2010 yazında tüp bebek yaptıracaklar

merhaba kızlar.
uzun zamandır yazan olmamış,herkes yaz tatilini bekliyor sanırım.biz bu ay iğnelere başlıyoruz.önümüzdeki 1-2 günde adetim gelecek onu bekliyoruz,ilaçlarımızı da hazırladık,dolaba koyduk.haziranın ilk günlerinde de yumurta toplama işlemi yapılacak,okulun son haftası yani transfer sonrası rapor alacağım.evde dinleneceğim bu sefer.gecen sefer hemen okula başladım,bu kez bunu yapmayacağım.
hadi sizler de tüp bebek planlarınızı anlatın.topik ve listemiz hareketlensin.

merhaba kızlar bende 2010 yazını ıple cekenlerdenım bu ılk denemem olacak nasıpse 32 yasındayım ve tubalarımdan bırısı yok izmirde prof erol tavmergene gıdıyorum sıfa hastanesınde yaptırıyorum daha once ıkı gebelık gecırdım ve uc bebegımı kaybettım aynı zamanda servıkal yetmezlık var bende ıkı ay once 5.5 aylık kızımı kaybettım dılıyorum bıdaha kı sefere kucagıma almayıda nasıp eder allah ım agustos da deneme yapacagız dılıyorum hepınızın allah gonlunun mur

merhaba kızlar,
bende zamanın hızla geçip tedaviye başlamak istiyorum.tedaviyi memorıalde yaptırmak istediğim için yaz tatilini beklemek zorundayım malesef.bir yandan sabırsızlanıyorum bir yandan da iğneleri (göbekten olanlardan değil de kalçadan olanları) düşündükçe korkuyorum birde yumurta toplama işlemi var tabii. neyse tedavinin sonunun pozitif olması bütün sıkıntıları alıp götürcek inşallah...yerimseniben

Merhaba Arkaradaslar ben Silanaz, listenize benie eklerseniz sevinirim, bende yari Egitimci sayilirim, Anaokul Ogretmenligi okuyorum , Mezun 2010'un sonunda olcam ins. o zamaan kadar, okul tatil oldu icin tekrar Tup bebek denemeye kara verdik. Okul'un tatile girmesini bekliyorum bende. Tedaviye baslama icin adet bekliyorum oda nerdeyse inat yapti bir haftadir gelmiyo. Ilk iki denemem Turkiye'de International Hospital'de oldu ikiside husranla sonuclandi. tekrar lazim olan bilgileri ayzalim. YAs 24, esim'in gecirdi bir ameliyattan kaynaklaniyo problem, 3 denemem olcak, yer Canada/Manitoba. Listeye eklerseniz sevinirim, Tesekkurler

merhaba sılanaz,
öncelikle üçüncü denemende bebeğine kavuşmanı dilerim.bende 1. denememi international hospital'da denedim malesef negatif sonuçlandı.international'da tedavini kim yaptı, memnun kaldın mı? merak ettim benim kafamda orayla ilgili soru işaretleri var da..benim orda sadece yumurta toplama ve transfer işlemlerim yapıldı, yumurta takibimi doktorum kendi muayenehanesinde yaptı.tüp bebekte önemli olan embriyolog ve labarutuvar...acaba yanlış yerde mi tedavi olduk diye düşünüyorum bazen. sen neler düşünüyosun?
çok soru sordum kusura bakma yerimseniben

aranıza yeni katılıyorum
yazı bende normal ip degil böyle kendir gibi kalın iple çektim
allaha şükür yaklaştık artık
ilk önce sizlere hikayemi anlatayım
sizleride üzecegim ama hakkınızı helal edin arkadaşlar
ben 7 yıllık evliyim
bendeki problem yumurtalık tembelligi ve ilaçsız adet olamıyorum
3 yıllık evliyken ilk aşılamada bir kızım oldu
oradaki resimdeki kızım zeynep
ama 2 yaşındaki kızım 1 sene önce zatüreden dolayı vefat etti
sonrasında 3 aşılama denedik 2.aşılamada 1.5 aylık düşük yaptım
artık dedik biraz tedaviye ara verelim
kızımın acısı içimde oldukça evladım olmayacak dedik
ve yazı bekledik
eşim ögretmen oldugu için yazın daha iyi olur dedik
18 haziranda adet olacam
ve 19 haziranda ankara anatolia tüp bebek merkezinden randevumuzu aldık
ilk denemem olacak ama ümitliyim rabbim nasip eder inşallah
benide listenize eklerseniz mutlu olurum

neşe 1984 -ankara anatolia tüp bebek merkezi--26 yaşındayım
haziranın 19 da tedaviye başlayacagım için temmuzda sonucum belli olur
yine girerim topiginize
iyi akşamlar

nesecim çook üzüldüm.. allah kızına rahmet eylesin. inş. kızının acısını dindirecek evlatların olur..
ben de dün kayseri acıbademde yumurtalarımı toplattıp şuan çook ağrım var..pazar günü transferim olcak.. 2. denemem tek embriyo koycaklar.. allah kimseyi mahrum bırakmasın annelikten

Allah yardimcin olsunc anim Insallah jhayirli sonuclar alirsin. Nese'cim sanada allah sabir versin evlat acisi cok zor. Sen bide annelik duygusunu tatmsin simdi, rabbim insallah kucagini bos birakmaz. Insallah ilk denemende tek yumurtayla ikizlerin olur insallah. Allah seninde yardimcin olsun....

başın sağ olsun.allah sabrını ikiz meleklerle verir inşallah.bak hamile kalabiliyorsun.umudumuz var oldukça denemeye ve beklemeye devam

Supersiniz ve cok ahklisiniz Arkdaslar...

Kızlar ben ne zamandır bakamamıştım, listemiz de topiğimiz de hareketlenmiş, yeni yazan tüm arkadaşlarımızı ekledim listemiz 1. sayfada...
yaz gelirken hepimizi heyecan kapladı sanırım..

Meleklerini kaybeden tüm arkadaşlar inanın çok çok üzüldüm, Başınız sağolsun..
2010 inşallah listemizdeki herkesin yılı olur da, Allahım o acıları inşallah sizlere bir daha yaşatmadan sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız, sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı evlatlarımız olur inşallah...
Nese ; Allah sabır versin, çok çok üzüldüm,ama bundan sonra inşallah ikizlerin olacak sağlıkla...sağlıklı ve uzun ömürlü...

Son düzenleme:
buarada tedaviye herhalde coğumuz haziran sonu gibi başlayacağız, şu an başlayan Monarosa sen mi varsın?
listemizdeki en yakın transferde Ada89un değil mi:) bu pazar, merakla sonuç beklemeye başlayacağız, az kaldı az:)
bir de memoriala giden arkadaşlar doktorunuz kim? benim Mustafa bey olacak sanırım...
Her zaman_seninle doktor değiştireceğini söylemişsin memorialda; kimdi doktorun ve şimdiki kim? merak ettim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…