2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

aaa müstakbel gelinimin aklını karıştırmayın lütfenalsanaalsanasmile
nazocum sen ceren e barış ın sayfasından resimlerini göster
eminim o da beğencektir Şeniz

barış beğenilmeyecek gibi değil ki maşallah kuzuma :dance:

OĞLUM ARDA'NIN RESİMLERİ...turkbayragi

Son düzenleme:
canım bebeinn şu anki halimi çok zayıf geld bana

Doğduğu zamandan itibaren.En son 10 gün önce çekilen fotolar da var.Şu an 5400 gr. Zayıf doğdu 2700 gr.İkinci ay pek kilo alamadı.Şimdi toparladı.Artık iyi gidiyoruz.

Doğduğu zamandan itibaren.En son 10 gün önce çekilen fotolar da var.Şu an 5400 gr. Zayıf doğdu 2700 gr.İkinci ay pek kilo alamadı.Şimdi toparladı.Artık iyi gidiyoruz.

benim kızımda 2800 dogdu 37 haftaık su an 6700dü ayın 18.nde sen mama vermıyorsun galıba

maş fıstıgına .canım ama linki verirken hata olmuş ben bakabilmek için uğraştım bir dakka falan:)).tekrar düzelt istersen yada direk fotoyu koy link yerine.öptüm o yanaklarından minğini

maş fıstıgına .canım ama linki verirken hata olmuş ben bakabilmek için uğraştım bir dakka falan:)).tekrar düzelt istersen yada direk fotoyu koy link yerine.öptüm o yanaklarından minğini

tekrar koydum canım 2.ye bak bu sefer oldu galiba...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

tekrar koydum canım 2.ye bak bu sefer oldu galiba...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ollmuş canım .çok şirin çıkmış şapkayla.ben bebeklerde şapkyı çok seviyorum.canım sadece anne sütümü bebişin.eğer öyleyse maş 41 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…