2010 yazında tüp bebek yaptıracaklar

slm dervişcim.uzun zaman olu karşılaşamayalı yineolumunekankayizsmile
ben uzun protokolle maya tüp bebek merkezinde tedaviye başladım canım.şuanda lucrinleri kullanıyorum.nasipse haftaya da gerçek tedavi başlayacak umarım.gelişmelerden haberdar edeyim dedim topik sahibimiziopuyorumnanaktan

Derviş benimde bilgilerimi güncelle istersen memorial hastanesinde tedavi görücem ilk denemem olacak yaşım 26 alkisalkisalkis sorun sperm sayısı azlığı (

ah canım bir bilsem nerede olacağımı 3 başarısız denemem var ankara da yaptırmıştım bana yardımcı olursanız sevinirim memorial düşünmüştüm ama orası daha çok erkek infertilitesindemi başarılı. bana kadın infertilitesinde başarılı ilgili bir yer arıyorum temmuzda gitmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkür ediyorum

selam kızlar
listeye beni de ekleyin.
30 haziranda uzun protokolle tedaviye başlıyoruz,bursada pembe mavide..
hepimize bol şanslar,ALLAH yardımcımız olsun,dualarımız kabul olsun..

merhaba kızlar benide listeye eklemeyi unutmayın.antalyada vitale kadın doğum hstanesi,erken menepoz yumurta rezerv,i azlığı

Kızlar bilgileri hem güncelledim hem de uzun zamandır ses çıkmadı kimseden merak ettim, tedavilerimiz yaklaştı hatta başlayanlar da var, bu yaz çok eğlenceli geçecek umarım ki, 36 kişi olduk ve 36 iyi haber hatta daha da fazla iyi haber bekliyoruz:) tabii başka arkadaşlarımızı da listemize bekliyoruz....

Veroj ve Bnazz sizleri de ekledim, eksik bilgileri olan arkadaşlar bilgilerinizi verirseniz hemen yazarım...

siz de heyecan durumları nasıl arkadaşlar? ben bu kez son derece sakinim, neden bilmem ama içimde hiç heyecan ve panik yok, daha rahatım, hayırlısı olsun diyorum çünkü hep, bazı şeylerin önüne geçilmiyor, hep hayırlısıyla gelsin sağlıklıysa bebişim diyorum...bu cumartesi gidiyorum memoriala, ilk muayene ve rahim yaralaması denilen işlem için, aslında bu işlemden biraz korkuyorum ama bebiş için katlanacağız artık:) siz neler yapıyorsunuz? haberlerinizi bekliyoruuuum

Merhaba cnm bende dün Memorial hastanesine ilk görüşmeye gittim tam 2 saat 15 dk sürdü görüşmeleri en son Semra hanım muayene etti ve çok memnun kaldım.Umarım cumartesi günü sende memnun kalırsın cnm a.s.

meraba arkadaşlar.
ben başladım vitaminlere falan. kısmetse 27 haziranda başlıcam lucrinlere. benim merak ettiğim lucrinlere başladıktan ne kadar sonra adet başlıyo ve sonrası kaç gün sürüyo?bilmiyorumkismile

günaydın canım.memoride tup bebek fiyatlarını biliyormusun.ilaçlarla beraber ne kadara mal oluyor.bu konuda aydınlatırsan sevinirim.umarım seninde guzel haberlerini alırtız.

günaydın canım.memoride tup bebek fiyatlarını biliyormusun.ilaçlarla beraber ne kadara mal oluyor.bu konuda aydınlatırsan sevinirim.umarım seninde guzel haberlerini alırtız.

