2010 ubat bebilerinin cicileri:))

akpak sağol canım
valla ecrinin 2 yaşına kadar almasam kıayefi var
çok hediyemiz geldi halada geliyo bende alıyorum bi yandan çok şanslı bi bebek her konuda maş.

güle güle giysin hepsi çook güzel .bileziklerini çok kıskandık bende alıcam kızıma bananeeeeeee.

ben artık iç badilerini 6-9 ay olanları giydiriyorum hele wenice nin badileri çook dar 6-9 ay bile dar oluyor.bidahaki ay falan giydiririm dediklerimide 9-12 ay 12-15 ay alıyorum kalıpları dar bence.ama alayım kalsın diyerek 2-3 yaşa göre hiç almadım hediyeleri çook var ama ben beğenipte hepsini giydirmiyeceğim için zamanla alırım sürekli indirim oluyor zaten.

kız fato yeni bi işe atılmışın hayırlı olsun :))) kız bebek kıyafetlerinden dükkan açmak iyi fikir allah hayırlı iş versinnn hehehehe
şaka bi yanada maşallah almışta almış 7 yaşına kadar giyeceği kıyafetler hazır sanırım (hepsini güle güle en güzel günlerde giysin inşallah ecrin dila)

güle güle giysin hepsi çook güzel .bileziklerini çok kıskandık bende alıcam kızıma bananeeeeeee.

ben artık iç badilerini 6-9 ay olanları giydiriyorum hele wenice nin badileri çook dar 6-9 ay bile dar oluyor.bidahaki ay falan giydiririm dediklerimide 9-12 ay 12-15 ay alıyorum kalıpları dar bence.ama alayım kalsın diyerek 2-3 yaşa göre hiç almadım hediyeleri çook var ama ben beğenipte hepsini giydirmiyeceğim için zamanla alırım sürekli indirim oluyor zaten.

evet ya wenicenin kalıpları hep dar benimde aldığım 74 cm likler dar oluyo şuan birsürü tshırt ve çıtçıtlılar olmuyo yenilerine ihtiyacımız var artık bizimde bi çıkabilsek babişle çarşılara çeker koyarım bende heheee

Back
X