2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

biz şöyle yaptık..herkese göre degişior evet..
oturma odası,yemekodası,buzdolabı,tv,ayakkabılık..erkek alıyor..
mutfak eşyaları bulaşık,çamaşır..fırın halı perde bana ait..böyle

anladım evet
ama bizimki biraz karışık :)
buzdolabı ve çam mak zaten varmış
diğerlerini de yarı yarıya alıcaz gibime geliyor :)

Aynen canım ilk aldıgım şey ütüydü benim..
evet ondada varmış ykz oki

tatlım nasıl aldınız yaaa, ben şimdi bile bekliyorumki en son modelini alayım :sm_confused:
Özellikle elektronik şeylerde okadar çabuk moda değişiyoki ve özellikleri değişiyoki.ben en son elektronikleri alıcam.
zaten ben Tefal den başkasını almam elektronik küçük eşyalarda, anneminde herşeyi tefal. çok memnun. zemuszemus

anladım evet

Biz hiç öyle şeyler konuşmadık. Ama biz Sivaslıyız, bizde kız tarafı yatak odasını a dan z ye yapar, mutfak ıvır zıvırları yapar,ocaklı fırın alır.bide bulaşık makinesi. diğer herşeyi erkek tarafı alır.nişanlımda erzincanlı. onlardada öyleymiş.alkisalkisalkis

Benimkide tefal canım..sigortası bile var..kaydirigubbakcemile3
adam dükkandaki en iyisini verdim..
canım sen abartıyosun bence...nasıl almıyımki yasositososito
bu sene evlencem aynı sene içersindeki ürünleri falanı filanı alıyorum işte..son gün mü alııym yok artıkÇok üzgünüm çoook

anladım evet

e birde yatak odası bizde kıs tarafına aitmiş..
alın tabiki canım birlikte..
biz büyük eşyalrın tümünü ikimz almış olcaz aslında çünkü takılarla ödeyecegiz onları..aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

valla ben elektronikleri nisan sonunda alıcam, giricem tefal mağazasına ne var ne yok elimdeki listeyle alıp çıkıcam.sonrada direk getirip eve yerleştiricem. yani 1 günde halledilecek bir şey bence. bide şimdi alsam evde koyacak yer yok,alt kat ta kiler odası vardı koyabileceğim ama annem oraya kendine buzdolabı alıp koydu yani yine benim çeyizlere yer kalmadı kötükedihüso

tabiki birgünde alınacak şeylere ama son güne kadar aklın hep onlarda kalcak canım..
aldım kurtuldum oh:lepi:
evde yer yoksa o ayrı sorunboshayallersmile

tabiki birgünde alınacak şeylere ama son güne kadar aklın hep onlarda kalcak canım..
aldım kurtuldum oh:lepi:
evde yer yoksa o ayrı sorunboshayallersmile

doğru söylüyosun valla aklım hep onlarda, gerçi ben ufak tefek şeylere daha çok takılıyorum.böyle büyük şeyler korkutmuyo beni.
ufak tefekleride haftasonu ikea ya gidicem, elime ne gelirse alıp çıkıcam :dance:

büyük şeyler korkutmaz onları almıyosun ki zaten son ay alınıyor..
sen almadıkça onlar peşinden gelicek canım...stresboshayallersmile

büyük şeyler korkutmaz onları almıyosun ki zaten son ay alınıyor..
sen almadıkça onlar peşinden gelicek canım...stresboshayallersmile

bak görürsün kanka rekor kırıcam :lepi: bu haftasonu aldıklarımı sayıcam sana. iki günde tüm listedekileri alıcam cokacimcoook :hooray:

bak görürsün kanka rekor kırıcam :lepi: bu haftasonu aldıklarımı sayıcam sana. iki günde tüm listedekileri alıcam cokacimcoook :hooray:

al rahatla tatlım...yaavereliniortak
hergün acıklı acıklı senağlamaburaya yazmaktansasenağlama

tatlım bakma sen ben pratik çözümlerden yanayım. öyle kararsız, çoookkk düşünen biri değilim. bide öyle ben mağaza mağaza gezemem , ben kafama bir yeri belirlerim, oraya gidip alıp çıkarım. ay onada bakayım, bunada bakayım falan yapmam

aynen ben bakarsam heryere netten bakarım o kadar pratikl kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
girdim bir yerden aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…