2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Serapcım maşallah cnm gözümüz gönlümüz açıldı ışıl ışıl resminle aklinialirimsmile
Allah sahibine bağışlasınnnnn :Saruboceq:
Nazar boncumuzda koyalım nazar değmesn

Sen güzel baktığın için o kadar güzel görüyorsun tatlım..
Aminn hepimiz Allah sevdiğimize bağışlasın,bizim gibi güzel kızlaırn kıymetini bilsinler değil mi delikafadulden

Ben merak ettğimi gördüm topici resim topine çewirmeyelimmm hehehehehehehhe sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Sen güzel baktığın için o kadar güzel görüyorsun tatlım..
Aminn hepimiz Allah sevdiğimize bağışlasın,bizim gibi güzel kızlaırn kıymetini bilsinler değil mi delikafadulden

Valla Serapcım ne yalan sölim hayal ettğimden daha güzel çıktın ( sakın yanlış anlama bu söledğimi olurmu cnm )
Eeee üzmesinler bencedeee yoksa topicteki diğe kızları karışlarında bulabilrler heran sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

serapcm çok güzelsin maşallh cnm Allh yüzünü hep güldürsn sevdiğinle beraber inşallah :Saruboceq: :nazar

/COLOR]

Sağol tatlım..
Merakla seni bekliyorum zemuszemus

Yok yanlış anlamam tatlım da merak ettim niye öyle bir izlenim bıraktığımı -tatlicadiarzu-

........................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok yanlış anlamam tatlım da merak ettim niye öyle bir izlenim bıraktığımı -tatlicadiarzu-

Serapcım bi izlenim bırakmadın ama resmi görünce bi vooovvv oldumm canımm kafamda canlandırdğm bişe yoktu o kdr güzel gülmüşsün o kdr güzel bakmşsınkii konuşmalarınla resimdeki serap çok bağdaştı işte budurr doğru insanla samimiyet kurmuşumm dedim kendi kendime sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Pericim benimle niye konuşmuyorsun sen yahu,ne oldu hacı alsanaalsanasmile

konuşunca cevap yazmıyosun bana:dilcikar:
bende arada kaynayınca yazmadım:çok üzgünüm:

bu arada çok güzelsin gelinlik çok yakışıcak:CüvCüv:
konuluom leyn hacı bişi yok reis alsanaalsanasmile

sendenkaydirigubbakcemile

Hee benden bahsediosan pek ufak tefek olduğumu sölemio çewredekiler walla hani bahsettğin çıtı pıtı biras kısa bi bayansa değilim öle cnm da zaten kafanda canlandırmana gerk yook resmlerim warr he resmlerime bakıp canlandırdysan bilemücümmmm profilmdeki resmde boydan halbuki CADIARZU

alıntı senden mannak:roflol::roflol:

Manyahh sana diodum ben orda belki senden bahsedioo sen eklesene resm yiyiosa konuşp duruon ordan delikafadulden sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…