2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Denizim peki bu smile napıo ? :sinifsinif: ben üzülüo zannediodum ama kokluomş meğersemmm =)))))))))

ay bişey dicem gülmeyin amabenneyaptımki

kıyamam sana bence ağladığın kadarda güldün cnm wede güldğrdğn iyiki warsın.iyiki warsınız kzılar...

hahahah o ne öle tipe bak sahi
delikafadulden
sizde kuzum yahihoyyythihoyyyt evet sayenizde siz olmasanız hala ağlıyodumhihoyyyt

ay bi alemsiniz ya konudan konuya atlıyoruz şimdide o smile napıo bu smile ne yapıyor muhabbeti yapıyoruz kaydirigubbakcemile3

hıh superirisi gidiyorum iyi geceler bebemmmmm unuttun beni unuttun yazmanın diyi geceler aşk olsun:dilcikar:

Düğün gününü sayarsak 10 gün 23 saat var..
Düğün günü saymazsak 9 gün 23 saat var :içelim:

Eee ben nerden çıkarttım o 12 gnü acabaa sırnaşık şey
Biraz önce 13 demiştin diye hatırlıorum saat 12yi geçğne göre 12 kaldı sandıydım ben hey Allahım yaa tarhnide biliorum insan bi bakar dimi pehh coştum yine dalgalanıyorum ben delikafadulden delikafadulden
Düğün gnünü saymıcaksın bikerem sen bnaa öle söledinnn yaneee 9 gün warrrrrrrrrrrrrr ohaoldumsmile

hıh superirisi gidiyorum iyi geceler bebemmmmm unuttun beni unuttun yazmanın diyi geceler aşk olsun:dilcikar:

kuzum iyi geceler tatlı rüyalara rüyanda bizi gör
iyi uykular ballı rüyalar kabussuz uykularŞeniz
unuturmuyum hiç seniihihoyyyt

ay bi alemsiniz ya konudan konuya atlıyoruz şimdide o smile napıo bu smile ne yapıyor muhabbeti yapıyoruz kaydirigubbakcemile3

evet ama benimki komik şedoşunki gibiii saf salak bennnnnalsanaalsanasmile

şuu işaret var yaaaa (roflol:)) bu gülüomuş ben bunu ağlıyo sanıyodummm

kızlara bişeye sıkıldığımı anlatırken bunu yazıodum hani dizlerini dövüyo sanıodumsırnaşık şey

Düğün gününü sayarsak 10 gün 23 saat var..
Düğün günü saymazsak 9 gün 23 saat var :içelim:

alkisalkisalkis

tamam ağlamıyorumyasakkelime
seviom sizi iyiki daldım aranızaolumunekankayizsmile

bni kk 'dan saymasnda bnde seni seviorm su gacisi olumunekankayizsmile

:sm_cool:

seydamm illahi bn korkyum anlamında bebkler söler yaa koktuuu die öle demştm yanlş mı anldn tatlım kaydirigubbakcemile3

orda salak cinni yazıo seydammm sırnaşık şey

Denizim yemin ediorum bu yazdıklarından hiç bişey anlamadım senin söyledğinle bağdaştırp koymadım o smile bunun önceden böle yaptığnı zannediodum meğersem kokluyormuş dedim.. salakcinni

Favorim bu sigara kullanmam ama tamamen ruh halimi yansıtıyor...

bu smile gelmeden önce de buydu favorim şakkıdı

Bu da son zamanlarda gözdem aklinialirimsmile

puhahahah kusura bakma su perisi tutamadım kendimi:kedi:delikafaduldendelikafadulden

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

:umursamaz:

puhahahah kusura bakma su perisi tutamadım kendimi:kedi:delikafaduldendelikafadulden

gülme dediğime bakma gülün die yazdım:roflol::roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

:umursamaz:

hahahaah:roflol::roflol: len ben buraya resim koymam nereye koyim söle koyimlülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…