- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.001
cnm bn dün erken yatp erken kalktım ya acayip gözlerim kapanıo mafoldumben bn alşkın deilm seydacm sen bni alştrcn heralde uyumamaya :roflol: çok uykn geldi cnm yarın devam etsek olr mu gireblrsen tabi :sm_cool: bnde buralarda olrsam yne dvm edrz cnm :teytey:
dedim cnm oda bana telfndn edck deilim heralde aşkım bi seni görblsem oda olck hemde çok şaşırcksn demşti ondan diorum ocakta olr belki die sinyalleri aldım yaniiii hihoyyyt
Tamam cnm benimde uyumam lazm ztn yrn kalkamıcam snra annem konuşcak başmda senin için gidiorus sen hala uyuyosun die erkenden kalkıp saçımı başmı yapmam lazm bide kaydirigubbakcemile3
Yarın görüşürs cnm denk gelirsek olmadı ondan snraki gn :lepi:
Hadi kendine dikkat et Denizcimm iyi uykular :gitme:
Hadi hayırlısı o zmn tatlım heycanla anlatırsın artık teklifi aldıkdan snraa delikafadulden
saol cnm sende kendine dkkt et uyu hemn cnm mirmirmirmir yarın için bol şans cnm zaten fıstık gibisn şansa gerek yok ama olsun :lepi: rüyanda sevdgni gör cnm çok öptm by by opuyorumnanaktan
Saol bitanem çook teşekkür ederimm
Sende sevdiceğini gör rüyandaa zaten yakın zamanda az da olsa hasret giderebilceksnz inşallah..
Tekrar iyi geceler güzeli görüşürs Şeniz
By by..
Nişan ne zmn?
zemuszemus
İyiyim reyhancım sen nasılsın?
İyiyimde ders çalışmam lazım ve stresle yattığım için dinlenemeden kalktım sersem gibiyim biraz
bende aranıza yeni katıldım bende varım nisan 2010 opuyorumnanaktan
hoşşgeldinn. hayırlı uğurlu olsun canımm. çeyiz durumları, hazırlıklar ne alemde.. a.s.
sağol canım hepimiz için inş.
ceyiz hazırlıkları beyaz eşyamı aldım gerçi adı beyaz ama benim ankastrem siyah uzdolabım çamaşır bulaşık hepsi siyah inci. sandık eşyalarımda tmm bi kaç küçük şeyler kaldı işde
çok süper. güle güle kullan inş. b.eşya alındıktan sonra pek fazla bişey kalmıyor. diğer eksikleri de tamamlarsın.
hepinize şekerler hepinize hatta gelin otelele hep birlik karar verip aynı tarihte dolduralım oteli
hepimiz balayı çifti doldururmuşuz otel odalarını..
allah 7.4 şiddetli depremden otel boşalırr kaydirigubbakcemile3
Büyükada da büyük bir otel var kızlar gayet 5 yıldızlı konforlu yani..Romantik bir balayı için bulunmaz bir mekan bence :)
Tatlım heryerin adeti değşiktir tbkide fakat bizde ne erkeğin annesi nede kızın annesi gitmez nikah alışverişine bohça alışverişne fln..
Çok çift geldi kimseyle gitmek istemeyp kendileri alışverişlerini yapanlar sizde öyle yaparsınz koyar sözlün-nişanlın parasını cebine birlkte yaparsınz alışverişinizi
Çok kız geldi ağzını açamadan kendi çamaşırlarını seçemeden gitti diodum ama kıza ya sen seçsene bişe desene bunları sen giyceksn bedenini bile söylemeye ağzını açtrmıodu etrafndakiler..
Nerde çokluk orda b.. yani anlycan..
Ben söyledm bnmkine ben senin annenin yada akrabalarının yanında çamaşırlarımı seçmek zorunda değilm kimse gelmesn ikimiz gidelim die söz bohçasına çamaşır alcamz zamanda ikimizdk yanımızda kuzenm wardı bitek en güzeli bence kalabalık gtmemek ikiniz gidin alın herşeynzi..
bende aranıza yeni katıldım bende varım nisan 2010 opuyorumnanaktan
Kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ne çok kaynatmışsınız gözlerim yoruldu valla oku oku kafamçokkarıştı
:roflol: çok güldüm ya
Canımcım otelin adını söylermisin ben uzak bi yerlere gitmek istemiyorum yol tutuyo beni mafoldumben Bu arada eşyların süper bayıldım allah güle güle kullanmayı nasip etsin.Yanlız seninkinin başka erkek kardeşi varmı bekar :jeyyar: kaydirigubbakcemile3
Haklısın şeydacım bende kimseyi istemedim yanımda aşkımla ikimiz gittik oda geride durdu ben çamaşırları seçerken utanmıyım diye herhalde opuyorumnanaktan çok iyi oluyo istediğini alıyosun utanmadan kimse karışmadan
Hoşgeldin canım aramıza sende nisan gelisin demek kaç nisan bellimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?