2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hayatım beni genelde mehmet ali erbilin eski eşi sedef erbile benzetiyorlar o olabilirmi ???
hayatım takma kirpiğimde war ama ben bunu photoshopta yaptım bebem

Evet biraz benziyorsun ama daha güzelsin bence..
O aşırı masumdu,sen de seksilikte var aklinialirimsmile

kızlarrrrrrrrrrr şeydam sen dedin ya habire resmini ekleme diye...
benim kuzenim geçen sene evlendi kına gecesinde değişik oyunlar oynadık genç kızlar arasında herkes kendi tasarladığı gelinlikleri sundu elindeki malzemelerle ben 1.ci olmuştum merak ediyorsanız gösteremmiiiiiii
aklinialirimsmile

ayyy su perim sana bitiyorum biliyormusunnn yaaa cok alemsin bilmem aklıma gelmedin ama eğlenceli biri oldugun belli seni alan asker ağa yaşadııı sen nişanlısınmı?

oyy kuzummm seviom seniolumunekankayizsmile
beni alan asker agayı çok özledim:asigim:
yok kuzum sözlüüm daha nişanlı değilim ama evliyim hattadelikafadulden
ayy canım ya kız sen ne güzel türkçe konuşuyosun annen bilio mu :hulya:

nieee güzelim yaaa yoksa begenmdn miii mafoldumben

amin seydammm o senin güzelliğin tatlım bnm opuyorumnanaktan

Kızım dedim sanki dinledinz eklednz ztn puaahhahah şakadı o Tuğçemmm ekle tebiiii merk ettm şmdi bak bnm gbi merklı bi hatuna denirmii bu yaa hadiii çbk eklee sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

evettttttkaydirigubbakcemile

Allah belanı vermesin emi o nası laf ya öldüm gülmekten sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Bana dermisin lan otbsde görsen bu kk ya girio die delikafadulden

:roflol::roflol: napim aklımaa o geldi:roflol:
bende gülüom:roflol:
derim belki sanaaa:roflol: akudimede demem:roflol: derine belki:roflol:

denizim tutim derisim ayyy kuzum su perim senide cok bependim harikasınız kızzlar yerim sizi maaşallah 41 kere

nieee güzelim yaaa yoksa begenmdn miii mafoldumben
amin seydammm o senin güzelliğin tatlım bnm opuyorumnanaktan

deliiii beğendimde ondan diomaklinialirimsmile
beğenmem mi on numarasın maşalahhalkisalkisalkis
hani kk lı tipi ok sende bendede yok:roflol:

bilmezmi canım benden iyi bilir zu hahahahaopuyorumnanaktan
delikafadulden anammmm ne güzelllldelikafadulden

Sende eklesende bizde senn hakknda otbste görüp dermyz demezmiyz sölesek nası olur he sırnaşık şey
Her pokunu özelden halledion bari bna özelden resmni yolla la çok merk ediom senide bi sen kaldın merk ettiğim Serapcımıda gördüm :lepi:

denizim tutim derisim ayyy kuzum su perim senide cok bependim harikasınız kızzlar yerim sizi maaşallah 41 kere

Sen nerde gördünki su karısının resmini avatardaki resmden bahsediosan o onun resmi değildir deşifre etmes o kendini karı adını sölemio resmni mi eklicek avatara sırnaşık şey

kız su gacisi niee bana öle dedin bka ikincye soruyrm delüüü begnmdn mi yoksamm :roflol:

saol sonaycm o senin güzelliğin zaten su gacisi begnmdi dalga geçio bnle :dilcikar:

olmazzz len:roflol: bende dolmuşta kk lı tipi var:roflol:
ben kalayım gizemli olarak merak et beni:roflol:

bir insanı görmek şart değil canım şimdilik kalbin güzel ama eminimki sende prensesiiiinopuyorumnanaktan

sildim...............
kafamdaki duwak yatağımdaki cibinlikti hahahahahahahha
altımda beyaz fırfırlı saten etek wardı bayağ bi kısa kalmış orda
elimdeki lalaeri sonradan kızlar tutuşturdu elime kafamdaki taçı rahmetli almıştı...

Son düzenleme:

Sen nerde gördünki su karısının resmini avatardaki resmden bahsediosan o onun resmi değildir deşifre etmes o kendini karı adını sölemio resmni mi eklicek avatara sırnaşık şey

haaaaa bak nasıl bilio beniiiisırnaşık şeysırnaşık şey

kız su gacisi niee bana öle dedin bka ikincye soruyrm delüüü begnmdn mi yoksamm :roflol:
saol sonaycm o senin güzelliğin zaten su gacisi begnmdi dalga geçio bnle :dilcikar:

yukrada yazdım ya len okumuon mu sen benim mesajlarımıklava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…