- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 683
- 46
merhaba Umut10, listemize seni de yazdım, nerede tedavi olmayı düşünüyorsun? buarada hepimiz birbirimize destek olunca bence kendimizi tedavi esnasında ve tabii öncesinde çok çok daha iyi hissediyoruz, o yüzden gelişmeleri sen de yaz, ne zaman başlayacaksın temmuzda? a.s.
Kızlar bilgileri hem güncelledim hem de uzun zamandır ses çıkmadı kimseden merak ettim, tedavilerimiz yaklaştı hatta başlayanlar da var, bu yaz çok eğlenceli geçecek umarım ki, 36 kişi olduk ve 36 iyi haber hatta daha da fazla iyi haber bekliyoruz:) tabii başka arkadaşlarımızı da listemize bekliyoruz....
Veroj ve Bnazz sizleri de ekledim, eksik bilgileri olan arkadaşlar bilgilerinizi verirseniz hemen yazarım...
siz de heyecan durumları nasıl arkadaşlar? ben bu kez son derece sakinim, neden bilmem ama içimde hiç heyecan ve panik yok, daha rahatım, hayırlısı olsun diyorum çünkü hep, bazı şeylerin önüne geçilmiyor, hep hayırlısıyla gelsin sağlıklıysa bebişim diyorum...bu cumartesi gidiyorum memoriala, ilk muayene ve rahim yaralaması denilen işlem için, aslında bu işlemden biraz korkuyorum ama bebiş için katlanacağız artık:) siz neler yapıyorsunuz? haberlerinizi bekliyoruuuum
Merhaba cnm bende dün Memorial hastanesine ilk görüşmeye gittim tam 2 saat 15 dk sürdü görüşmeleri en son Semra hanım muayene etti ve çok memnun kaldım.Umarım cumartesi günü sende memnun kalırsın cnm a.s.
günaydın canım.memoride tup bebek fiyatlarını biliyormusun.ilaçlarla beraber ne kadara mal oluyor.bu konuda aydınlatırsan sevinirim.umarım seninde guzel haberlerini alırtız.
meraba arkadaşlar.
ben başladım vitaminlere falan. kısmetse 27 haziranda başlıcam lucrinlere. benim merak ettiğim lucrinlere başladıktan ne kadar sonra adet başlıyo ve sonrası kaç gün sürüyo?bilmiyorumkismile
Cnm ben çider'e üye oldum normalde Memorial hastanesinde 1900 Euro tüp bebek çidere üye olduğum için indirimli 1650 Euro ilk muayene ücretsiz oluyor.
Benim ilaçlarımda en fazla 1500 tl tutarmış cnm yani toplamda 4692 tl ye denk gelecek. a.s.
umarım yardımcı olmuşumdur a.s.
1) DERVIS 3. deneme yaş:32 sebepsiz infertilite Memorial
2) CEMREHAYAL 1.deneme yaş: 27 oligoospermi Maya
3) TUBA34 2. deneme yaş:24 sebepsiz infertilite Umut
4) BONCUKBONCUK -Memorial
5) MOON_SUNN 3. deneme yaş:30 sebepsiz infertilite Anatolia
6) PERVER 2.deneme azospermi Anatolia
7) MONAROSA
8) DEMETAK 1.deneme yaş:27 sebepsiz infertilite
9) ANKARA101
10) AYGULERXXX
11) FIRSTNIMBUS 4. deneme yaş:31 erkek infertilitesi Maya
12) YOJIMBO 1. deneme yaş:30 sperm sayısı
13) BEBEKİSTİYORUZ 1. deneme sperm sayısı
14) SAYDOCAN 3. deneme sperm sayısı yumurta rezervi Umut
15) EBRULİ 2. deneme erkek infertilitesi
16) ESMERİM 2. deneme erkek infertilitesi
17) NİHALİST 2. deneme Pko- sperm sayısı Memorial
18) GULCECAN
19) SİMTEN81 2.deneme yaş: 29 oligosperm umut tüp bebek
20) ESKİŞEHİRLİ2626
21) UMUTBİZİM OLSUN
22) AH_KALBİM
23) GUNEY1 yaş:29 morfoloji Medical Park
24) EBRU12345 2. deneme
25)NESE1984 1. deneme yaş: 26 yumurtalık tembelligi Anatolia
26) HERZAMANSENİNLE 2. deneme yaş:22 Memorial
27) OZLEM483 1.deneme yaş: 32 Servikal yetmezlik Şifa hastanesi
28) MAVİ0
29) SİLANAZ 3 deneme yaş: 24 eş kaynaklı Kanada / Manitoba
30) ADA89 2. deneme Kayseri Acıbadem
31) UMUT10 4.deneme yaş:38 yumurta rezervi ve kalitesi
32) ZİNAL
33) GÜL1973 1.deneme yaş:36 yumurta rezervi Bahçeci
34) TUPBABY 1. deneme yaş: 26 sperm sayısı azlığı Memorial
35) VEROJ yumurta rezervi Antalya Vitale
36) BNAZZ Bursa Pembemavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?