Cnm ben çider'e üye oldum normalde Memorial hastanesinde 1900 Euro tüp bebek çidere üye olduğum için indirimli 1650 Euro ilk muayene ücretsiz oluyor.
Benim ilaçlarımda en fazla 1500 tl tutarmış cnm yani toplamda 4692 tl ye denk gelecek. a.s.
umarım yardımcı olmuşumdur a.s.

benim geçen tedavilerde ilaçlar adetin 3. günü gibi başlamıştı zaten,sonra adet bitmişti ve E2 tahlilleri, muayeneler derken yumurta toplama olmuştu, senin daha mı erken başladı ilaçlar? lucrinler olurken adet mi göreceksin?

gunaydın canım.bahce kliniğini aradım konuştum.onlar cok pahalı soyledi.kaba taslak ilacların dısında 7 yada 8 bin lira dediler.burda olmazsa ikisinden birini dusunuyorum.memori daha ıyıymış.saol canm.

kızlar yarın tedaviminilk aşaması için gidiyorum, rahim yaralaması yapılacak çok heyecanlıyım... haftaya da iğneler başlar sanırım....korkuyorum ama umutluyum...
neler yapıyorsunuz? listemize ilk hamile haberini kim verecek kızlar? bekliyoruz transfer olan arkadaşlardan iyi haberlerini...

selam ben şuan farlutal kullanıyorum..hastalanınca ben de iğnelere başlayacağım..kısa protokol olduğu için önceden ilaç kullanmayacağım..kısmet ..bakalım..uzun protokollerden bir sonuç elde edemedik..inşallah kısa protokol işe yarar..listedeki diğer kızlar..sizler hangi aşamadasınız?? paylaşırsak birbirimizi takip etme imkanımız da olur..Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun..sevgiler :))

aaa ne kadar uzun zaman olmuşş..yine en son ben yazmışım :)) eee ...nerde bakalım bu topiğin müdavimleri sayfamız da epey gerilerde kalmış yani bulmakta epey zorlandım...hadi biraz canlılık...

benide yazarmısınız bende eylül de 3 yılım dolduktan sonra yaptırcam ne olurrrrrr olsun artık............ bizimde sebepsiz infertilite...

37SEMA10 33 sebepsiz infertilite memorial:ecrin_bebek:

SEMA10, seni de ilk sayfadaki listeye ekledim, şu an tedavide misin Memorial'da?

kızlar ne zamandır yazamadım, injury falan yapıldı korktuğum kadar değilmiş....başladık bakalım... şuan tedavideyim 5. günümde... bu kez kısa protokol, bakalım neler olacak? bu kez nedendir bilmiyorum ama içim rahat, hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah, çok rahatım düşünmemeye çalışıyorum, bol bol geziyorum, kitap dergi okuyorum hastaneden boş kalan zamanlarda...rahatım, geçen tedavilerde çok stres yapmışım bunu farkediyorum bu kadar rahat olunca...
hepimiz için hayırlısı... sağlıklısı... şu an listemizde tedavide olan kimler var? topiğimize listede olup da hiç birdaha yazmayanlar var?
Moonsunn haklısın topiğimize canlılık lazım.. sen ne aşamadasın?

Merhaba kizlar! Allahim tedaviye baslyan herkeze ve baslmak icin bekleyenlere yardimci olsun! Insallah sevindirici haberleri sirasiyla vermeyi nasip etsin!

Sizlerin dualariniza ihtiyacim var bugun ignelerin 3-ci gunu.Medicana (bahcelievlerde) hastanesine basladik.haftaya yumurtalar catlamis ise toplanacaktir dedi sali kontrole gidecegim.

Kendimi iyi hissediyorum morlimi yuksek tutmaya calisiyorum. Hastanede calisanlardan bazilari biraz garip geldi sicaklik yoktu aslinda bunu beklemem de yanlistir ama insan icinde bir tuaf oluyormus.Yardimci olmak degil mecbur calisiyor sanki bedava tedavi oluyorum gibi hissini verdi. Unutmaya iyi taraflarini gormeye calisiyorum.Yabanciyim tedavi icin Turkiyeye ve bu hastaneyi yakinimizin tevsiyesi uzerine secmistim.

Bu normal mi tedavi oncesi stres mi bilemiyorum. Kucuk cocuk resimlerine bakinca aglamak istiyorum.Birisine hayirli olsun haberini verdi duydum ben agladim///

Sizlerin dualariniza ihtiyacim var///Allahim hepimize yardimci olsun! Listeye beni de eklermisiniz . Kuka-----Haziran ----Medicana (bahcelievler)---microenjeksiyon

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…