Kızlar
2010 yazının gelmesini bekleyenler;adını versın bu topık ugur getırsın
hem hepimize moral olsun, hem tedavi öncesi ne gibi hazırlıklar, neler yapıyoruz paylaşmak için gelin yeni bir liste yapalım..ben temmuzda 3. denemeye başlamayı düşünenlerdenim.. kaçıncı denemeniz olacak, sorun ne, yaşınızı ve merkez adını yazarsanız listemizi yaparız ne dersiniz? belki uğur getirir..inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz..:Saruboceq:
Merhaba Arkaradaslar ben Silanaz, listenize benie eklerseniz sevinirim, bende yari Egitimci sayilirim, Anaokul Ogretmenligi okuyorum , Mezun 2010'un sonunda olcam ins. o zamaan kadar, okul tatil oldu icin tekrar Tup bebek denemeye kara verdik. Okul'un tatile girmesini bekliyorum bende. Tedaviye baslama icin adet bekliyorum oda nerdeyse inat yapti bir haftadir gelmiyo. Ilk iki denemem Turkiye'de International Hospital'de oldu ikiside husranla sonuclandi. tekrar lazim olan bilgileri ayzalim. YAs 24, esim'in gecirdi bir ameliyattan kaynaklaniyo problem, 3 denemem olcak, yer Canada/Manitoba. Listeye eklerseniz sevinirim, Tesekkurler
nesecim çook üzüldüm.. allah kızına rahmet eylesin. inş. kızının acısını dindirecek evlatların olur..
ben de dün kayseri acıbademde yumurtalarımı toplattıp şuan çook ağrım var..pazar günü transferim olcak.. 2. denemem tek embriyo koycaklar.. allah kimseyi mahrum bırakmasın annelikten
aranıza yeni katılıyorum
yazı bende normal ip degil böyle kendir gibi kalın iple çektim
allaha şükür yaklaştık artık
ilk önce sizlere hikayemi anlatayım
sizleride üzecegim ama hakkınızı helal edin arkadaşlar
ben 7 yıllık evliyim
bendeki problem yumurtalık tembelligi ve ilaçsız adet olamıyorum
3 yıllık evliyken ilk aşılamada bir kızım oldu
oradaki resimdeki kızım zeynep
ama 2 yaşındaki kızım 1 sene önce zatüreden dolayı vefat etti
sonrasında 3 aşılama denedik 2.aşılamada 1.5 aylık düşük yaptım
artık dedik biraz tedaviye ara verelim
kızımın acısı içimde oldukça evladım olmayacak dedik
ve yazı bekledik
eşim ögretmen oldugu için yazın daha iyi olur dedik
18 haziranda adet olacam
ve 19 haziranda ankara anatolia tüp bebek merkezinden randevumuzu aldık
ilk denemem olacak ama ümitliyim rabbim nasip eder inşallah
benide listenize eklerseniz mutlu olurum
neşe 1984 -ankara anatolia tüp bebek merkezi--26 yaşındayım
haziranın 19 da tedaviye başlayacagım için temmuzda sonucum belli olur
yine girerim topiginize
iyi akşamlar
Sumakim
çok haklısın yakında Tüp Bebek sınavı çıkarsa şaşırmam hiç.. Tüp bebek yapabilme kapasitemizi ölçmek için önce psikolojimizi bozuyorlar, sonra da stres yok, sakin sakin diyorlar:) buarada seni de listeye ekleyelim mi?
Kızlar
2010 yazının gelmesini bekleyenler;
hem hepimize moral olsun, hem tedavi öncesi ne gibi hazırlıklar, neler yapıyoruz paylaşmak için gelin yeni bir liste yapalım..ben temmuzda 3. denemeye başlamayı düşünenlerdenim.. kaçıncı denemeniz olacak, sorun ne, yaşınızı ve merkez adını yazarsanız listemizi yaparız ne dersiniz? belki uğur getirir..inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz..:Saruboceq:[/QUOTE
hamile kalmayı ümitle bekleyen arkadaşlarım,bende sizdenim benide ekleyin listenize benimde 2.denemem olacak 2010un sonuna doğru yeni aldık negatif sonucu hala çöküntüsü içindeyim,eşime mikro tese uygulandığı için 4 ila 6 ay beklememiz gerekiyormuş.benim 2.denemem olacak 22 yaşındayım eşim 34 ilk denememi memorialde yaptırmıştım yine orayı seçmeye karar verdik ama belki dr.umuzu değiştirebiliriz.listemizin ve 2010un bize artık şansımızı uğurumuzu ve artık meleklerimizin güzel hbrlerini vermesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?