Nazoooooooooooooo ben bu kıza öliyim yaaa,
Eşşkocan çok mu şirin çok mu tatlı çok mu havalı,
Minnak fare
Allahım nazarlardan korusun ,
Maşallah maşallah maşallah.
nazoooo çok güzel olmuşşşş maşşalah çok yakışmış yaaa mothercare den mi aldın bende geçen forum bornovaya gttiğimde gördüm erkek bebekler içinde vardı ben noel baba kostümü istiyorum 60 tl idi o an alamaadım ama almak istiyorum daha uygun yerden görürseniz yazıverin izmirli arkadaşlar tekrar maşşşaallah tatlı kızına
nazosan kızçenede maşallah çok tatlı kostümü bende almak istiyorum ya oğluşuma bi de sütüdya fotoğrafı çektirsem onla tam desteksiz otursunda öyle inş
BAYRAMDA ÇEKTİK....KUŞUMUN İLK BAYRAMIIII....
çok saol cnm :80:karçiçeğim seninde oğlan pek tatlı onada bi
almina çınar,karçiçeğim,nazosan,krikitos yavrularınıza maşallah
çok şekerler yaa Allah nazarlardan korusun
minik fareye bayıldım!!
nazooo sen forum bornovaya yakınmı oturuyorsun 26 aralık veya 27 aralık tam hatırlamadım tarihi pazar gününe denk geliyor forum bornova karşısında neşe erbenk anaokulu(şeker portakalında )yılbaşı partisi var büyük çocuklar içerde oyun oynucak küçük bebekler annelerinle durucak yani yaş farketmiyor izmirli anneler tanışacak kaynaşacak biz bri grup gidicez zaten katılmak istersen seviniriz kk da topik açtı bir arkadaş bak istersen yada ben sana genel olarak bilgi yazarım buradan ilgilenirsen
maşşşşşaaaallllaaaahhhh canım allah nazarlardan korusun bu ne tatlılık yaaa bayıldım
Rkyogn, Nazosan, Karçiçeği ve Krikitoss....valla maşallah tek kelimeyle...Allah nazarlardan saklasın..
Nazosan fare kostümüne bittiim ben de alıcammmmmm:84:
özendim bende miniğimi koyyım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?