allahım sabırsızlanıyorum şu iki hafta bi geçse:Saruboceq:

yeni hamile olduğunu öğrenen herkesin gözü aydın olsun kızlarr :hooray: ....Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq: bende yeni geldim doktordan şükür bir sorun yok hatta bebişim 8 haftalık olmasına rağmen 9 haftalık büyüklüğündeymiş şükürrr bu arada bendede şiddetli kusmalar yok galiba elevit kullandığım için bilmiyorumkismile

rica ederim canım... duyacaksın inşallah sende üstelik olaya birde şöyle bak 2 hafta sonra ultrasonda daha da gelişmiş göreceksin ne güzel:)) hayırlısıyla hemen gecer iki hafta merak etme:)

İnşallah canım benim doktorum gebelik kesesini göremediği için kendi kendime kuruntu yapıorum işte:)yarın buradaki ana kadın sağlığı merkezine gidip ultrosana gircem sabırsızlık çok zor bişi.Annelik gerçekten ne kadar yüce bişeymiş. Allahım çok şükür bu duyguyu bizlere yaşattı.

Oy maşaallah gözün aydınşutarafagitti Bende hiç kusma yok hatta mide bulantısı bile şutarafagittievet elevit ilacından kaynaklanyor sanırım.Ama herkesin bünyesi bir değil demekki farklılıklar olabiliyor.Haftaya belki çok midem bulanıyorr yaa diye yazarım:)

merhaba kızlar...7.haftamıza girdik hayırlısıyla bulantı yok henüz...halsizlikte azaldı gibi. iştahsızlık devam ediyor gibi maalesef... 27sinde kalp atışlarını duycam yavrumun inşallah...ve böyle sorunsuz sağlıklı devam eder hamileliklerimiz hepimizin inşallah...

ya iyiki varsınız arkadaşlar.. nette o kadar farklı şeyler varki.. insan şüphe duyuyor ama haklısın iyi düşünelim ki güzel şeyler olsun...ben şanslı hamilelerdenim o halde:) tek sorun 65 kiloyla hamile kalmam..76 olurmuşum nasıl verceksem bu kadar kiloyu CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…