2010 temmuz bebişlerinin isimleri:) haziran annelerinden çaldım konuyu:)

aydan6

09.07.2010 BARANIM
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2010
111
0
46
İçel Mersin
resim yüklemeyi bi türlü beceremedim bari yeni bir konu açimm dedim kızlar:)
benim oğlum olacak Allah izin verirse..
uzun arayışlardan sonra BARAN' A karar verdik..ama ben bi isim daha istiyorum yanına.bi türlü karar veremedim :1no2:
sağ salim doğsun bütün bebişlerimiz:)
adlarıyla büyüsünler

benimde oğlumun adı BULUT KAĞAN olacak hayırlısıyla gamyoncuiremsu

Benim kızımda ELİF NAZ olucak ALLAH izin veririsee İNŞAALLAHH :asigim::asigim:

ben cansu istiyorum ama eşim DERıN isminde karar kıldı.ben ne kadar ısrar etsemde kızımın adı DERıN olacak sanırım.farketmez sağlıklı olsunda..

Benim biricik oğlumun adı da Arda olacak Allah'ın izniyle.

ben cansu istiyorum ama eşim DERİN isminde karar kıldı.ben ne kadar ısrar etsemde kızımın adı DERİN olacak sanırım.farketmez sağlıklı olsunda..

bence Derin çok güzel bir isim... eminim kızınada çok yakışacak..benimde baran içime tam sinmedi ama babası, anneannesi çok beğendi..bende razı oldum..ama bi isim daha koyucam önüne ezel yada kuzey..sende iki isim düşünebilirsin Cansu Derin güzel olabilir...

haklısın ama iki isim hiç düşünmedim ben.kızım için zor olur diye düşünüyorum.eşimide kırmak istemiyorum.allah bu kızımdan sonra sağlıkla ikinci kızımıda verirse bana ona cansu ismini koyarım.allah bize onları isimleriyle çağırmayıda nasip eder inşallah..:Saruboceq:

benim meleğiminde adı ZÜLAL MELıS olcak babası MELıS ben ZÜLAL istiyorum sizce uyumlumuu meleğimin ismii??

ben çok kararsızım kızlar. cinsiyetini öğrendiğimizden beri "temmuz" diye sesleniyoruz kızıma. ama geçenlerde forumda almina'yı gördüm çok beğendim. kime söylesem temmuz'a ıyyyy yapıyo. bir de piraye ve dora var. herkes bişeye burun kıvırıyo. napcam bilemedim. Allahtan babası bişi demiyo...

ben de isim konusunda cok kararsizim,hatta anket acsam mi acmasam mi diye dusundum cok.Cok sevdigim bir yegenim var 7 yasinda,en basindan beri kardesimin adi Melek olacak diyor.Esim Filiz ismini begeniyor.Bir arkadsimin onerisi ile Lia ismi kulagima cok hosh geldi.Daha once kendi begendigim isimler de Berra ve Beria.Annem Zeynep diyor.Esimin yegeni Yildiz diyor.Isin daha da kotusu kimse diger kisilerin onerdigi isimleri kesinlikle begenmiyor.Ben bu isin bu kadar zor olacagini dusunmemistim :sm_confused: Sanirim son anda karari benim vermem ve butun bu isimlerden farkli bir isim secmem en akillicasi olacak,yoksa mutlaka birini kirmis olacagim.

bende altı ay boyunca binlerce isim düşündüm nerdeyse..aklımızdaki hiçbir ismi kimse beğenmedi..herkes bi isim söyledi..birdenbire Baran' a karar verdik.herkese adı Baran olacak dedik..o kadar isim eleştirenler hayırlı olsun dedi..herkes çok beğendi..yani ismi koydum dediğinde olay bitiyor..herkes susuyor..begenen söylüyor begenmeyen hayırlı olsun diyor.kimse eleştirmiyor.bence siz kararı verdikten sonra herkes güzel şeyler söyleyecektir.

sağ salim alalaım kucağımıza bebişlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…