2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hahahaah:roflol::roflol: len ben buraya resim koymam nereye koyim söle koyimlülülülülülü

Koyma artık istemiom :umursamaz:
Özelden yolla ddk başka çaremi wardı snki msn kullanmıon bişe yapmıon neyse yollama istemiom merk etmiom artk :tomato: :dilcikar:

Denizim peki bu smile napıo ? :sinifsinif: ben üzülüo zannediodum ama kokluomş meğersemmm =)))))))))

Denizim yemin ediorum bu yazdıklarından hiç bişey anlamadım senin söyledğinle bağdaştırp koymadım o smile bunun önceden böle yaptığnı zannediodum meğersem kokluyormuş dedim.. salakcinni

yaaa seydammm pardon yaaa yine bn yanlışanldm off aşkım bi uyumadı hala kıyafet seçio çatlıcmmm şimdiii akannehir

güzelim bn o yeni ifade var ya onun ismini söledm seni yanlış anlmdım yani sadece ifade anlmım yanlış oldu sen başka bi ifade soruomşn sırnaşık şey

ooo bnce yusuf yusuf sekli sıkıntılı falan bn o yzden kullnıodm tatlımmm delikafadulden

bende bun abayılıyorum yaaklinialirimsmile hahahahahaha

ukum geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiişutarafagitti

benim de geldi,yarın da misafir gelecek..
ayy dedik ki,temizlik yapıyoruz,bütün hafta tek tek odalaır temizleyeceğiz,hiiç sallamadılar..
geleceğiz dediler..
oturup pasta yaptım akşamın körü..!!!
ne rahat millet yaa...

delüüü bn seni çok merak ediormmm koysnaa 2 dk yaaa ftfennnn sırnaşık şey

olmaz leyn olmazz deşifre olurum:roflol:

Koyma artık istemiom :umursamaz:
Özelden yolla ddk başka çaremi wardı snki msn kullanmıon bişe yapmıon neyse yollama istemiom merk etmiom artk :tomato: :dilcikar:

iyi bende koyucaktım vazgeçtim merak etmiosan:dilcikar:

ay muzurluk yapasım warrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-tatlicadiarzu-

benle uğraş:roflol:

ayyyyyy bu misafir olasıcalar hep böle pat diye gelirler...
pastamı yaptın wayyyyyyyyyy bende çok sewerım pastayı ve yapmasını...bol bol yaparım adanalıya artıkboshayallersmile

su perisi seni rafa kaldırdım bebem senle başka zaman uğraşırım ama bugün adanalıyla uğraşiciiiiiiiiim zemuszemus

Ee misafirliğe gitme kolaydır misafir ağırlamak zordur umurlarındamı onların ağırlancak olan onlar nasılsa kaydirigubbakcemile

ayyyyyy bu misafir olasıcalar hep böle pat diye gelirler...
pastamı yaptın wayyyyyyyyyy bende çok sewerım pastayı ve yapmasını...bol bol yaparım adanalıya artıkboshayallersmile

Hazır kedi diliyle yaptım..
Kolay ama lezzetli oldu,adanalı yaşadı hee..
seni niye bu kadar almak istediği belli adamın,kaçırır mı :))

olmaz leyn olmazz deşifre olurum:roflol:

iyi bende koyucaktım vazgeçtim merak etmiosan:dilcikar:

benle uğraş:roflol:

2 dk koynca deşifre oluooo ne gaci yaaa delüüüüüü sırnaşık şey

cnm tam zamnı yaneeee :dilcikar:

Ee misafirliğe gitme kolaydır misafir ağırlamak zordur umurlarındamı onların ağırlancak olan onlar nasılsa kaydirigubbakcemile

Ya düğün eviyiz biz,misafircilik zamanı değil ki,garip millet
bir de işimiz var diyoruz yani,cidden de var,bütüngün yorgan yastık vs uğraştı durdu annem.
millet yatacak edecek,derin temizlik yapılması gerek köşe bucak..
bir de misafir ağırlayacağız...

Hazır kedi diliyle yaptım..
Kolay ama lezzetli oldu,adanalı yaşadı hee..
seni niye bu kadar almak istediği belli adamın,kaçırır mı :))

:kedi:
pasta,kek falan yapabiliyorum ama yemek ıhhhh beceremiyorummmm
ondanmı almak istiyor dersin...ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bi ewlensek sabrım kalamdı yıldırımnikahı istiyorum dicem şimdi
Şeniz

zor serapcm düğnden sonra hele annen dha çok uğraşıck bir sürü iş ..

yaaa gelinliğinin resmini istyrm nazlı gelin görmdn mi msjımı :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…