- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #13.421
kızlar burcunuz ne ???
benimki terazi
kızlar burcunuz ne ???
benimki terazi
ben hangi nikle olursa olsun online listesinde en baştayım bu çok enteresanCADIARZU
Öyle ama insanlar anlayışsız işte..
kasap et derdinde koyun can derdinde alsanaalsanasmile
ben hangi nikle olursa olsun online listesinde en baştayım bu çok enteresanCADIARZU
ASLANI BİTİRİP BAŞAĞA BAŞLATIYORUM TAM ORTASINDAYIM 6 ŞAR AY BÖLÜKMÜŞÜMalkisalkisalkis
Benm burcum KOÇ cnm
Akıllı bıdık bunu ciddi ciddi sormadın herlde herkes kendini en başta görüo zaten sırnaşık şey
Aynen öyle cnm bunların bi ihtiyaçları warmı yardım etmek lazımmı diye sormuolar misafirliğe geliolar bidelmaz:
sende bir keramet war ama dur bakalım kk yı bile taktın peşine bu gizemliliğinle takip ediliyorsun kuzum hahahhaha
ne yani senin burcun aslanla karışık başak mı :uhm:
tamam kuzum delikafadulden
akşamda arıcak mıdelikafadulden ay çok mutluyum hmen uyusam tuğçee seviom seni
çok mutlu oldumolumunekankayizsmile
şeyda ne yaptım bilion u ama dalga geçersin sen ciddi sordum biri beni ıp den takip deio sandım kazenede mesaj attımdelikafadulden
ne kerameti kız:ecrin_bebek: kız sende en baştamısın baksana biohaoldumsmile
evet canım ne oldu aynen aslanla karışık başak kötümü
Nası yani kendini online listesinin başında görüosun die birinin seni ıpden takip ettiğini zannedip kazenemi sordun?
ne kerameti kız:ecrin_bebek: kız sende en baştamısın baksana biohaoldumsmile
evet canım ne oldu aynen aslanla karışık başak kötümü
Kızım ben sna sölüorum inanmıomusun herks kendini online listesinin başında görüo alfbeye göre gidio o sıra sen superisiyken nası en başta olabilrsin yoksa s lerin arasında olman lazım hey yarabbim sırnaşık şey
şeyda ne yaptım bilion u ama dalga geçersin sen ciddi sordum biri beni ıp den takip deio sandım kazenede mesaj attımdelikafadulden
takip etme kısmı espriydi ama kazene sordum çok merak ettim sizdede öylemidelikafadulden
kız herkes kendini başta görüyor zaten...
bende başı çekiyorum...
ama bende senin isminin yanında bir artı işareti gözüküyor kazen senin isminin başına artı koymuş çok konuşuyorsun diye sanırım...banlanmadasırnaşık şeysırnaşık şey
sabahı bi görelimde akşama bakarız kuzum...
yat uyu bencede telefonunun sesini açık bırak
walla bayanlar hepiniz çok iddalı burçlarsınız şimdi belli oldu neden bu kadar güzel olduğunuz bende burcumun tüm özelliğini taşırım yükselenim akrep benimde
sen çok yaşa emi bni öldrdn gülmekten yaaa iyice paranoyak olmşn sen bacımmm :roflol:
Superisi yeawrum herkes kendini listenin başında görüo ewet bende görüorum o da görüo şu da görüo bu da görüo..
senin arkdş listende ekli olanlarda o online listesine baktığnda yanında artı war olark gözküo topicte aynı anda bulunursanız yanında artı olark gözküooo her poku kazene sorma la sırnaşık şey
anammmm tamam tamam oldu şimdidelikafadulden
sesi zaten en açık bi çalıo bütün ev anlıo aşkım aradığınıdelikafaduldendelikafadulden
kız burcum hakkında yorum yaphihoyyyt
artılar arkadaş listende olanlarda varmış:ecrin_bebek:
kerametlide oldum:gitme:
he artılar o anlama geliyormuş...
kız ben burçlardan çakmamki...
ay yeter çok güldüm ben bu geceeee
:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?