- Konu Sahibi CiciliBicili
bebişlerimize aldıklarımızı bir başlıkta toplıyalım birbirimize fikir olsun hihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ay çok tatlııı güle güle iyi günlerde giysin inş
bizim daha bişicimiz yok teyzesi ...
olunca eklerim
çok cici ama bu başlangıç daha neler neler alacaksınız ooooo :hulya:
sağol tatlım 7aylık benim cadım...
evet daha alıcak çok üstelik 3ayda bit yeniliyosun aldıklarını :ecrin_bebek:
İlk 3 ay 54 ama bellİ olmaz bebekk İrİ olursa 68 de oalbİlİr. Ay ne heycanlısınızdır Şİmdİ gÖzlerİnİz hep bebek maĞazalarında olur. Sİzde bİde doĞduĞunda gÖrÜn yavrunuza bİ elbİse alırsınız. Eve gelİr gelmez hemen Üzerİnde denersİnİz. Kesİnlİkle Çok yakıŞmıŞ olur. Yanİ benİm bebİŞİm ne gİyse yakıŞıyo.
Allah hepinize güle güle giydirmeyi nasip etsin inşaallah.ama bence çok şey almayın çünkü bir çoğunu giyemeden büyüyorlar, hemde hergün yeni şeyler çıkıyor.
yeni anne olmuş biri olarak benden size tavsiye 56 almayın sakın, hiç giydiremiyorsunuz, tulumları 62 alın hep.İlk zamanlar zaten hastane çıkış takımlarını giyecekler, sonra da çok hızlı büyüyorlar.Benim hiç giydiremediğim giysilerim oldu.bol bol tulum ve uzun kollu badi alın.
allahım esirgesin yerim onu benŞeniz
yha cnm sen tecrübelisin bebkler ilk üç ay aynı numarayımı giyiyorlar yani 54 olarak biliyorum ama yanlışsam düzelt yani ilk üç için hep 54 mü olacak:lepi: