merhaba güzeller ben geldimmzemuszemus
salı günü doktora gittim bebğimi gördüm ve kalp atısını duydum
tabi kalbi dinlerken ikidebi anırıyodum sevincden doktor tekrar tekrar baktı kendi sesimde cıkıyoya ordan dur diyo ben duramıyorum ama cok sükürler olsun ya allahım sen ne büyüksün yarabbimm :Saruboceq:
cok tatlıdı gıı maşallah:asigim:
bide progoston verecekmisiniz dedim gerek yok ama genede bi önlem dedi 200 lük verdi sabah akşammıs ama sadece akşamları yutsam dedim olur dedi
bide folik asit verdi elevit yerine
bide aspirin verdi kızlar bu ne için oluyo içen varmı ecosprin gibi bişi yazıyo üstünde sevincden ne için bu diye sormamısım
allah kucagımıza aldırsın saglıklı bişekilde
merhaba güzeller ben geldimmzemuszemus
salı günü doktora gittim bebğimi gördüm ve kalp atısını duydum
tabi kalbi dinlerken ikidebi anırıyodum sevincden doktor tekrar tekrar baktı kendi sesimde cıkıyoya ordan dur diyo ben duramıyorum ama cok sükürler olsun ya allahım sen ne büyüksün yarabbimm :Saruboceq:
cok tatlıdı gıı maşallah:asigim:
bide progoston verecekmisiniz dedim gerek yok ama genede bi önlem dedi 200 lük verdi sabah akşammıs ama sadece akşamları yutsam dedim olur dedi
bide folik asit verdi elevit yerine
bide aspirin verdi kızlar bu ne için oluyo içen varmı ecosprin gibi bişi yazıyo üstünde sevincden ne için bu diye sormamısım
allah kucagımıza aldırsın saglıklı bişekilde
çok az kalmıs seninde... hayırlısıyla duyarsın sende kalp atışlarını inşallah. büyüdükçe de resimler daha belirginleşiyormuş çünkü çok hızlı gelişip değişiyorlarmış:) bu arada senin bulantıların oluyor mu canım?
ya bir tuhaf şeyde de bu aslında.. benim midem bulanmıyor hiç.. yemeğimi çok kolay yapıyorum ..bi yerde bulantı olmazsa gebelik düşük riski taşıyor diye okumuştum.. kafamı kurcalıyor sürekli neden benim midem bulanmıyıyor diye.. eşimde ileriki haftalarda başlayabilir hatta hiç başlamasın ne güzel işte diye dalga geçiyormirmirmirmir
Arkadaşlar merhaba hepimizin gözü aydın inşalalh yüce Allah evlatlarımızı bizlere bağışlar.Bende geçtiğimiz pazar hamile olduğumu öğrendim.Çok tuhaf bi duygu insan kalp atışını duymadan onu görmeden inanamıyor.sat 12 temmuzdu.Pazar gebelik testi yaptık eşimle.sonra kan testi yaptırdık hastanede.ama gebelik kesesi gözükmedi heralde çok küçük olduğu için.2 hafta sonra gel hem kalp atışını duy hem görebiliriz dedi.Elevit verdi bunu kullan dedi.hamilelik öncesi folik asit kulandım .2 haftanın geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.Birde ben hiç bi şikayet yok çok şükür elevittede ilk üç aylık dönemde bulantı ve kusmayı engelliyor yazıyor.Sanırım o yüzden bulanmıyor.Yada haftaya başlar.Alalh korusun dış gebeliği aklıma getirmek istemiyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsunopuyorumnanaktan
Çok teşekkür ederim hnk.İnşalalh bende senin gibi kalp atışlarını duyarım İçim rahat ediyor.İnsan forumda çeşitli konu başlıkları okuyunca acaba benimde öylemi olur die ümitsizliğe kapılıyor.Allahım sabırsızlanıyorum şu iki hafta bi geçse:Saruboceq:
yeni hamile olduğunu öğrenen herkesin gözü aydın olsun kızlarr :hooray: ....Allahım sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin :Saruboceq: bende yeni geldim doktordan şükür bir sorun yok hatta bebişim 8 haftalık olmasına rağmen 9 haftalık büyüklüğündeymiş şükürrrbu arada bendede şiddetli kusmalar yok galiba elevit kullandığım için bilmiyorumkismile
yok cnm yok hiç aklından geçirme öyle birşeyi... o kişide kişiye değişen birşeymiş. kimisi çok ağır geçirir kimisininde hiç bulantısı olmazmış o yüzden öyle düşünme sen sakın canım.
merhaba kızlar...7.haftamıza girdik hayırlısıyla bulantı yok henüz...halsizlikte azaldı gibi. iştahsızlık devam ediyor gibi maalesef... 27sinde kalp atışlarını duycam yavrumun inşallah...ve böyle sorunsuz sağlıklı devam eder hamileliklerimiz hepimizin inşallah...[/QUO
canım hayırlısıyla duyarsın kalp atışını da çok güzel bişey gerçekten.. dediğin gibi sonuna kadar rahat sorunsuz geçerde kucaklarımıza alırız hayırlısıyla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?