2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

yaaaa koysanan seydammm çok merak ettimmmm :dance:

Balım eklemiştim ya buraya sende gördün..
Görmedinmi yoksa la delikafadulden

Çıldırma ya asi yap yada bırak böle kalsın ddk daha kaç kere dememiz lazm acepppppppp delikafadulden sırnaşık şey

asi çingene:roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam be değşcem ama asi olmucak tanruca beğenmedidelikafadulden
hahah görmemiş hade ekle:roflol:

bu kez gttm mucuks

lan nikim çingene olsun mu:roflol:

su gacisi seninkide sener senin hesap oldu heee gidom bak diyp duruyn gtmyn sonraaa kaydirigubbakcemile3

Balım eklemiştim ya buraya sende gördün..
Görmedinmi yoksa la delikafadulden

Çıldırma ya asi yap yada bırak böle kalsın ddk daha kaç kere dememiz lazm acepppppppp delikafadulden sırnaşık şey

hee hee gördm onları seydam sen başka var dedin gib anldm da ondan sordm :kedi:

asi çingene:roflol::roflol::roflol::roflol:
tamam be değşcem ama asi olmucak tanruca beğenmedidelikafadulden
hahah görmemiş hade ekle:roflol:

Kızım nickni değiştr die niye dedik kafa karışıo eskisine dön diye ddk aksyon olsun die değil herlde sırnaşık şey
Gördü gördü hatırlamıo birasdan hatırlar eklemicem la sen görmicen işte sen resmni ekledinmi biz görelim die kmsede kalmadı hala gizem peşindesn :dilcikar:

Selam kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum hastaydım sonra bilgisayarımda sorun oldu derken bi hayli boşladım burayı neler yaptınız tarihleri belli olanlar varmı biri bana özet geçsin olurmu :kedi: bu arada şafak :88 :teytey:

omrumunsahibi sendemi asker bekliyosun:a015:
haha hepsinin tarihleri belli canım ben sana özet geçim:icecream:

kızlar rütbeme bakın sizin için yazdım artık hangi yılın gelini olursamdelikafadulden
2010 u sizin için yazdım ben 2011 gelini olcam heralde:roflol: bakalım:roflol:
mehtap 17:teytey:

Son düzenleyen: Moderatör:
omrumunsahibi sendemi asker bekliyosun:a015:
haha hepsinin tarihleri belli canım ben sana özet geçim:icecream:

Yok canım benim askerlik biteli 5 yıl oldu sıramı savdım zemuszemus düğün şafağı sayıyorum ben opuyorumnanaktan Herkesin tarihi bellimi oldu ne güzel şeydacığımı biliyodumda denizciğim ne yaptı isteme ne zman yoksa olup bittimi kaçırdım ohaoldumsmile

canım bu kızların listesidelikafadulden
anammm amma çok olmuş askerden sonramı tanıştın neden askerden sonra 5 yıl bekledinizkafamçokkarıştı

KIZLAR TUTİM DÜN AŞKIN 1 DE ARICAK DEMİŞTİİ TAM 1 İ ON GEÇİODU ARADIĞINDA BU KADAR OLUR YANİhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

gelinlerrr. selam. nasılsınız. yeni gelen arkadaşlar olmuş. hoşgeldinizz.
bu arada ben nerdeyim: ankaradaaa. minik yeğenlerimle uğraşıyorum. ve hem pc bozuk, hemde gezmekten fırsat bulamıyorum nete girmeye. bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…