2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Tamam cnm benimde uyumam lazm ztn yrn kalkamıcam snra annem konuşcak başmda senin için gidiorus sen hala uyuyosun die erkenden kalkıp saçımı başmı yapmam lazm bide kaydirigubbakcemile3
Yarın görüşürs cnm denk gelirsek olmadı ondan snraki gn :lepi:
Hadi kendine dikkat et Denizcimm iyi uykular :gitme:

dedim cnm oda bana telfndn edck deilim heralde aşkım bi seni görblsem oda olck hemde çok şaşırcksn demşti ondan diorum ocakta olr belki die sinyalleri aldım yaniiii hihoyyyt

Hadi hayırlısı o zmn tatlım heycanla anlatırsın artık teklifi aldıkdan snraa delikafadulden

saol cnm sende kendine dkkt et uyu hemn cnm mirmirmirmir yarın için bol şans cnm zaten fıstık gibisn şansa gerek yok ama olsun :lepi: rüyanda sevdgni gör cnm çok öptm by by opuyorumnanaktan

saol cnm sende kendine dkkt et uyu hemn cnm mirmirmirmir yarın için bol şans cnm zaten fıstık gibisn şansa gerek yok ama olsun :lepi: rüyanda sevdgni gör cnm çok öptm by by opuyorumnanaktan

Saol bitanem çook teşekkür ederimm
Sende sevdiceğini gör rüyandaa zaten yakın zamanda az da olsa hasret giderebilceksnz inşallah..
Tekrar iyi geceler güzelim görüşürs Şeniz
By by..

Son düzenleme:

Nişan ne zmn?
zemuszemus

Şeydacım siz gece takılıyorsunuz ben gündüz gamyoncuiremsu, o yüzden geç cevap veriyorum kusuruma bakmazsın . Nişan için ben bu aralar yapalım diyordum aslında :hulya: , sözlümle uzak yerlerdeyiz senağlama , baryramda geldiğinde konuşalım dedimde lafı bir türlü açamadım, böyle şeylerde ilk adımı atmayı sevmiyorum, o yüzden bişi diyemedim. Bayramdan sonra o gittikten sonra telefonda çaktırdım biraz gelince yüz yüze konuşalım dedi, böyle konular hakkaten telde konuşulmuyo :1closedeyes:, o yüzden belli bir tarih yok bizde :1no2:, zaten sık sıkda gelemiyo belki nişan bile olmaz ama ben yapmak yapmak istiyorum mafoldumben

Son düzenleme:
Şeydacım çok güzel bi evlenme teklifi almışsın canım Şeniz, bence ilkinin tadını vermez ama tekrar tekrar evlenme teklif etsin isterim yerimseniben , zaten dün akşam bile dedi benimle evlenir misin diye telefonda . Ah ah kızlarrr hepimiz evliliklerimizde çok mutlu oluruz İnşallah :Saruboceq:

Merhaba Arkadaşlar nasılsınız?
Ben yine gömüldüm derse ama bile selam vermek istedim.
Ayrıca Şeyda nasıl bir evlenme teklifi almış çok merak ettim ama geçmiş sayfalara dönersem çok vakit kaybederim, meraktan çatlıyorum

ıyiyim reyhancım sen nasılsın?
ıyiyimde ders çalışmam lazım ve stresle yattığım için dinlenemeden kalktım sersem gibiyim biraz

hoşşgeldinn. hayırlı uğurlu olsun canımm. çeyiz durumları, hazırlıklar ne alemde.. a.s.

sağol canım hepimiz için inş.
ceyiz hazırlıkları beyaz eşyamı aldım gerçi adı beyaz ama benim ankastrem siyah uzdolabım çamaşır bulaşık hepsi siyah inci. sandık eşyalarımda tmm bi kaç küçük şeyler kaldı işde

çok süper. güle güle kullan inş. b.eşya alındıktan sonra pek fazla bişey kalmıyor. diğer eksikleri de tamamlarsın.

Kızlar ben geldim nasılsınız bakalım ne çok kaynatmışsınız gözlerim yoruldu valla oku oku kafamçokkarıştı

:roflol: çok güldüm ya

Büyükada da büyük bir otel var kızlar gayet 5 yıldızlı konforlu yani..Romantik bir balayı için bulunmaz bir mekan bence :)

Canımcım otelin adını söylermisin ben uzak bi yerlere gitmek istemiyorum yol tutuyo beni mafoldumben Bu arada eşyların süper bayıldım allah güle güle kullanmayı nasip etsin.Yanlız seninkinin başka erkek kardeşi varmı bekar :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

Haklısın şeydacım bende kimseyi istemedim yanımda aşkımla ikimiz gittik oda geride durdu ben çamaşırları seçerken utanmıyım diye herhalde opuyorumnanaktan çok iyi oluyo istediğini alıyosun utanmadan kimse karışmadan

bende aranıza yeni katıldım bende varım nisan 2010 opuyorumnanaktan

Hoşgeldin canım aramıza sende nisan gelisin demek kaç nisan bellimi

hoşbulduk canım 17 nisan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…