• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Temmuz Bebekleri Fotoğraf Albümü

rkyogn çok şeker maşallah oğluşun
ne kadar masum görünüyorlar yaaa
:nazar: Allah nazarlardan korusun onları

ardaj.jpg

hastane odasında bir küçük arda

arda2.jpg

evinde anneside arda da çok mutlu
arda3.jpg

maşallahhhh oğluma :nazar: :nazar: :nazar:

krikitos maşallah bebişin çok tatlı..kaç gram doğdu bu kuzu bayağı tosuncuk gözüküyo ama resimden mi acaba ?

maaşallah bebişine canım:nazar:

EFEM KENDİ YATAGİNA KAVUŞTU ARTIK EVİMİZDEYİZ....
ALLAHIM nazarlardan saklasın ... :nazar: COK TATLILAR HEPPPSİİİİİİİŞeniz
hastane odasında bir küçük arda

evinde anneside arda da çok mutlu

maşallahhhh oğluma :nazar: :nazar: :nazar:

oy oyyy yirim o yanaklarıı.. MAŞAALLAHH :nazar:
ALLAHIM KORUSUN TÜÜM BEBEİŞLERİMİZİİŞeniz

krikitos maşallah bebişin çok tatlı..kaç gram doğdu bu kuzu bayağı tosuncuk gözüküyo ama resimden mi acaba ?

3.180 gr 50cm doğdu tatlım resimden kaynaklanıyor sanırım çünkü okadar minicik ki kucağıma almaya korkuyorum bacakları kırılcak gibi valla dua ede ede kucağıma alıyorum bebeğimi

maşallah dilekleriniz için çok teşekkürler hepinizi çok öpüyoruz oğluşlarımla opuyorumnanaktan

rkyogn ve krikitos bebekleriniz maşallah çook tatlı.Allah uzun ömür versin sağlıkla büyütün inşallah bebeklerinizi. bize de göstersin Allahım bu mutluluğu :)maşallah:nazar:

krikitos maşallah Allah nazarlardan saklasın çok güzel...Resimleri gördükçe biran önce doğurasım geliyor..Artık çatlayacam..

oyy maaşallah bebişlerinize....allah analı babalı büyütsün hepsini.....diğer annişleride bir an önce bebişlerine sağlıkla kavuşmayı nasip etsin rabbim.....darısı benim gibi kasım annelerinin başına inşallah...

gün çok tatlı canım aynı 4d fotoğrafındaki gibi... a.s
Allah bağışlasın canım...
nazar değmesin :nazar:
Allah analı babalı büyütsün

Back
X