2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

Ramazan bayramında Eskişehir 'deydik..Ceket üzerimde düdük gibi durmuş..Yamuk durmuşum ayrıca kaydirigubbakcemile3

Ramazan bayramında Eskişehir 'deydik..Ceket üzerimde düdük gibi durmuş..Yamuk durmuşum ayrıca kaydirigubbakcemile3

canım eskişehirim yaaa çok özledim ben orayı keşke bende gidebilsem.üniversiteyi orada okudum ben.Ahh gençlik,ahh deli dolu günlerimm

papatya16 maşallah kızına çok tatlı olmuş :))
alminaçınar yanlış anlama yorumunu değil fotoğrafını beğendim bence çok iyi çıkmışsın :))

papatya çok güzel kuzucuk maşallah:)
almina hiç de yamuk falan durmamışsın, aksine maşallah kim doğurmuş o minnoşları
çok güzel çıkmışsınopuyorumnanaktan

papatya maşallah cnm meleğini allah nazarlardan saklasın
almina canm sen de çok hoş görünüyorsun hiç yamuk falan deiilsin maşallah :)

Akşam akşam moral verdi sözleriniz,sağolun kızlar..Yarın erken kalkıcaz ,sağlık ocağına gidecez..Aşı günümüz...

Bencede güzel çıkmışsınız. Bende Eskişehir'liyim benimde ikiz bebeklerim var henüz 29 günlük bizde böyle çıkıp gezebilecekmiyiz acaba günler çok çabuk geçsede çabucak büyüseler :)

Benim şakacı oğlum babasına davşan yaparmış:)))
Alıntı yapmıoruz hatunlar lütfen:))
Bir de MAŞALLAH diyoruz en kocamanından:))

Son düzenleme:
emel59 senin kızı benimkine benzettim..
Bir de Nazosan ın ki böyle toparlak kafa ve saçsız..
maşallah..
Misscapris koca adam olmuş bu yaaa..ifadeye bakk çok sevimli:)))))))) maşallah küçük adama.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…