2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

çok zor evet ama hallettikten sonra insan bir rahatlıyor anlatamam o mutlulugu ..lülülülülülü

ohh ohh gelinlikle sorununu halledenlere bak sennn :gitme:
valla ben bunaldım artık bu gelinlik işinden.hele şu zayıflama olayı beni deli etti.
valla oturdum şimdi masama güzelce söylemesi ayıptır aldım simit çay yiyorum :lepi:
hayatta bunun gibi kaç tane güzel şey varki :gitme:

kaydirigubbakcemile3
sorma canım bende 2 hafta oldu halledeli...kafandan bir model varsa işin kolya olur.. ama

simit çay bayılırm oh ne güselyerimseniben

kaydirigubbakcemile3
sorma canım bende 2 hafta oldu halledeli...kafandan bir model varsa işin kolya olur.. ama

simit çay bayılırm oh ne güselyerimseniben

ASLINDA MODEL VARDAAA,emin değilim hep daha iyisi olurmu acaba diye soru işaretleri oluyo kafamda CADIARZUbilmiyorumkismile

ee senin bahsettiğin ablana istedigni dikmiyormusun ki

evet öylede, iyice düşün dedi, zaten daha vakit var nisan bile başlasak yetiştiririm sana dedi. bende şimdi tekrardan bakınmaya başladım acaba başka model bulurmuyum diye
galiba biraz açgözlüyüm :lepi: :kedi:

canım ayşe firidin sitesine bakmanı tavsiye ediyorum..
mutlaka ordan begendiğin olucak haydi koş yaz google

düşünmeme gerek yok daha dogrusu hiç düşünmedim direk topuzda kararlıyımzemuszemus

kızlar selam
saç modeli düşündünüzmü?

KISLAR BEN HERALDE SADECE SAÇ KONUSUNDA RAHATIM :lepi:

özellikle saçlarımı uzatıyorum 1 yıldır, bizimki kır düğünü olacakya,bide konsept papatya olacak, o yüzden papatyadan taç yaptırıcam saçlarımda lüle lüle açık olacak yarım toplu gibi veya .yani çookk doğal olacak :içelim::hooray:alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…