- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #5.841
Evet tatlım rejimdeyim ama sıkı bir rejim değil, sonra yine hastalanmak istemiyorum (malum son 2 ayda çok hastalandım) Sabahları yürüyüşe gidiyorum, kepekli ekmeğe dönüş yaptım, az az ama sık sık yiyorum.Böyle bir rejim yani..Ben çok kolay kilo alıp verebilen biriyim, 2 haftada 7-8 kilo vermişliğim vardır şimdi 2 ayda 61 den 55 e inmeyi hedefliyorum canım..Ama stres filan yapmıyorum şimdilik kaydirigubbakcemile3
bnm aşkımın anneside giresunlu akraba çıkcaz şimdi seydcm yaa :roflol:
bnmkide bilmio ki başta bn nasıl biliym ama babsı faln aa olmz 1 kere tepcksnz diomş tepcez artk cnm delikafadulden
çok saol cnm bilgilendirdgn için ben az çok bu kadrını biliodum ama sprey sıkıldığını bilmiodm..
kızlar nerelisiniz herkes yazabilirmi
ben trakyalıyım annem kırklareli doğumlu babam edirneli ist küçükken gelmişler
anldm cnm hadi hayrlısı..
bnde üzgnken streslyken asla yemek yiyemem kimileri çok yer mesela bn yemedn içmdn kesilrim.. ama senin ki ilaçlardan olmuş dedgne göre cnm ama verirsn ya çok deilmş zaten zemuszemus
Ben mecburen İstanbula gideceğim kızlar..Çünkü dış mekan çekimi yapacağız ve mekan olarak Çamlıca yı belirledik. Evden çıkıp önce makyaj stüdyosuna, sonra türban için başka bir kuaföre, ardından Çamlıcaya fotoğraf çekimine gideceğiz.Sanırım sabah 6 da yollara döküleceğiz ya
Kuşum olurmu öle şey Füsunlar bu konuyu konuştuklarında bende yazmştm boyumla kilomu mahsuru yok tbkide..
Benim boyum 1.68 kilomda 58 57 fln değişio..
Bende 68dim 10 kilo verdim ama bilinçli değil midem çok ağrıodu yemek yiyemiodum..
Verirsem veririm vermessemde kasmıcam kendimi azcık dha veriym die ama 55 olsam fena olmaz aslnda 50 olmak istiormda annemler falan abartma dha kilo verme diolar kaydirigubbakcemile3
bnde 171 'e 50 kg cnm ama öle çok zyf durmam hani iskelt gbi sağlıksız durmuorm kilo almakta istmiorum senelerdir aynı kilomdymdr hç şaşmam yani kilo verrim oda 1 kg faln ama hç kilo almadm Allaha şükür kaydirigubbakcemile5
Deniz ve Şeyda makyaj konusunda birazcık da olsa yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)
saol cnm çok faydası oldu cidden opuyorumnanaktan
kızlar nerelisiniz herkes yazabilirmi
ben trakyalıyım annem kırklareli doğumlu babam edirneli ist küçükken gelmişler
babm blksr annem izmir bnde izmirde doğdum izmirliym derim hep opuyorumnanaktan
Evet ilaçlardan oldu tatlım..Birde biri korkutmaz mı beni biri geçenlerde ilaç yüzünden alınan kilo kolay kolay geri verilmez boşuna uğraşma diye.Bi moralim bouzuldu sırmayın kızlar..Meğer onun bahsettiği kortizonlu ilaçlarmış, örenince tahatladım..Kızlar bana gaz verin arada lütfen bana destek olun 53-55 e düşmeliyim :))
Ben Bilecik/Söğütlüyüm kızlar, Osmanlı hatunuyum :)))
Aaaa Şeyda nişanlımda Malatyalı zemuszemus Kız ben ondan sevdim seni bu kadar gel gel bi öpcem sarılcam sana hemşerim :1hug:
Aaaa Şeyda nişanlımda Malatyalı zemuszemus Kız ben ondan sevdim seni bu kadar gel gel bi öpcem sarılcam sana hemşerim :1hug:
hmmmm boy kilo ve makyaj... ben 1,55 im kilom da 44-46 arasında değişiyor..kilodan yana sorunum yok ama göbeğim beni acayip bunaltıyor şuan görseniz hamile sanırsınız buna asla bi çözüm bulamıyorum maalesef
porselen makyaj çok iyi ama iyice araştırmak lazım.nişan makyajımı ve saçımı gelinlikçide yaptırıcam malzemelerine baktım temiz titiz de bi yer.porselen demedi gerçi ama akmayacağına garanti verdiler.bilmiyorum artık neyle karşılaşıcam..ama düğün için ümraniyede porselen makyaj durumunu ciddi araştırmam gerekiyor.nişanda ağlamam ama kına ve düğün çok önemli..
hmmmm boy kilo ve makyaj... ben 1,55 im kilom da 44-46 arasında değişiyor..kilodan yana sorunum yok ama göbeğim beni acayip bunaltıyor şuan görseniz hamile sanırsınız buna asla bi çözüm bulamıyorum maalesef
porselen makyaj çok iyi ama iyice araştırmak lazım.nişan makyajımı ve saçımı gelinlikçide yaptırıcam malzemelerine baktım temiz titiz de bi yer.porselen demedi gerçi ama akmayacağına garanti verdiler.bilmiyorum artık neyle karşılaşıcam..ama düğün için ümraniyede porselen makyaj durumunu ciddi araştırmam gerekiyor.nişanda ağlamam ama kına ve düğün çok önemli..
benide kilo vermem lazım benim baya fazlam varkilom orantılı olduğu için olduğum kadar göstermiyorum
Şeyda nişanlım Malatya/Kale den canım..Kale Pötürgeye bağlıymış önceleri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?