2010 yaz gelin adaylar nerdesiniz

hımmmmmmmm, ben de baktım "hayal " serisi hoşuma gitti
kilim desenli gibileri

seral diye sanal bir mağaza var
gogle dan bir bak
bütün halılar var orada

aynen canım ben baktım o dedigin yere begendimki soluk soluk..geldi..

kızlarr ben katılamadım halı olayına ama galiba ben Allmode den alıcam, bizim tanıdık oranın sahibi. nişana gelmişti halıya başka yere gitmek yok kırılırım demişti şimdi gitmesek olmaz. zaten mutlaka indirim yapar hatta hediye verir o yüzden bu konuda derdim yok

aynen git ordan al tabe canım

daha bugüün giddim ama göremedim gerçi aldık ütü ama olsun iyiyimişş deniziim:lepi: şimdi korkmazın 3 lü takımına kanpanyasına taktım hahaha onuda bir alsamkaydirigubbakcemile5

kızlar bimde arzumun ütüsü 34.90 tl imiş hemde buharlı :dance:[/COLOR][/FONT][/I][/B][/QUOTE]

aşkım beni aradı saat 9da askım hazırlan seni almaya geliyorum dedi bende afyonum patlamadan alel acele hazırlandım önce güzel bir kahvaltı ettik dısardacokacimcoook sonra alısverişe gittik meher eksikleri alalım diee gelmiş hemide beni görmeee sonra alısverişimizi yaptık eşyalarda saat aksam 6 gibi geldi onları kutuladım :jeyyar: yoruldum bugün su iki gğndğr bir kosustrmaca sankim hemen evleniyorum hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…