2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

anldm cnm hadi hayrlısı..
bnde üzgnken streslyken asla yemek yiyemem kimileri çok yer mesela bn yemedn içmdn kesilrim.. ama senin ki ilaçlardan olmuş dedgne göre cnm ama verirsn ya çok deilmş zaten zemuszemus

Anladım cnm okumuştum ztn geçmiş olsun..
Rahatsız ediyosa seni sağlıklı bi şekilde kilo ver o zmn cnm..
İnşallah istediğin kiloya ulaşırsın..
[/QUOTE]

Ayyy inş inş.. :Saruboceq:

Evet ilaçlardan oldu tatlım..Birde biri korkutmaz mı beni biri geçenlerde ilaç yüzünden alınan kilo kolay kolay geri verilmez boşuna uğraşma diye.Bi moralim bouzuldu sırmayın kızlar..Meğer onun bahsettiği kortizonlu ilaçlarmış, örenince tahatladım..Kızlar bana gaz verin arada lütfen bana destek olun 53-55 e düşmeliyim :))

Amann tepin sizde o zmn zaten gelinlikte naptın pek anlaşılmaz.. kaydirigubbakcemile3

kızlar nerelisiniz herkes yazabilirmi
ben trakyalıyım annem kırklareli doğumlu babam edirneli ist küçükken gelmişler

Benim annemde babamda Malatyalı cnm ama doğma büyüme İstanbulluyum..

anldm cnm hadi hayrlısı..
bnde üzgnken streslyken asla yemek yiyemem kimileri çok yer mesela bn yemedn içmdn kesilrim.. ama senin ki ilaçlardan olmuş dedgne göre cnm ama verirsn ya çok deilmş zaten zemuszemus

Evet cnm mesela ben sinrlyken başta iştahm kesilir snra bi acıkırım bi acıkırım ne bulsam yerim durumnda olurm yanii..
Yada sigraya dadanırım direk ne kdr içtiğimi farktmeden hatta bazen küllükte bitane yakılı dururken sinrden unutp bitane dha yaktığımı bile hatırlarım o derece yani..

Aaaa Şeyda nişanlımda Malatyalı zemuszemus Kız ben ondan sevdim seni bu kadar gel gel bi öpcem sarılcam sana hemşerim :1hug:

ay ne telaş ya Allah yardımcn olsun cnm herşy çok güzel olr inşllah :Saruboceq:

Evet cnm kortzonlu ilaçlardan alınan kilolar kolay kolay verilmio ama seninki öle deli cnm kendini kasmadan yavaş yavaş bekleye bekleye yersen doyarsın hemen ztn böylece kilo verirsn..
Bide abur cubura merakın varsa onu kesmen lzım..

hmmmm boy kilo ve makyaj... ben 1,55 im kilom da 44-46 arasında değişiyor..kilodan yana sorunum yok ama göbeğim beni acayip bunaltıyor şuan görseniz hamile sanırsınız buna asla bi çözüm bulamıyorum maalesef
porselen makyaj çok iyi ama iyice araştırmak lazım.nişan makyajımı ve saçımı gelinlikçide yaptırıcam malzemelerine baktım temiz titiz de bi yer.porselen demedi gerçi ama akmayacağına garanti verdiler.bilmiyorum artık neyle karşılaşıcam..ama düğün için ümraniyede porselen makyaj durumunu ciddi araştırmam gerekiyor.nişanda ağlamam ama kına ve düğün çok önemli..

Aaaa Şeyda nişanlımda Malatyalı zemuszemus Kız ben ondan sevdim seni bu kadar gel gel bi öpcem sarılcam sana hemşerim :1hug:

sırnaşık şey
Kuşummm kan çekio kann ondan sevdin bu kdr
öp cnm öpp a.s.
Nişanlın Malatyanın neresinden?

Denizcim kilo vermen gerekmio tbkide gayet iyi kilon dıştan nasıl göründüğün önemli sağlıklı duruosan sorun yok demektr gerçi bnce çok kilolu olmaktansa zayıf olmakk her zaman dha iyidir..
Boyuna göre normal diolar bizimkiler bna bide bnm üstüm çok zayıf omuzlarm flnda dar o yzden direk üstten veriorum kilo belime fln dokunduklarnda daha kilo verme diolar hep..
Zaten vermiorum kaldım bu kiloda bakalım stresten yemek yiyemes kilo verirsem bilemicem :lepi:

Yokk abur cubur hiç yemem hiç sevmem..Sadece bitter çikolata ve ekler zaafım var, onlara da dur dedim artık..Ben sulu yemek ve sebze manyağıyım :)
Ayyy deniz ben senin gibi olsam daha ne isterim be güzelim maşaallah ya maşaallahhh nazarım değmezin inşaallah :)

Canım eğer göbeğin seni rahatsız ediyorsa korse giyebilrsn gelinliğin içine..
Her akşam yatmadan önce 5-10 tane mekikle başlayp gün geçtikce bunları arttırrsan biraz yardımcı olur sna heralde..

Offf bide kınada makyaj var dmii içim daraldı vallahaa hee..akannehir

minyonsun yani cnm ne güzel maşallah zemuszemus
evet ya ağlamamk için tutcz kendimzi ama nereye kadr :sinifsinif:

benide kilo vermem lazım benim baya fazlam var kilom orantılı olduğu için olduğum kadar göstermiyorum

aslında o kdr da zor deil cnm herşeyden yiceksn ama az az yceksn ve 2-3 litre su içtn mi tamamdr cokacimcoook zaten bide koşuştrcksn ordn oraya kesin verirsn egr bunları yaparsan cnm kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…