2010 ubat bebilerinin cicileri:))

ilk resimde benden şimdilik sadece bu tulumu aldım ogluşuma:hulya:
019pn.jpg

evet canım kucağıdayken almasının tadı ayrı tabi Allah isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin hepinize kolay doğum yapmanız için yardım etsin..

başladınız mı almaya :) ne heyecanlısınızdır. meraklısınızdır acaba karnımdan nasıl bişi çıkıcak diye. ben çok merak ediyordum. dünya tatlısı bir oğlum oldu. inşallah hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız kuzuları. güle güle giysinler cicileri.

bu topiğin açılması iyi olmuş canım birbirimize fikir olur bazen ne alacağımızı hangisinin daha kullanışlı olduğuna karar veremiyoruz burası yardımcı olur.bende almaya 12. haftamda başlamıştım cinsiyetini öğrenir öğrenmez resimlerini çekip eklerim bir ara ama şimdiden baya cicimiz oldu kendimi durduramıyorum.her çıktığımda kızıma bişeyler almadan dönemiyorum

sağol tatlım 7aylık benim cadım...
evet daha alıcak çok üstelik 3ayda bit yeniliyosun aldıklarını :ecrin_bebek:

allahım esirgesin yerim onu benŞeniz
yha cnm sen tecrübelisin bebkler ilk üç ay aynı numarayımı giyiyorlar yani 54 olarak biliyorum ama yanlışsam düzelt yani ilk üç için hep 54 mü olacak:lepi:

gerçekten insanın kendı çocugu için bişeyler alması harika bişey
evlenmeden önce magazalara kendım için evlenınce eşim için şimdi ise ilk çocugum için bakıyorum sıralama hep degişiyo rabbim herkese bu duyguyu taddırsın :kahve:

ılk 3 ay 54 ama bellı olmaz bebekk ırı olursa 68 de oalbılır. Ay ne heycanlısınızdır Şımdı gÖzlerınız hep bebek maĞazalarında olur. Sızde bıde doĞduĞunda gÖrÜn yavrunuza bı elbıse alırsınız. Eve gelır gelmez hemen Üzerınde denersınız. Kesınlıkle Çok yakıŞmıŞ olur. Yanı benım bebıŞım ne gıyse yakıŞıyo.

İlk 3 ay 54 ama bellİ olmaz bebekk İrİ olursa 68 de oalbİlİr. Ay ne heycanlısınızdır Şİmdİ gÖzlerİnİz hep bebek maĞazalarında olur. Sİzde bİde doĞduĞunda gÖrÜn yavrunuza bİ elbİse alırsınız. Eve gelİr gelmez hemen Üzerİnde denersİnİz. Kesİnlİkle Çok yakıŞmıŞ olur. Yanİ benİm bebİŞİm ne gİyse yakıŞıyo.

allah bagışlasın cnm senın bebişi
yani 54 ve 68 karışık olarak alalaım ozaman:hulya:

Allah hepinize güle güle giydirmeyi nasip etsin inşaallah.ama bence çok şey almayın çünkü bir çoğunu giyemeden büyüyorlar, hemde hergün yeni şeyler çıkıyor.

yeni anne olmuş biri olarak benden size tavsiye 56 almayın sakın, hiç giydiremiyorsunuz, tulumları 62 alın hep.İlk zamanlar zaten hastane çıkış takımlarını giyecekler, sonra da çok hızlı büyüyorlar.Benim hiç giydiremediğim giysilerim oldu.bol bol tulum ve uzun kollu badi alın.

Allah hepinize güle güle giydirmeyi nasip etsin inşaallah.ama bence çok şey almayın çünkü bir çoğunu giyemeden büyüyorlar, hemde hergün yeni şeyler çıkıyor.

yeni anne olmuş biri olarak benden size tavsiye 56 almayın sakın, hiç giydiremiyorsunuz, tulumları 62 alın hep.İlk zamanlar zaten hastane çıkış takımlarını giyecekler, sonra da çok hızlı büyüyorlar.Benim hiç giydiremediğim giysilerim oldu.bol bol tulum ve uzun kollu badi alın.

dogru söylüyorsunuz aşırıya kaçmamk lazım ilk olarak acil olanlar alınmalı galiba
ama insan hevesleniyor işte:hulya:

allahım esirgesin yerim onu benŞeniz
yha cnm sen tecrübelisin bebkler ilk üç ay aynı numarayımı giyiyorlar yani 54 olarak biliyorum ama yanlışsam düzelt yani ilk üç için hep 54 mü olacak:lepi:

tatlım benim kızım plesenta kireçlenmesi yüzünden çok kilo alamadı ve acil sezeryanla 2670gr doğdu yoğun bakımdan eve getirdiğimizde 2300gr dı...
56 beden ile başladık ilk 3 ay 62 giydi ama 3aya yaklaştığımızda 62 rahatsız etmeye başladı...bide düşün 3.5 4 kilo doğarsa bebişin 62 ye fazla güvenme...
büyük al bişey olmaz onun çaresi var ama küçüğün yok...

Back
X