- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #13.561
gelinlerrr. selam. nasılsınız. yeni gelen arkadaşlar olmuş. hoşgeldinizz.
bu arada ben nerdeyim: ankaradaaa. minik yeğenlerimle uğraşıyorum. ve hem pc bozuk, hemde gezmekten fırsat bulamıyorum nete girmeye. bayanssulusmile
KIZLAR TUTİM DÜN AŞKIN 1 DE ARICAK DEMİŞTİİ TAM 1 İ ON GEÇİODU ARADIĞINDA BU KADAR OLUR YANİhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
zemuszemus
hislerim kuvvetli anacığımmmm içime doğdu....
kendimden şüphelenmeye başladım ah birde kendimle ilgili hislerim olsa yaaaa
gözün aydın kuzum...akşam aramayabilir ama bir ihtimal:1closedeyes:
eyvahedigeldismile arasın akşamdalülülülülülü
evet ha doğdu içineeee dediğin saatte wc bile gitmedim aradı kocacum
sağol kuzummmmmm:lepi:
daha çok arar inşallah kuzum zaten mehtaba yaklaşmışsınız daha ne olsun gülüm..
koptum dün gece horoz resmi eklmeişsin geçmişe baktımda ne alem hatunsun..
ehehe deli kız....sırnaşık şey
cnm çok sıkılıyor ya hasta oldum boğazlarım çok ağrıyor bir yandan ıhlamur bir yandan portakal suyu içiyorum tamda adanalının gelme arefesinde hastalandım adaletmi bu yaaaaaaaaaaalmaz:
Selam kızlar nasılsınız uzun zamandır yoktum hastaydım sonra bilgisayarımda sorun oldu derken bi hayli boşladım burayı neler yaptınız tarihleri belli olanlar varmı biri bana özet geçsin olurmu :kedi: bu arada şafak :88:teytey:
gelinlerrr. selam. nasılsınız. yeni gelen arkadaşlar olmuş. hoşgeldinizz.
bu arada ben nerdeyim: ankaradaaa. minik yeğenlerimle uğraşıyorum. ve hem pc bozuk, hemde gezmekten fırsat bulamıyorum nete girmeye. bayanssulusmile
cnm çok sıkılıyor ya hasta oldum boğazlarım çok ağrıyor bir yandan ıhlamur bir yandan portakal suyu içiyorum tamda adanalının gelme arefesinde hastalandım adaletmi bu yaaaaaaaaaaalmaz:
kızlaaar geldim sonunda:) Dershanede hızlandırma dersleri başladı sabah 8 buçuk akşam 6 çalışıomÖzledim sizi..Nasılsınız güzel gelinler..Şeydacım bayıldım çok sağol
ssu bilmem neyim nerdesin can c an yaa
hoşgeldinizzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
hoş bukdik canım nerdesin yavriii yawopuyorumnanaktan
burdayım yawrumlaelaelaelaelae
sen nerdesin bebeğimboshayallersmile
hoşbuldum kızlar ben iyiyimm sizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?