2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

Yemek takımı şu aralar ilgi odağım tekrar yazar mısınnn bilmiyorumkismileeyvahedigeldismile

canım şöylekiiiiiii
ben BERNARDO dan aldım takımı.
senin gibi KÜTAHYA PORSELEN dende beğendiğim olmuştu ama kütahya porselenin bile bazı ürünleri çin malı olduğunu anladım.yani çok dikkat et. ben şahsen çin malı olan herşeye karşıyım ve çok dikkat ederim. o yüzden kütahya porselenden kıllandım ve bernardoda kini aldım. ayrıca bernardoda şöyle güzellikler var, adamlar ömür boyu kırılma garantisi veriyo.yani tabaklarından biri kırıldımı diyelimki 10 yıl geçti, sen yinede kırık parçalarla gittiğinde sana aynısını temin ediyolar.yani takımım eksildi falan derdi yok.
ayrıca çok güler yüzlü temsilcileri var ve kapıya kadar kargoya eşlik ederek teslim ediyolar bence bunlar birer artı.:lepi:

Hadi hayırlısı olsun canımm hihoyyyt Bu arada kesinlikle buraya bakmanı tavsiye ederim istoçtaymış yerleri toptancı oldukları için bu fiyatlar geçerli yanındaki hediyeleri zaten ihtiyacımız olan şeyler ve fiyatı çok uyguna geliyo bi bak derim schafer ve korkmazın ürünleri var ben haftasonu gidicem ...

neresi orası canım yeri söylermisin ?bilmiyorumkismile

ayyy sivasta askerlik zordur beeeee mafoldumben
çok soğuk oluyomuş. hatta sivasta yapılan askerlik çift dikiş askerlik gibiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…